Má první sedma :)

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
BMW.LTM

Re: Má první sedma :)

Příspěvek od BMW.LTM »

Jinak nemáte někdo nějakej typ či radu co by mohlo mít na svědomí tu vůli v řízení a hrozný bouchání zadní nápravy?Nejdříve jsem si myslel že jsou špatný tlumiče ale jsou OK..
scorpion

Příspěvek od scorpion »

vůli neřeš =) má jí snad každá e32 taky jsem to chtěl řešit a nemá to smysl =) je to jejich nemoc =) kolik máš nalítáno??
Obrázek
BMW.LTM

Příspěvek od BMW.LTM »

scorpion píše:vůli neřeš =) má jí snad každá e32 taky jsem to chtěl řešit a nemá to smysl =) je to jejich nemoc =) kolik máš nalítáno??
202 tis.km +/- 100km :)
scorpion

Příspěvek od scorpion »

:D :D :D pěkné rozmezí =DD ale fakt tu vůli neřeš mě taky vadí ale při řízení to nějak nepoznáš tedy aspon já nějak moc ne =) jinak vypadá pěkně ale taky ty zadní světla mi nějak nesedí za to fakt sorry ale trhal bych ruce =DD předek dejme tomu jelikož do e32 se dělají blbě AE =) ale lešpí jsou ty co ted nevim jak se jmenují =DD svíní krásně stejnoměrně =)
Obrázek
BMW.LTM

Příspěvek od BMW.LTM »

scorpion píše::D :D :D pěkné rozmezí =DD ale fakt tu vůli neřeš mě taky vadí ale při řízení to nějak nepoznáš tedy aspon já nějak moc ne =) jinak vypadá pěkně ale taky ty zadní světla mi nějak nesedí za to fakt sorry ale trhal bych ruce =DD předek dejme tomu jelikož do e32 se dělají blbě AE =) ale lešpí jsou ty co ted nevim jak se jmenují =DD svíní krásně stejnoměrně =)
Tak když už tam ty AE jsou tak za obyč helly je měnit určitě nebudu a časem se uvidí a třeba se seženou nějaký lepší.Každopádně to teď není na seznamu...
Teď hlavně musím vyřešit to bouchání na zadní nápravě a s tim řízením teda nevim no jestli mám něco dělat... :(
Potom další na řadě je schánění novýho interiéru a dál se uvidí.... ;)
scorpion

Příspěvek od scorpion »

jj to chápu kámoš je tam měl taky ;) to bouchání nápravy bude prostě to že nikdo na ní nic nedělal =D a české silnice jsou nejlepší na testování dílů náprav co vydrží =DD já mam zadek v poho ale přední ted budu dělat až se nějak vylepší pošasí ;)
Obrázek
hubas

Příspěvek od hubas »

Kdybys chtěl kouřový přední blikny, aby ti to ladilo se zadkem...tak mám a za nějakej symbolickej peníz bych je klidně pustil do světa...já jsem je s velkou radostí měnil za původní oranžové :D
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
scorpion

Příspěvek od scorpion »

já mam kouřové a oranžové bych nesnesl =DD prostě to auto s nima vypadá hrozně staře =DD a když mam 94 tak musí vypada co nejmladší =DD
Obrázek
hubas

Příspěvek od hubas »

Hlavně je píčovina mít vpředu jinou barvu blinkrů než vzadu, to jsi jak od kolotočů :idea:

Ale ať mu nezasíráme téma o jeho autě diskusí o tuzingu...
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misi.ce »

Vuli v rizeni muzes urcite do jiste miry eliminovat. Za jedno budes mit vuli v pomocnym cepu rizeni a za druhe se da vule stahnout primo na prevodce. Nicmene dokonale se ji stejne nezbavis. A zadni naprava? Neverim, ze na ni kdy kdo neco menil (ceka me ted taky), podivej se na vsechny silentbloky a budes mit jasno ;).
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
Odpovědět