Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zamčeno
100RM
Kontaktovat uživatele:

Re: Michelin je kokot

Příspěvek od 100RM »

Ad Norman: tiez viem o co ide a z toho co som pocul mi skor prisla tvoja reakcia neadekvatna. Ale - uprimne sa ti divim, ze to vobec riesis a rozculujes sa. Skodis tym len sam sebe a svojmu zdraviu a ostatni aj tak z toho maju prdel ...

pís :-)
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

nevíš všechno to podstatný a zrovna ty bys si to nechal tak líbit! podle toho, cos mi všechno vyprávěl :D a o moje zdraví tu nejde, neboj storme, nemám z toho tlak 150 na 300 :D to se tu furt jenom některým zdá.
není to o tom, že se mi to a to nelíbilo a tak jsem se tu začal na jednoho kokota hned zlobit, já to tu nebudu rozepisovat, nebaví mně to, je to tu o chování některých takylidí na tomhle foru a to mi tu vadí, ale s mým zdravím to nemá nic společnýho, s mým určitě ne. :D
Naposledy upravil(a) NORMANN dne stř črc 21, 2010 4:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
NORMANN

Re: nosníky na kolo

Příspěvek od NORMANN »

Michelin píše:Neprijde ti ze tu temahle svyma vylevama delas blbce akorat ze sebe? Navic v jaraxove tematu, kde se maji resit nosniky a ne tvoje nalady? Udelej si tema michelin je kokot a tam si muzes psat co je libo ;)
ne nepříjde, stejně tak bych se mohl zeptat já tebe, já si nezačal, přestan se tu v tomhle tématu, jako i v ostatních srát ty sám, nejdřív tu něco začneš a pak bys chtěl mít o5 poslední slovo ty computerový hrdino.

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Ty si uplne vyjetej. Zacal jsem ja snad tobe psat nesmyslny soukromy zpravy s nadavkama, kokotama a debilama? To ne hele :lol:
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Re: Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy

Příspěvek od Michelin »

Jinak tady zverejnime jeste nejaky PM at je vtip dokoncen :lol: skoda ze ty starsi nemam, Normann si vzdy co pul rok vzpomene ze by me mohl za neco zbuzerovat :lol:

