je to uplna sracka to menit. davat dolu to sani je uplne o nervy vcera sem to delal kuli te memmbrane a nejradsi bych to rozkopal. kterej curak vymyslel m52 by se mel zapalit. super motor kdyz funguje ale dostat se tam na neco znamena pokazdy sani dolu... no a dik ty membrane to auto zralo 14/100 (323i) bena... coz je peklo kdyz brala 7 po meste.
jinak co je na tom ze sviti oko a dojezd 86km? to je nor¨malni.. rezerva je 10l.... na to normalne dojedes tak 90-100km... a hlavne ty udaje co ti ukazuje bc sou absoluitne mimo vesmir. absolutne irelevantni stavu naprosto. na to vubec nekoukej, ani na ten dojezd. to ted nema vubec zadnou informativni hodnotu na nic... jak by taky mohlo... to auto to pocita z casovani benzinovejch vstriku... tak k cemu to je kdyz jedes na lpg a to ma uplne jinou bohatost smesi...
E38 728i LPG
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
Re: E38 728i LPG

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
DDT
Snejku takže vyměnit to sám když jsem to nikdy nedělal zvládnu či nezvládnu? Je to na dlouho a je to složité? Mně pojem "sundat sání" nic neříká.
Co se týká hladového oka, můj údiv byl proto že se rožlo až na konci cesty kterou jsem celou absolvoval na plyn, tedy nemohlo dojít ke spotřebě benzínu.
Co se týká hladového oka, můj údiv byl proto že se rožlo až na konci cesty kterou jsem celou absolvoval na plyn, tedy nemohlo dojít ke spotřebě benzínu.
E38......zase
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
ale mohlo dojit k "ustaleni hladiny a jejiho vypoctu"... protoze on o tom behem cesty porad premejsli jinak..
jinak by ti to muselo přižírat k blynu i beno... coz se stat muze ale to ti na lpg servisu odhalej a presne reseni je to odpojovani pumpy... ktere by melo byt povine u kazdy instalace lpg porad nevim ze to tam ti bridilove nedavaj...
jinak by ti to muselo přižírat k blynu i beno... coz se stat muze ale to ti na lpg servisu odhalej a presne reseni je to odpojovani pumpy... ktere by melo byt povine u kazdy instalace lpg porad nevim ze to tam ti bridilove nedavaj...

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- scorpion
stím odpojením souhlasím taky mi to přijde jako idiotské že zbytečně běží pal. čerpadlo... proto jsem i vyndaval tu pojistku jelikož aspon neběží... kamarád co má tu sekvenci tak si to udělal sám...
-
DDT
No sranda je že já jsem to právě byl dávat na seřízení a také revizi protože předchozí majitel na to od instalace nešáhl (30 000km) a tam mi to seřídili, nahráli "mapu" a taky vyměnili nějaké trysky protože původní byly prý moc velké a dávali zbytečně bohatou směs a tím mi údajně nyní šetří spotřebu. Srandovní na tom je že mám pocit že od návratu z toho servisu mi to žere víc než to žralo, podloženo čísly to ale nemám.
A teď mně zarazilo že se prostě po ujetí 50ti km najednou v cíli rožně hladové oko když jedu na plyn už hodinu v kuse.
A teď mně zarazilo že se prostě po ujetí 50ti km najednou v cíli rožně hladové oko když jedu na plyn už hodinu v kuse.
E38......zase
-
caknakis
Ten plyn se musí seřizovat a štelovat tak často?
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
-
DDT
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
nemusi kdyby nekdo nebyl pastika. to se nastavi jednou a pak se to jednou za cas reviduje a ono se to nejak udrzuje v chodu samo.. na revizi jedes az kdyz se ti neco nelibi... pokud vim tak vsichni co tu lpg maji na to uplne mrdaji a ono to jezdi... jen k nim jezdi vymenit svicky a tak. jinak ten system jede porad...

- Jelen
Tak mě napadlo, pánové, když už se tu řeší ten plyn, tak do toho skočím, neměl byste někdo reduktor na velký výkony? Do 150ti kW, nebo tak? Shodou okolností mám Sko mergla (126 - čína, V8 4,2) a nějakej pošuk tam nabastlil normální malinkej reduktor a do sání vložil takovej vehement, aby přiškrtil průřez sání, plyn nestíhá a je to celý takový šílený. Jo a jak jste se bavili, že sehnat něco na Sklasse je peklo, opak je pravdou a dokonce i nový díly jsou celkem levný, na mercedes klubu je spousta kluků, co se tim zabývá, jako vy tady u BMW, sehnal jsem tam ledacos. Tady je to taky bezva, tyhle auta jsou krásný všechny. Je teda fakt, že hodně lidí odmítá plyn, do těhlech aut - chceš opičku, tak musíš mít na banány - tak já opičku přeučil na brambory a taky to jde
Kolik tak stojí nový LPG do E32 735i? Docela bych nad tím i zauvažoval, přeci jen, zatím do toho nepůjdu, provozuju na benzín, ale časem bych nad tím určitě přemýšlel, abych mohl auto používat častěji i na delší cesty.
Jinak revize je povinná každej rok, bez ní nedaj technickou. Ale spočívá to jen v očuchání mýdlovou vodou, aby se zjistilo, jestli spoje někde mají netěsnost. Ale to určitě všichni, kdo provozujete plyn, víte
BMW & MB zdar
Kolik tak stojí nový LPG do E32 735i? Docela bych nad tím i zauvažoval, přeci jen, zatím do toho nepůjdu, provozuju na benzín, ale časem bych nad tím určitě přemýšlel, abych mohl auto používat častěji i na delší cesty.
Jinak revize je povinná každej rok, bez ní nedaj technickou. Ale spočívá to jen v očuchání mýdlovou vodou, aby se zjistilo, jestli spoje někde mají netěsnost. Ale to určitě všichni, kdo provozujete plyn, víte
BMW & MB zdar
-
DDT
chlapci když mačkám ostřik tak se nic neděje ale pod vozem se v místě kde se potkává kapota s čelním oknem tvoří napěněná louže, tedy asi je to někde ucpané nebo vycvaklé, jak se dostanu k napojení na trysky? Jen oddělám ten flauš co kryje kapotu zevnitř? nebo je na to potřeba nějaké nástroje a budu demontovat půl vozu?
E38......zase