Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
Re: Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy
DO PIČI TO VAM UZ TOTALNE ZAJEBAVA ??? VYSERTE SA KURVA NA TO A RIESTE SI TO NIEKDE V PICI INDE, OSOBNE, TELEFONICKY, BUZERANTSKY ALEBO HOCIJAK, ALE KURVA NETAHAJTE TO SEM NA FORUM !!! Clovek sa sem pride odreagovat a to co tu cita, z toho mu je na pobliti KURVA !!!
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
- T613
Ano pohadku o poslednim slovu tady pises kazdemu, nic noveho ... nechapu proc, neresim.
Mluvim ciste za sebe, za nikoho jineho. Ano jsem debilni, to kazdopadne o sobe vim. Ale v jinych vecech nez si myslis a o kterych nemas zdani, protoze neznas muj zivot.
Me jsou ty fotky u prdele, nevim kdo je mazal jak a proc. Protoze tady o fotky vubec nejde, proto me to dal nezajima co s nema je a neni.
Ty jsi tak strasne egoisticky a hrdy clovek, ze na foru jsem nikoho podobneho nepotkal. Nejhorsi na tom je, ze tva hrdost, za kterou se tu bijes, je na urovni 0.
Zij si ve svem svete dal a uzirej se mnou a treba michelinem. A to tema se servisem jsem napsal proto, protoze to je typicka ukazka toho jak z niceho vznikne diky tobe 10 strankove tema hadek a napadani. To je presne proc jsem to zminil, ale to ty nikdy nepochopis.
Pokud nekde uvidim dalsi naznak hadek a nesmyslu, tema jenom rozdelim a presunu sem nebo to udela nekdo jiny. Nic mazat nebudu, nechci byt nejaky soudce jak se chovaji ostatni, cisty stit nemam, to vim, ale jak ctu nejsem jeste na tom nejhur a to mi bohate staci
Vis co ja po tobe vlastne nic nechci, nechme to plavat ... vidis zas jsem napsal prispevek, posledni, muzes rozvinout pohadku
Mluvim ciste za sebe, za nikoho jineho. Ano jsem debilni, to kazdopadne o sobe vim. Ale v jinych vecech nez si myslis a o kterych nemas zdani, protoze neznas muj zivot.
Me jsou ty fotky u prdele, nevim kdo je mazal jak a proc. Protoze tady o fotky vubec nejde, proto me to dal nezajima co s nema je a neni.
Ty jsi tak strasne egoisticky a hrdy clovek, ze na foru jsem nikoho podobneho nepotkal. Nejhorsi na tom je, ze tva hrdost, za kterou se tu bijes, je na urovni 0.
Zij si ve svem svete dal a uzirej se mnou a treba michelinem. A to tema se servisem jsem napsal proto, protoze to je typicka ukazka toho jak z niceho vznikne diky tobe 10 strankove tema hadek a napadani. To je presne proc jsem to zminil, ale to ty nikdy nepochopis.
Pokud nekde uvidim dalsi naznak hadek a nesmyslu, tema jenom rozdelim a presunu sem nebo to udela nekdo jiny. Nic mazat nebudu, nechci byt nejaky soudce jak se chovaji ostatni, cisty stit nemam, to vim, ale jak ctu nejsem jeste na tom nejhur a to mi bohate staci
Vis co ja po tobe vlastne nic nechci, nechme to plavat ... vidis zas jsem napsal prispevek, posledni, muzes rozvinout pohadku
- T613
to se musi resit tady a verejne, po SZ to nefunguje, protoze tu porad vznikaji blbosti. Telefonicky tomu neverim, me norman sem tam volal a vystupuje jako normalni clovek. Tady to vypada na nejaky problem ve stylu "posad za klavesnici blbce" jinak se asi v realu chova normalne. Nebo nadava do buziku a rozbiji hubu, smeje se ze tatinek nekomu koupil auto? Nebo ti norman rekne na srazu ze je starsi generace? Neeeeeeeeeee ja tomu neverim takze ten problem je jenom tady na foru a tady se vyresi nebo nevyresi a bude tady porad neco vznikat.100RM píše:DO PIČI TO VAM UZ TOTALNE ZAJEBAVA ??? VYSERTE SA KURVA NA TO A RIESTE SI TO NIEKDE V PICI INDE, OSOBNE, TELEFONICKY, BUZERANTSKY ALEBO HOCIJAK, ALE KURVA NETAHAJTE TO SEM NA FORUM !!! Clovek sa sem pride odreagovat a to co tu cita, z toho mu je na pobliti KURVA !!!
