černy strop+drevene lampicky - cenne rady o cenach

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Conscious

černy strop+drevene lampicky - cenne rady o cenach

Příspěvek od Conscious »

Jooo,ale nezapomeň na čalouníky... známýmu dělali černej strop do E28 a včetně vysklení a zasklení platil 1500. :| Tím samozřejmě netvrdím že se nenajde někdo kdo by to nekoupil... ale nevim no,mě se to zdá drahý. Nemůžeš operovat cenama u vychcanejch kšeftařů s jetejma dílama (vrakoviště) - když jsem byl ve Slušticích a viděl jsem oholený dveře na E34,prostě jen plechy za 1500... jako já je prodávám za 1000 komplet. :roll: Je teda fakt že ty lampičky jsou krásný... ale třeba já bych černej strop asi ani nechtěl,nevim... mno je to věc názoru prostě. Každopádně přeju ať to prodáš podle tvých představ... ;)
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Re: černy strop+drevene lampicky

Příspěvek od Snejk »

tohle ti teda zmoderuju ty blazne :lol:
za prve... neprodavaš tak nekecej a navic do veci ktere nerozumiš...
za dřevene lampičky se všude... plati mnohem vic nebo stejně... kdybys vedel kolik stali me... i jine lidi zde...
černa stropnice je připlatkova zaležitost a tu ji ma snad jen jediny člověk... a sehnat prakticky nejde... nejde o to že mu ruce netrhaji., spoustu mysli si že to koupi zadara.. nekoupi... a spousta lidi černej strop neoceni.. třeba ja do bežky asi sotva že jo když mam bežovej... ale rozhodně tu nepičuj a vubec zapomen nejake čalouniky... viš jaky material a jak jemna a pěnova ta stropnice je... to ti žadny čalounik neuděla a už vubec ne za kolik tu pišeš... a par takovych stropnic sem viděl a vypada to na vybliti.. ty švy a tak... jo poflokuje to každej čurak ale v tom bych se styděl jezdit... jo v e28 je to asi buřt tam je stropnice z kusu hovna.. ale v e38 to už je trošku jinej material...
tak tu prosim neblij.... a jestli mi prodaš stolky za 5000 tak ti do sz ted hned posilam adresu a pošli mi 3 sady. svoje mam ale na ty tvoje čeka v pořadi pul naroda za cenu klidně dvojnasobnou. ty si uplně mimo.
a vubec je to jeho inzerat... komu se to nelibi tak to tady muže ležet klidně rok jako sedačky do toura.
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

jj, cierny strop je super. Ani som netusil ze to je taka vzacnost, ale sam som sa na to par ludi pytal a je to skoro nezohnatelna vec. Nie kazdemu sa to paci, to je jasne. Ale skor sa to "nelibi" tym co to nemaju a chceli by :-D

A cena ? Podla mna ok, az moc dobra. Par ludi tu tieto veci nakupilo za podstatne vyssie ceny a boli radi ze to vobec zohnali.
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Kdyby byl se šíbrem, tak už máš prodáno....mě se třeba černý strop moc líbí
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Conscious

Příspěvek od Conscious »

No mě spíš zaráží co je na černým stropu tak nevídanýho a hlavně jak to napsat... exkluzivního že to stojí lidem za prachy a práci... co s tím? To auto pak líp jede? :lol: Ale je fakt že nechápu i to,proč všechny auta mají stropy šedý,to jako mi jde hlava koukolem z toho. Ať je to sedma za 5 mega nebo nějakej Spark za 150tis tak to má šedej nebo bílej strop. A hade nepíčuju,jen jsem napsal svůj názor,já bych prostě za to ty prachy dal jen v případě,že by to byly fakt už ty poslední věci co by mi chyběly do absolutně top výbavy,ale stejně tohle ocení jen znalec nebo majitel ale ne nějaká slepice kterou do toho posadím. :mrgreen: OK,mlčim. :mrgreen:
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

ty bereš dobrý drogy. šedej strop ma pokud vim jen černa a šeda kuže..
ja mam bežovy intr a k tomu je vždy bežovy strop. k šampanskemu šampansky, k perle je perlovy, prostě dycky do barvy kuže ke ktere patři je i barevny strop a sloupky... kapiš?
černy strop třeba v černe i te šede kuži vypada uplně jinak než ten hnusny šedy.
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
T613

Re: černy strop+drevene lampicky - cenne rady o cenach

Příspěvek od T613 »

tak co tady jeste bude? jeden by chtel zadni sedak za dovoz, druhy zas lampicky za odvoz, tak si takove ksefty domlouvejte tady
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

kto tu vsetko ma original cierny strop ? Pochvalte sa
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

este chvilku a poseru se z toho a bude hnedej a nejenom strop :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Final-man

Příspěvek od Final-man »

Černej strop je TOP! :) Tady ho má myslim jen mkalous. Mám nabídku na jeden do moji E39. Mit víc penez tak už tam je :cry: :lol:
Odpovědět