černy strop+drevene lampicky - cenne rady o cenach
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Conscious
černy strop+drevene lampicky - cenne rady o cenach
Jooo,ale nezapomeň na čalouníky... známýmu dělali černej strop do E28 a včetně vysklení a zasklení platil 1500.
Tím samozřejmě netvrdím že se nenajde někdo kdo by to nekoupil... ale nevim no,mě se to zdá drahý. Nemůžeš operovat cenama u vychcanejch kšeftařů s jetejma dílama (vrakoviště) - když jsem byl ve Slušticích a viděl jsem oholený dveře na E34,prostě jen plechy za 1500... jako já je prodávám za 1000 komplet.
Je teda fakt že ty lampičky jsou krásný... ale třeba já bych černej strop asi ani nechtěl,nevim... mno je to věc názoru prostě. Každopádně přeju ať to prodáš podle tvých představ... 
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
Re: černy strop+drevene lampicky
tohle ti teda zmoderuju ty blazne
za prve... neprodavaš tak nekecej a navic do veci ktere nerozumiš...
za dřevene lampičky se všude... plati mnohem vic nebo stejně... kdybys vedel kolik stali me... i jine lidi zde...
černa stropnice je připlatkova zaležitost a tu ji ma snad jen jediny člověk... a sehnat prakticky nejde... nejde o to že mu ruce netrhaji., spoustu mysli si že to koupi zadara.. nekoupi... a spousta lidi černej strop neoceni.. třeba ja do bežky asi sotva že jo když mam bežovej... ale rozhodně tu nepičuj a vubec zapomen nejake čalouniky... viš jaky material a jak jemna a pěnova ta stropnice je... to ti žadny čalounik neuděla a už vubec ne za kolik tu pišeš... a par takovych stropnic sem viděl a vypada to na vybliti.. ty švy a tak... jo poflokuje to každej čurak ale v tom bych se styděl jezdit... jo v e28 je to asi buřt tam je stropnice z kusu hovna.. ale v e38 to už je trošku jinej material...
tak tu prosim neblij.... a jestli mi prodaš stolky za 5000 tak ti do sz ted hned posilam adresu a pošli mi 3 sady. svoje mam ale na ty tvoje čeka v pořadi pul naroda za cenu klidně dvojnasobnou. ty si uplně mimo.
a vubec je to jeho inzerat... komu se to nelibi tak to tady muže ležet klidně rok jako sedačky do toura.
za prve... neprodavaš tak nekecej a navic do veci ktere nerozumiš...
za dřevene lampičky se všude... plati mnohem vic nebo stejně... kdybys vedel kolik stali me... i jine lidi zde...
černa stropnice je připlatkova zaležitost a tu ji ma snad jen jediny člověk... a sehnat prakticky nejde... nejde o to že mu ruce netrhaji., spoustu mysli si že to koupi zadara.. nekoupi... a spousta lidi černej strop neoceni.. třeba ja do bežky asi sotva že jo když mam bežovej... ale rozhodně tu nepičuj a vubec zapomen nejake čalouniky... viš jaky material a jak jemna a pěnova ta stropnice je... to ti žadny čalounik neuděla a už vubec ne za kolik tu pišeš... a par takovych stropnic sem viděl a vypada to na vybliti.. ty švy a tak... jo poflokuje to každej čurak ale v tom bych se styděl jezdit... jo v e28 je to asi buřt tam je stropnice z kusu hovna.. ale v e38 to už je trošku jinej material...
tak tu prosim neblij.... a jestli mi prodaš stolky za 5000 tak ti do sz ted hned posilam adresu a pošli mi 3 sady. svoje mam ale na ty tvoje čeka v pořadi pul naroda za cenu klidně dvojnasobnou. ty si uplně mimo.
a vubec je to jeho inzerat... komu se to nelibi tak to tady muže ležet klidně rok jako sedačky do toura.

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
jj, cierny strop je super. Ani som netusil ze to je taka vzacnost, ale sam som sa na to par ludi pytal a je to skoro nezohnatelna vec. Nie kazdemu sa to paci, to je jasne. Ale skor sa to "nelibi" tym co to nemaju a chceli by 
A cena ? Podla mna ok, az moc dobra. Par ludi tu tieto veci nakupilo za podstatne vyssie ceny a boli radi ze to vobec zohnali.
A cena ? Podla mna ok, az moc dobra. Par ludi tu tieto veci nakupilo za podstatne vyssie ceny a boli radi ze to vobec zohnali.
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
-
caknakis
Kdyby byl se šíbrem, tak už máš prodáno....mě se třeba černý strop moc líbí
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
-
Conscious
No mě spíš zaráží co je na černým stropu tak nevídanýho a hlavně jak to napsat... exkluzivního že to stojí lidem za prachy a práci... co s tím? To auto pak líp jede?
Ale je fakt že nechápu i to,proč všechny auta mají stropy šedý,to jako mi jde hlava koukolem z toho. Ať je to sedma za 5 mega nebo nějakej Spark za 150tis tak to má šedej nebo bílej strop. A hade nepíčuju,jen jsem napsal svůj názor,já bych prostě za to ty prachy dal jen v případě,že by to byly fakt už ty poslední věci co by mi chyběly do absolutně top výbavy,ale stejně tohle ocení jen znalec nebo majitel ale ne nějaká slepice kterou do toho posadím.
OK,mlčim. 
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
ty bereš dobrý drogy. šedej strop ma pokud vim jen černa a šeda kuže..
ja mam bežovy intr a k tomu je vždy bežovy strop. k šampanskemu šampansky, k perle je perlovy, prostě dycky do barvy kuže ke ktere patři je i barevny strop a sloupky... kapiš?
černy strop třeba v černe i te šede kuži vypada uplně jinak než ten hnusny šedy.
ja mam bežovy intr a k tomu je vždy bežovy strop. k šampanskemu šampansky, k perle je perlovy, prostě dycky do barvy kuže ke ktere patři je i barevny strop a sloupky... kapiš?
černy strop třeba v černe i te šede kuži vypada uplně jinak než ten hnusny šedy.

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- T613
Re: černy strop+drevene lampicky - cenne rady o cenach
tak co tady jeste bude? jeden by chtel zadni sedak za dovoz, druhy zas lampicky za odvoz, tak si takove ksefty domlouvejte tady
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
kto tu vsetko ma original cierny strop ? Pochvalte sa
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
- KAMIL740
este chvilku a poseru se z toho a bude hnedej a nejenom strop

ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
))
e34 525i spera rules elpídží by dejv
))
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
e34 525i spera rules elpídží by dejv
-
Final-man
Černej strop je TOP!
Tady ho má myslim jen mkalous. Mám nabídku na jeden do moji E39. Mit víc penez tak už tam je