- KAMIL740
medved uz se chysta michale

- Přílohy
-
- 36926940.jpg (10.65 KiB) Zobrazeno 2271 x
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
))
e34 525i spera rules elpídží by dejv
))
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
e34 525i spera rules elpídží by dejv
-
caknakis
Kamil:
Jinak velký souhlas s T613. Od té doby co jsem se dotkl oranžových blinkrů, tak si musím dávat pozor co kde napíšu, aby hned nebyl oheň na střeše
Jinak velký souhlas s T613. Od té doby co jsem se dotkl oranžových blinkrů, tak si musím dávat pozor co kde napíšu, aby hned nebyl oheň na střeše
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
- dacan
- Kontaktovat uživatele:
Agrese si reste mimo forum a neste si za ne pak nasledky.
Na fanouskovsky forum je to malo stravitelne.
Jinak je to cely dobrej GAYCHAT btw
Pokud budete pokracovat s vyhrozovanim, tak se to cele smaze a ty hadky vam budou stejne k nicemu.
Jinak doporucuju znepratelenym stranam si na bigu spolecne schladit mozek pivkem a uzit si prdel (ne michelinovu), namisto gangsta vyhrozovani mafii a osobnim utokem. Uroven vyjadrovani se zacina rovnat nejakymu skodovackymu felicia tuning klubu...
Jeste dodam, ze snejk a t613 dostali vetsi prava kvuli technickym sekcim. To neznamena, ze nemuzou mit svuj nazor. Nemluvi hlasem "vsech", to si jen nekdo spatne vysvetluje. Pokud budou nekde neco mazat, nebo nekoho terorizovat, tak mi to napiste. Zatim se nikdo neozval...
Na fanouskovsky forum je to malo stravitelne.
Jinak je to cely dobrej GAYCHAT btw
Pokud budete pokracovat s vyhrozovanim, tak se to cele smaze a ty hadky vam budou stejne k nicemu.
Jinak doporucuju znepratelenym stranam si na bigu spolecne schladit mozek pivkem a uzit si prdel (ne michelinovu), namisto gangsta vyhrozovani mafii a osobnim utokem. Uroven vyjadrovani se zacina rovnat nejakymu skodovackymu felicia tuning klubu...
Jeste dodam, ze snejk a t613 dostali vetsi prava kvuli technickym sekcim. To neznamena, ze nemuzou mit svuj nazor. Nemluvi hlasem "vsech", to si jen nekdo spatne vysvetluje. Pokud budou nekde neco mazat, nebo nekoho terorizovat, tak mi to napiste. Zatim se nikdo neozval...
ex e32 750 iL
ex e34 520iA
ex e38 730 (na patologii), ex e32 750i, ex e30
NOVĚ MacBook Pro 15 (2018)
ex e34 520iA
ex e38 730 (na patologii), ex e32 750i, ex e30
NOVĚ MacBook Pro 15 (2018)
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
mna terorizuju a sem-tam mazu doma 
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
- NORMANN
zase pěkná groteska: já neznám tvůj život....T613 píše:Ano pohadku o poslednim slovu tady pises kazdemu, nic noveho ... nechapu proc, neresim.
Pokud nekde uvidim dalsi naznak hadek a nesmyslu, tema jenom rozdelim a presunu sem nebo to udela nekdo jiny. Nic mazat nebudu, nechci byt nejaky soudce jak se chovaji ostatni, cisty stit nemam, to vim, ale jak ctu nejsem jeste na tom nejhur a to mi bohate staci![]()
Dacan: myslím, že nejlepší tohle téma smazat a bude aspon na chvíli klid, teda než se o5 začne jeden z těch dvou do mně srát.
T613: a na srazech ses nikým takhle nedohaduju, to máš pravdu, páč tam nejsou žádí pavlíci a ani t613, věř, že kdyby jste si tam takhle na mně pouštěli hubu na špacír,že bych já vám zase pustil pár facek, o5 pravděpodobný důvod, proč ty nejezdíš na srazy, i kdyby byly za plotem vaší zahrady, přece nebudeš riskovat
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
- MEDVIDEK
Normanne už se na ně vyser a pust to z hlavy,Michelin Pražskejm pepikum koupi každemu kafe a pak s nama na BIGU nikdo nepromluvi,jaky jsme teroristi
A bude valka sever proti jihu
Včera ve mě bouchli saze,ale pak jsem si uvědomil že boži mlyny melou sice pomalu,ale jistě,třeba se Michelin rozmazne někde o sloup v tom svym Fazolitu,se kterym jezdi ty sranda zavody a ma po žižalkach. Nebo mu to chcipne na přejezdu a bude se libat s lokomotivou
Nebo se možna po tehle story nad sebou zamysli 
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
-
JaraX
a pak že z těch smradů co jdou z nafty lidi neblázní, kdyby ste šli radši pomlouvat E39ky nebo škodovky.
BMW service expert - http://www.jarax.net