Takhle si pisu do tematu o drevenych popelnicich v long e38.
Michelin píše:
Me by se tam asi taky nelibily.
No a dal pokracuji PM :D
Normann píše:
Nic ve zlým micheline, ale od tebe to neberu, myslím, že není od tebe zrovna vhodný tady něco kritizovat a hodnotit, jestli se něco hodí nebo ne, obzvlášt, pokud to napíšu já, to se vždycky ozvu. Ta tvoje kritika, že se ti nelíbí tohle a támhleto je tu velmi častá, ne li nejčastější, je hezký, že jsi upřímný, ale někdy ta upřímnost, není zrovna vhodná věc, reaguju na to obzvlášt po tom, co jsi domrdal auto, který jsem měl rád, vyšperkovals ho nevkusným vejfukem, sníženýma pružinama, pak storry vana, k tomu ty kola a já nevím už co ještě,krom stropu, ten jsem ti chválil, nakonec po tý ráně jsi to nechal tomu hrobníkovi ze Zlína, kterej mi nelenil samozřejmě škodolibě hned poslat fotky funusu auta, který jsem měl rád a napsat, jak ho rozkuchal, měl jsem na tebe velkej vztek, to už přešlo, ale poznámky na mojí adresu potom všem, co by se hodilo a co ne, si laskavě odpust, píšu ti to v přátelským tonu, nechci tu dělat nějaký zle, ani tu, ani pak na sraze, kdybys snad náááhodou někam přijel, ale pro sebe si to rozhodně nenechám, píšu ti to tu do SZ, abych nezasíral téma tomu klukovi.
Zamysli se nad tím, co jsem ti tu psal, na sraze se o tobě někteří bavili, jak o brouku pytlíkovi, s takovým posměchem, nezavdávej jim právě těmahle poznámkama příčinu. ;)
Michelin píše:
Ahoj, tak tohle mi neda abych nereagoval. Mohl si to napsat klidne do toho fora aby to vsichni videli verejne, ja se za svoje nazory nestydim. Uvedom si ze tohle je forum a forum je od toho aby se diskutovalo, radilo a to se taky snazim delat. Ad Harrold, mel sem ho rad, investoval sem do nej mraky penez, to ze se ti nektere upravy nelibili je tvoje vec a ja ti to neberu. Hrobnikovi ze Zlina sem to nechal nerad, ale nebyla jina moznost. Taky mi neopomenul poslat foto rozkuchanyho auta. Pisu to taky v pratelskym tonu, protoze me rozhodne tvoje story nerozhodí :lol: btw to ze sem nebyl v Meliniku tak jak jiste vis bylo tim ze sem nemel auto. Kdybys nahodou nebyl tak omezenej tak bys vedel ze na prazsky srazy jezdim ;) btw Nightvishe znam osobne, proto si mozna muzu dovolit poznamky v daleko vetsi mire nez ty. A kdopak se o me bavil jako o broukovi pytlikovi? Asi ty ze...
Normann píše:
je mi jedno co tě rozhodí a co ne, vysvětli mi ještě, jak to myslíš, když někomu píšeš, že je omezenej hochu :?: prosím tě: že jsi trubka si o tobě říká každej kdo byl v mělníku a byli tam i kluci z prahy a máš pravdu v tom, že jsem omezenej, ale v tom, abych jezdil 100kiláků proto, abych se sešel s dvěma E38mama a jedou 530d někde na černáku v garáži apod., na to fakt čas nemám, navíc na rozdíl od tebe a plno dalších jako jsi ty, nežiju bezstarostný život dotovanej mamčou a taťkou, jako někteří z vás a mimo jiné živím 4člennou rodinu, mám děti, který jsou starý přibližně jak ty a přestože jim auta nekupuju, je to celkem fuška platit jim školy, zájmy apod., ale to možná někdy za těch 20 roků taky poznáš a netajím se tím, že bych tě nějak před někým obhajoval, když o tobě řekl, že jsi vůl, na druhou stranu jsem tě před nikým nepomlouval, tak mě nezadávej příčinu, abych to udělal.Ty hlavní zakládající členy chlapče znám, ostatní poznám taky, pokud se objeví na srazu 7er a netahej sem furt ten mělník, všichni jsme tenkrát usoudili, že se ti na něj nechce a basta, vlastně jsi nebyl ani na BIG2008, ale to není to hlavní co jsem tu s tebou chtěl rozebírat. ;) jestli se chceš se mnou hádat veřejně na foru, tak začni téma a můžš to kusit, ale pochop, že náš spor se nemá srát do tématu toho kluka, chápeš to? :roll: navíc mně nebaví se tady hádat s nějakým o 20let mladším zobem, kterej snad ještě ani nezačal žít vlastní život a ví ještě kulový, co je žít za vlastní peníze, rozumíme si?? ;)
bylo by fajn, abys mi vysvětlil, jax to myslel s tím omezením a tímto bych chtěl náš hovor ukončit dřív, než se to přemění v opravdovej spor, pak by šla veškerá sranda stranou, chápeš? já vím, v pokojíku se vede dialog lehce přes klávesnici, než pak někde pěkně z očí do očí, taxe tomu snaž micheline vyvarovat. ;)
Michelin píše:
No ja si to klidne vyrikam z oci do oci, me to problem nedela. Skvely ze dokazete pomlouvat nekoho ze je trubka aniz byste predtim nekdy videli, to svedci o tom jaci ste. ;) Chapes ze ja s tebou zadnej spor nemam? To ty nepreneses pres ego ze sem napsal ze se mi nelibi dreveny popelniky :lol: Ale abys nerekl tak zavdavam ti pricinu, muzes me pomlouvat kde chces a jak chces. A hluboce se pletes, platim si ted sam byt v Praze a i tu 5ku sem si zaplatil za vlastni penize...
Normann píše:
nepřijde ti třeba lepší, když o tobě někdo řekne, že jsi trubka, než kdyby o tobě někdo měl říct, že jsi např. čůrák, promiň mi ten výraz, ale snažím se ti vysvětlit, to, že když se ti někdo směje, ži jsi něco udělal k smíchu, neznamená to, že tě znevažuje, ok: např. prorazil jsi vanu, taxme se zasmáli, prohlásili jsme o tobě něco v tom smyslu, že jsi trubka, ale to neznamená, že by jsme o tobě řekli, že jsi debil, idiot, nebo ten zminovanej čůrák, chápeš to? to je celej tvůj problém. není to o tom, že by jsme tě odsoudili. Samozřejmě, pokud ti odchází jedno auto za druhým, taxe nediv, že jistý pošklebky a posměšky zákonitě přijdou, to ti musí být jasný, ne? ale nikdo tě tu neuráží atd. Prostě zatím si myslím, že jsi tu brán, jako kdokoliv jinej.
hele mě už to s tebou nebaví se dohadovat, nejbližší termín, kde ti to rád řeknu do očí je Mělník, tam máš možnost, dám ti na tohle téma max. 5minut, :) jdu spát. gruss gott! ;)
Michelin píše:
Tak ja se na tohle klidne zasmeju s vama. Ale puvodni zneni mi od tebe proste prislo totalne mimo. Dobrou ;)
Cekame na hebkou e32
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Dalsi serie :D
Normann píše:
probírám se starými fotkami a příspěvky a koukám, žes si krásně osvojil moje fotky, což bych skousnul, kdybys si na spz nenapsal michelin a hrdě to neudával jako fotky po koupi auta, tak to ne, to se mi rozhodně nelíbí! já bych si tohle vůči nikomu nedovolil, chci, abys tyhle fotky, co máš ode mně jasně označil, jako fotky před koupí a z SPZ odstranil tvojí přezdívku, nebo je stáhnul!
Pochybuju, že v opačným případě, kdybych to takhle udělal já, by se ti to líbilo.
Samozřejmě, že by se dalo říct, že je to prkotina a že to cos spáchal už je dávno, ale důsledek je vidět stále a nesouhlasím s takovýmhle nakládáním s MÝMI fotkami! Pro tohle jsem ti je rozhodně neposílal! takže bych byl rád, kdybys ctil autorská práva! čekám, že zjednáš nápravu.... ;)
Michelin píše:
Smich, smich, smich
Opravdu si se opet predvedl, asi si v noci moc pil :mrgreen:
Mas to tam ty vytahovaci starych problemu.
"Pochybuju, že v opačným případě, kdybych to takhle udělal já, by se ti to líbilo."
Pochybuj dal, bylo by mi to sumak stejne jako ty. ;)
Normann píše:
no jen se směj ty debile, tos zase předvedl hrdinskej kousek, od počítače vid? ubožáku, no kdyby tě snad náhodou napadlo přijet na nějak sraz 7er, nebo na big a já tam byl, počítej za tohle že jestli tě tam někde potkám ty ubohoučkej blbečku, tak ode mně dostaneš patřičnou odměnu, už se těš, ty smrade jeden. jen tě někde potkat ty malý hrdino!
tím jsem s tebou skončil.
Michelin píše:
:o
Normann píše:
smaž moje fotky, napsal jsem ti jasně, že pokud bude přes spz tvůj nápis, nesouhlasím s tím, aby tam moje fotky zůstaly, dál si nepřeju, aby tam byly i ostatní fotky motoru a interieru s těma sračkama,cos tam nablil ty dobytku.doporučuju ti, smaž to radši sám.
na každou svini se vždycky někde vaří voda, věřím, že se potkáme, on tě ten smích přejde buzíku pavlíku.
Michelin píše:
:?
Cekame na hebkou e32
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

