Zdravím všechny příznivce,fanoušky a účastníky na tomto serveru.
Představuji Vám taktéž svůj "nový" vůz,který jsem si koupil asi před 4mi týdny.
Jelikož je auto z roku 1995,první změny byly zadní světla,bílé blinkry a hlavně 19" kola z BMW M6 r.v.2005.
Popis a pár dalších fotek přihodím časem... Čus,Robert.
Naposledy upravil(a) Kajnarro dne sob lis 29, 2008 7:47 am, celkem upraveno 9 x.
Čus. Díky za pochvalu. Auto je koupeno v Česku,má platnou servisku a najeto 224500km.Samozřejmě má svoje mouchy a kosmetické vady,ale na to že to jezdilo u nás si myslim,že je opravdu zachovalé. Když jsem ho koupil mělo 221000km takže za 4 týdny je to jen moje práce...
Je to prostě požitek z jízdy. Teď když jsem si tam dal 19-ky tak komfort trošku poklesl (všichni známe stav našich silnic) ale to jak se "každý" otáčí a opravdu čumí mne přesvědčuje o tom,že jsem udělal dobře. Cena se mi moc říkat nechce,ale je to bez pár korun necelých 150000Kč a kola vyšly na 25000Kč.
Ještě jednou díky za pochvalu a za zájem...
Čau kluci.
Dnes jedu do Mat servisu do Těčovic. Předělávají auta na LPG.
Máte někdo zkušenost s LPG v tomhle autě a s tímto motorem???
Mám dlouhodobou (asi 9000 km) spotřebu 14,1L/100km ale nevadí mi to,zvláště když se dá teď natankovat litr za 26kč.
Byla sice krize a benzín šel dolů,ale nevím na jak dlouho.
Jsem s tím autem moc spokojený,ale pokud se dá tímto Lidovým vozidlem jezdit ještě za lidovější cenu,tak proč ne???
Uvidíme co mi odborníci řeknou...
Pokud k tomu něco máte,pišněte mi. Díky.
Mam skoro stejnou 7er jako ty = 740i motor M60. Plyn v tom mam od koupe pred rokem. Asi te zajima jak je to se spotrebou LPG. Za 10 000Km kdy si to pisu mam LPG prumer 15,8 LPG a board monitor na 14,7 benalu. Vstrikovani LPG je STAG 300, toroid 60 litru (plni to 52litru). Na plovak v nadrzi se klidne vyprdni. Stejne budes jezdit na pocitadlo Km. Dej si tam co nejvetsi nadrz co ti nabidnou Jinak rozdil mezi LPG nebo benzinem nepoznas (pokud bude akorat nadimenzovani system - zplynovac) Ted jsem prijel z Belgie a 210km/h to da a na benal se neprepne
BMW 740i/LPG e38 '96 DG46479 - BMW 840i e31 '96 CC61121
Ahoj.
Díky za odpověď.
Je to přesně to zařízení,které mi nabízel Stag 300 a bombu si dám do rezervy. Vychází tam 70l a kousek mi zvedne podlahu...
Spočítal mi to na 40000kč a nemělo by se to přehoupnout.
Taky mi nabídl,že namontuje jeden "směšovač" a po odzkoušení a nějakém testu vyhodnotíme jestli to nadimenzovat na dva nebo to vystačí.
Taky mi ale řekl,ze už 540i e39 dělal a stačil tam jeden v pohodě a že je problém ty dva spolu nastavit,doladit,a musí se to víc kontrolovat a udržovat.
Spotřeba by prý měla jít nahoru o 10% což je něco podobného jako u tebe...
Palubní počítač ti tedy funguje ikdyž jedeš na lpg a hodnoty jsou jiné?
Taky mě zajímá kde máš hrdlo pro plnění? Rád bych to dal do kufru nad pz světlo do blatníku.
díky za odpověď... Robert