To je mi jasné, ale už jsem našel pár výrobců, co prodávaj i redukce v ceně cca. 2 až 2.5 tis Kč, takže počkám, jak se na to bude tvářit můj dvorní elektro ladič
to myslim ze neni uplne ok cena ja sem tam nekomu delam muziku do kary a normal iso konektor kupuju za 75kc a ta redukce ?? jestli uz tam nikdy nebudes davat origo tak je lepsi ji ustrihnout a udelat iso aspon tak sem to vzdycky delal ja jenze ja sem nikdy teda nezapojoval mult volant a jiny kraviny
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot ))
e34 525i spera rules elpídží by dejv ))
Já taky nemluvim o ISO konektoru, ten skutečně stojí cca. 70 Kč, ale o převodníku mezi BMW elektronikou a neorigo rádiem Ale ve srovnání s dálkáčem se na to asi vybodnu a holt levou stranu volantu oželím
Tomas V8 píše:Já taky nemluvim o ISO konektoru, ten skutečně stojí cca. 70 Kč, ale o převodníku mezi BMW elektronikou a neorigo rádiem Ale ve srovnání s dálkáčem se na to asi vybodnu a holt levou stranu volantu oželím
ja to myslel tak ze ty redukce jsou zbytecne drahy ze je lepsi koupi iso a predelat to kdyz uz tam nebudes davat origo ale co clovek to nazor
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot ))
e34 525i spera rules elpídží by dejv ))
Ahoj jen se tak vetřu do diskuze...mám klasiku malou navigaci a rád by jsem tam dal nějakou větší obrazovku, nebo tedy celý 2din komplet ale aby vše fungovalo, aby tam zůstalo GPS a fungovalo ovládání na volantu. Má někdo něco takového? Popř. co a jak složitá byla výměna díky.