no jen všem ukaž svojí aroganci kombinovanou s debilismem, jsi hloupější, než jsem si myslel, jasně, at si to každej přečte a vidí, kdo a čím začal, ty vypatlanej hlupáku. myslím, žes ještě něco zapomněl, dals tam jen to, co se ti hodí, tak to tam ještě honem dodej,nejlíp všechnu naší konverzaci, at všichni ví, proč tě oslovuji buzíku pavlíku....
vím že si přitom honíš ptáka a vlastně to je taková tvoje forma sexu. ;)

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

:lol: to je vsechno co mam v PM ulozene, vse je autenticke a nikdy jsem s tim nezacal ja :lol:
Kdyztak pridej svoje :D
Cekame na hebkou e32
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

já vím, máš jen to co se ti hodí, ale i na těchto už je zřejmý, že jsi fakt kokot, já nemám potřebu tě tu shazovat ještě víc a už vůbec nemám potřebu tu hledat naše starý vleklý spory, já si tím neukájím, jako ty, mám jiné koníčky, pro mně je to ztráta času na rozdíl od tebe a hlavně: já jsem si s tím tady nezačal. vždycky je akce a pak následuje reakce.

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Hmm mozna by se chtelo podivat nato kdo vzdycky napise prvni soukromou zpravu s nejakyma blbostma.
Vzdycky vyrypnes totalni picovinu a nakonec me zacnes napadat, ze jsem vsechno zacal ja a musim mit posledni slovo :-D jak pres kopirak
A opet opakuju ze je tam vse, nejsem ty abych si upravoval realitu :P
Cekame na hebkou e32
Zamčeno