ahoj, tak po týdnu a něco ježdení zatím auto teměř bez problému..za tu dobu jsem stihl vyměnit s kamošem skla předních světel + dal lampy s bílým blinkrem dozadu a sundal tažný a dneska jsem v KAPS Kojetín nechal vyměnit olej + filtr v automatu...a zjisitl jsem že majitel předemnou nekecal a dělalo se to..takže 5000kč si vzali ikdyž jen v podstatě měnili bez problémově olej... Tak to by byly to plusy

no co je huuř, tak z ničeho nic mi zmizel cd changer z BC, tak si ho nemužu vybrat a poslouchat

to mě sere nejvíc! Normálně gartrige na cd se vysune i nabere zpátky ale na BC už je nevidím

tak mě to ětve tak dorbý cedečka sem si poslcouhal

netušítě někdo kde hledat? baretku jsem odpojil a nic...Druhá věc, auto mi žere 12l nafty a to jezdím že se skoro nedotknu plynu

řikám si ku._rva to sem mohl živit 740i
Jinak dneska jsem si vzal foták a nafotil jen tak , nebylo to nijak naleštěný, tak to nevypadá nic moc, ale já si to do stavu pěknýho uvedu

...
Na autě je dost práce, spíš takový detaily jen, ale mám si s čím hrát až bude teplo a bude se dát venku..
čekají mě ramena určitě, už klepne na pravé straně kulák sem tam, přední kotouče určitě, kmitá volant takže zkroucený no a dál uvidíme..
Ještě se zeptám, nemátě někdo na prodej : kryt pod motor, sklo do pravýho zrdctáka, expanzku na tds, nebo bílý blinkry přední origo bmw?