Ledviny

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
hubas

Re: Ledviny

Příspěvek od hubas »

takže kolem a kolem ledvinky z kelly=nižší spotřeba :D :D :D
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Hele, co máte proti Kellyně? Je to normální prodejce druhovýroby. Znovu píšu - DRUHOVÝROBY. Takže origo to není a proto je to tam levnější. Je samo sebou, že takový díl odejde dříve. Ale jsou i lidé, které si origo díly momentálně dovolit nemůžou a chtějí jezdit. někdy mě udivuje, jak tady lítají tisíce (6 ltrů za ledviny, 20lirů za tlumiče, repas převodovky 30, atd. atd). Ale myslím, že normální člověk si koupí třeba ty ledviny z Kelly. No holt za dva roky koupí znovu. Ale pořád ještě nedáš tolik. Koupil jsem v kellyně přední kotouče za 680Kč- oba!!! Je to Ferodo+desky mě stály necelý litr
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... ST=0|LNG=0|
A kdo řekne, že jsem koupil blbě, tak je hlupák
A tohle fórum je taky o tom, abychom si poradili jak co opravit za levno. A proto je i Kelly ne? Takže mě docela udivuje jak tu někdy házíte desetisícema. Ano, opravdový fajšmekři ano. Ale myslím, že jsme tady povětšinou normální kluci s rodinama.
Takže T613, Snejk a ostatní- vynikající kluci, kteří tomu rozumí a navíc nehází milionama za díly, ale umí to vychytat i levně.
A jestli chce někdo kupovat ledviny za 6 litrů, ukaž radši celé auto. Vsadím se, že tam najdu rozhodně důležitější opravy...
Takže přestaňte pomlouvat druhovýrobce a frajeřit, že jedině originál, ale spíš napište, jak jste byli s tou druhovýrobou spokojeni a jak třeba dlouho vydržela, ať víme, že třeba rameno od Starline stojí za hovno, ale že třeba Dlephi vydrží spíš déle. Pište zkušenosti a NEHAŽTE FURT ABSURDNÍ SUMY za díly
Kdo mi dá za pravdu?
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
JaraX

Příspěvek od JaraX »

šak nevím co se tí nezdá, že nechci mít na sedmě ledviny z kelly je snad moje věc, i kdyby stali mega, ja do toho auta dal pul mega, dal jsem všechny ramena origo nový bmw, repasnul jsem automat, dodělal vybavu která jen jde apod a stejně mě to nesere, jsem rad že jsem se na tom autě naučil a že mám vše top, do 730D bych vživotě nekoupil origo rameno, ale kupoval jsem na to právě v kelly, protože to auto jsem měl na prácu a ne na radost. a nevím co mam na autě duležitější za opravy, krom opěrek který nemužu ze snejka vytáhnout. ted jsem třeba jen tak koupil za 5000 těsnění na motor, protože mě sralo že už sou stary, přitom to vše krásně těsnilo, ale to sani cely přetěsním, od podzimu jsem s tím autem nejel a přes zimu ani nepojedu, ale na jaro to chci top.

btw ted si dělam E32 na praci, a dostala nový napravy, gufera na motoru i převodovce, všecky naplně, fungl nový světla, hadice, spojovačku řízení apod, a vše neorigo, od kvalitních značek,
BMW service expert - http://www.jarax.net
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Ano, Tvoje věc samozřejmě. Jsi dal do auta 500.000? NECHÁPU A HLAVA MI TO NEBERE.Nemyslíš si, že investice výrazně převýšila cenu auta? Tady někde jsem viděl TOP za 300. Nezdá se ti,že už je to moc? Já myslím, že auto by se mělo kupovat a následně opravovat tak, aby výsledek nebyl dražší, než cena TOP. Nicméně musím konstatovat, že se to stát může, ale poprvé v životě vidím, že tolik. Vlastně ne, ale to si kluci stavěli závodní speciály... Ale pro mě věc zcela nepochopitelná: půl milionu v autě!!! Máš tady někde fotky? Chtěl bych se podívat, jak vypadá E32 s takovou investicí. Jistě máš, však tolik peněz v E32 - jistě se rád pochlubíš!!! Dej sem foto, nebo pošli link...
JaraX

Příspěvek od JaraX »

fivajs píše:Ano, Tvoje věc samozřejmě. Jsi dal do auta 500.000? NECHÁPU A HLAVA MI TO NEBERE.Nemyslíš si, že investice výrazně převýšila cenu auta? Tady někde jsem viděl TOP za 300. Nezdá se ti,že už je to moc? Já myslím, že auto by se mělo kupovat a následně opravovat tak, aby výsledek nebyl dražší, než cena TOP. Nicméně musím konstatovat, že se to stát může, ale poprvé v životě vidím, že tolik. Vlastně ne, ale to si kluci stavěli závodní speciály... Ale pro mě věc zcela nepochopitelná: půl milionu v autě!!! Máš tady někde fotky? Chtěl bych se podívat, jak vypadá E32 s takovou investicí. Jistě máš, však tolik peněz v E32 - jistě se rád pochlubíš!!! Dej sem foto, nebo pošli link...
ty mě neznáš?
není to E32 ale E38, měl jsem vymazleny TDSo E36, to jsem vyměnil za E38, byl to muj sen a ja si ho splnil za cenu toho že jsem vzal první mrdku která bylo, nejdřív jsem ji dal do stavu, ale pak jsem si začal uvědomovat že moje vybava i když byla slušna (el contour sice s vyhřevem, skivak, xenony, tel, lepší audio se zesíkem, šíbr, asc, apod ale stejně mi to přišlo pak hrozně chudý tak jsem na tom dělal až jsem se dostal do faze kdy to auto má skoro vše co ma mit, a navíc je to kratka sedma s contourama a stolečkama a taková druhá neexistuje, znám v tom autě každej šroubek, každou pičovinu, každou sběrnici a těší mě že přesně vím jak tam co přesně funguje. auto mě vyšlo na 500 ale ted bych ho sotva prodal za 150, ale na druhou stranu někdo koupí superba za mega a proda pak za 150 taky a todle auto je někde jinde, už jsem se díval po E66 a stejně najít ve vybavě jak mam e38 je skoro unreal, protože věci jako stolečky apod sou věci kterych se nechci vzdat.
http://www.youtube.com/watch?v=4RV8pavJNhA
http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=205
BMW service expert - http://www.jarax.net
Alois

Příspěvek od Alois »

ty mě neznáš?.......................

Tak to už je fakt moc... :? :lol:
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
hubas

Příspěvek od hubas »

Fivajs: ty kotuče mají na netu i za míň, teď jsem na to koukal...akorát dle čísla nejdou na 3,5L...jsem si myslel, že brzdy jsou stejný???

Přikláním se k tomu, kupovat kvalitativně solidní věci za rozumný peníze a asi nebudu sám, na druhou stranu chápu, že někdo kupuje věci dražší a dělá mu to radost...je to prostě hobby.
Každej má nějakou představu, co to znamená udržet auto vchodu+nějaké to vylepšení...
Důležitá je radost ze 7er :D
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Podepíšu se pod tu radost .-) Když na to jsou prachy, manželka neřve při každym vyslovení hlášky "něco novýho na auto" a člověk to bere jako koníček, tak proč ne .-) Ale je to o těch penězích .-)
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
hubas

Příspěvek od hubas »

Jedna z mnoha výhod nebejt ženatej :D
fivajs

Příspěvek od fivajs »

hubas píše:Jedna z mnoha výhod nebejt ženatej :D
to je co závidět, musím prachy rozdělit mezi káru a rodinu...
Odpovědět