Postup:
Začněme raději pravou stranou. Tam je lepší přístup takže lépe uvidíte co vás čeká. Na té druhé je to (alespoň u mne, s changerem) poněkud krkolomnější.
1) Odklopíme tapec k baterce
2) Odpojíme konektor vedoucí k příslušnému světlu
3) Pootočením vytaháme jakési držáky žárovek. Jednak by se nám to při šroubování pletlo a druhak žárovky budeme stejně potřebovat.
4) Světla drží na čtyřech šroubech, respektive matkách. Nepamatuju si už velikost ale to si myslím není takový problém

5) Jemně (tak aby se nepotrhala těsnící guma) světla vytlačíme směrem dozadu. Nejlepší je to za ty šroubky ze kterých jsme sundali matky.
6) A je to venku

7) Teď všechno pořádně očistíme a odmastíme. Přeci nebudeme prasátka

8) Vezmeme nové, krásné světlo a usadíme ho na místo původního. LEHCE ho matkami přitáhněte.
9) Teď udělejte stejný postup s tím levým světlem. Po zkušenosti s pravým to bude hračka.
10) Obě světla máme usazené a lehce přitažené.
11) Teď si světla usaďte a dotáhněte tak, aby byly na obou stranách stejně a hlavně POŘÁDNĚ, aby nám nové těsnění (které jsem tedy alespoň já na nových světlech už měl, staré nikdy nepoužívat!!) hezky sedlo a vše zatěsnilo. Nová zamlžená světla vypadají blbě..
12) Zamontujte potřebné žárovky
13) Zapojte konektor
14) Otestujte je

15) Pokud fungují jak mají, gratuluji. Pokud je něco špatně, pak to není chyba tohoto návodu

UPOZORNĚNÍ: Při použití diodových světel rád hlásí Check Control chybu zadních světel takže se nebojte. Diody mají prostě jiný odpor než žárovky a to už Check nechápe. Pokud někdo ví jak to odstranit, dopište to, prosím, sem.