Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zamčeno
NORMANN

Re: Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy

Příspěvek od NORMANN »

jo? :D kakamile ty už končíš? :lol: nikdo neřekl ani slovo že je idiot, to jsi ted řekl ty! :lol:
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

aha tak kokot no to mas fuck a ja si jako ve finale pripadam vsechno me boli shodil sem straaasne moc kilo a sem opalenej jak mechos :lol: :lol:
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

a to je dobře, nebo špatně, žes tak dopadl :lol:

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

covece nevim o me moc neslo
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

Kamil ma vynimocne pravdu. Michelin je uplne v pohode, to ze si tu nesadol s jednym clovekom este z neho nerobi kokota. A ani som nikde nejak nepostrehol ze by bol drzy. Mne keby niekto pisal ze som buzna, kokot a podobne, tak by som si slovnik tiez nestrazil ... takze sa neni cemu divit ...
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

storm: když bych s váma pravidelně jezdil na ty vaše srazy na agipu, kde on se objevoval a asi ještě objevuje, tak by on samozřejmě taky krotil svoje provokatérský vášně vůči mě, páč bych si s ním promluvil hned za čerstva, takže odpovědi by byly jiný, ale protože si myslí, že se hned tak nesejdem, tak to takhle postupně za tu dobu zesral. uvědom si, že jsem s ním do školy nechodil, mám téměř stejně starýho syna, kterej, kdyby tohle věděl a jeho potkal, tak věř, že by mu dal přes tlamu! je mi jasný, že k tobě se chová hezky a že si nepostřehl, že by byl drzý, no jistě! pokud je s vámi v občasným osobním kontaktu, taxe musí chovat slušně, jinak by dostal cez piču, jak občas říkají slováci. mně viděl jednou v životě, před 3 rokama, počítá s tím, že mně hned tak nepotká, tenkrát mu bylo 19 roků a mě samozřejmě vykal, dovolil jsem mu bohužel tady na foru tykat,což je normální a přirozené, páč si tu všichni bez rozdílu tykáme,přesto nějaká slušnost, řekněme i úcta k o generaci starším by tu měla být, neumím si představit, že bych takhle korespondoval a jednal např. s Hobojem, no to by mi hanbou huba upadla! :roll:
storm: já se tu na tomhle foru držím hesla: jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá, nikomu jsem tu nepsal arogantní poznámky, ty nadávky samozřejmě už jen pramení z toho sporu, vždycky je nejdřív nějaká akce a pak příjde reakce, např. moje nadávky už je ta reakce. ;)
další věc:
to že tu někdo zavedl téma pavlík je kokot, to není moje práce! já jsem to téma nezavedl!
a ještě: spor mezi mnou a pavlíkem tu zveřejnil on sám, on sám se tu snaží pošpinit moje jméno, proto to tu vytáhnul on sám na veřejnost, takže pokud tu chceš někoho veřejně posuzovat,jestli je to pravda, nebo ne, zjisti si napřed historii toho sporu a všechny okolnosti, z toho co jsem tě poznal, usuzuju, že ty bys byl ten poslední, kterej by si tohle nechal líbit! já se držím hesla oko za oko, zub za zub a ještě něco přidám. takže když mi tu někdo napíše něco co se mi nelíbí, odpovím mu stejnou mincí, někdy i trochu přitvrdím, někteří lidé tu nechápou, že já si od nikoho nenechám nic líbit. ;)

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

ale ja vas ani jedneho neposuzujem. Napisal som to co si myslim a moju osobnu skusenost - ze Michelin je uplne normalny (no, uplne...) tak ako kazdy kto tu je. Na druhej strane ale nepoznam nikoho, kto by nemal ziadne konflikty a spory aspon raz za zivot, takze svaty nebude nikto. A mas pravdu - keby to povedal mne, oknom by som ho vyhadzal a este by som ho po ceste do riti nakopal ! :-D
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Už to kurva pišu po paty,kdyby byl normalni a ne BUZIK,tak se omluvi a život jde dal,nechci se Normanna nějak zastavat,ale ma pravdu,nechat si srat na hlavu od nějakyho cucaka by mi taky vadilo. Jenže normalni neni,neumi uznat pravdu a neumi se omluvit,tak nezbyva nic jinyho než par vychovnych facek a nakopat do prdele. jsem zvědavej jak se bude tvařit až se s Normannem potkaj,to už asi žadny silacky řeči nebudou,nebo si pozve na pomoc tatinka :lol: :lol: A už at mě nesere,nebo se do toho vložim ja a asi nevi v jakym světě jsem se pohyboval a stale pohybuju,tam už konči legrace :evil:
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Normanne ty jsi opravdu vtip. Ukaz mi kde jsem si zacal ja a muzem se o necem bavit. Vzdy prijdes s nejakou picovinou ty, at uz pomoci sz nebo jinak a pak se divis kdyz ti clovek vrati stejnou minci ;) A nasledne se to snazis otocit vuci me, z toho tu nemuzem :lol:
Pane Sedlacek :lol: tema vytvoril snejk abychom se meli cemu smat kdyz uz.
Medvidku k tobe a tvym silackym gansta recem se nebudu vyjadrovat ;)
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

MEDVIDEK píše:Už to kurva pišu po paty,kdyby byl normalni a ne BUZIK,tak se omluvi a život jde dal,nechci se Normanna nějak zastavat,ale ma pravdu,nechat si srat na hlavu od nějakyho cucaka by mi taky vadilo. Jenže normalni neni,neumi uznat pravdu a neumi se omluvit,tak nezbyva nic jinyho než par vychovnych facek a nakopat do prdele. jsem zvědavej jak se bude tvařit až se s Normannem potkaj,to už asi žadny silacky řeči nebudou,nebo si pozve na pomoc tatinka :lol: :lol: A už at mě nesere,nebo se do toho vložim ja a asi nevi v jakym světě jsem se pohyboval a stale pohybuju,tam už konči legrace :evil:

Myslim ze mas dost zdraveho rozumu, aby si sa na to nepozeral len jednostranne ;-)
Zamčeno