abys nerek ze melu picoviny jen tak tu sem si nasel par konkurentu e38 ale teda sorry limit sem si musel trochu posunout aby to bylo dustojne protoze ani A8 ani MB S pod 100 000 neni (to sou tak roky 93, 94 u mb a u audi sou to mršiny ale dobre jednu za 100 sem nasel "vybavenou"... )
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a8/6708197 a8.... no ... proste ne

otresnej design interieru koncerna jako svine lace ala skodofka jen vyvonejej kabat. jelikoz sem v tomhle aute stravil par hodin... nikdy vic.. pohodli 0 fouka tam a je to desne tvrdy... mozna se najde fanda cestovani do hor a uzije quattro.. pak mozna ale i tak... ne nikdy ani za nic ... to auto je vsehcno jen ne luxusni a pohodlne a nemuzu ani rict vybavene... kdyz to srovnam se svou je to tristne socialni... a servis? ty pico to sou ceny jak v intercontinentalu... jako cena za spotrebak... ufff... a docela poruchovy...
a MB
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -s/8508130 tak tu mam tohle... cokoli pod tim byl bud rok 94 nebo nelong nebo nevybava nebo proste hujdy... tohle je docela majestatny auto uz celkem nadcasovy vetrane sedaky atd... jinak ... navi tristni oproti 16:9, design nekomentuju z interieru je mi fakt spatne,budiky atd... uff (a to sem v nem jel protoze si ho kamarad tady od sedmicek kooupil.) ocenuji keyless... audio je tam dost hnusny asi jako to sockovy v e38 zaklad... zvenku je to hezky auto i kdyz neni to bochnik ma proporce e38.. skoda.... chtel bych se nekam posunout...
dojmy z jizdy... fouka tam stejne co do e38 i stejny hluk... hydramatic sice vyvola perfektni plavaci pocit... ale prujezd kanalem znamenal stejny efekt co v e38 coz bylo skupinove zklamani... takze je to jedno...
naklady na provoz sou proste uplne nekde jinde nez v e38, at uz se jedna o nestabilni (a kurevsky drahej) hydramatic, jakakoli plecharina svetla atd... v prdeli... ty auta reznou jak slak (lemy, kolem oken)... cena dilu spotrebnich jako brzdy atd... taky zadna hitparada... ale zase opet da se to nejak vsechno bastlit a lepit... ale proste na to ze to auto stoji o 60 000vic jak moje/tvoje e38 tak ty naklady na provoz sou uplne v prdeli at uz spotrebabenzinu / servis.... jinak jako jak rikam, uz je to auto nove generace aspon se tak tvari... pohodli tam je ty kresla sou super ale proste.. ne ... design se mi nelibi a nemam na to abych to zivil. fakt ne

a technicky taky nic prevratnyho, je tam vsechno co v e38 ale spis horsi (navi,budiky,klima,audio) ale zase to ma par veci navic.. keyless, ACC, start/stop button...
no a pak uz tu mame tak jen jaguar ale tak to je pro fandu a tam opravdu za 100k dostanes jen pohodli ale vybava nikde... za to teda asi 100 0000% stylu o tom zadna...
a co dal? coapk tu mame za luxusni auto do 100 000?