Budoucí vůz

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Re: Budoucí vůz

Příspěvek od dunnst »

Radek píše:ja bych se rad za par let vratil zase do e65 -pokud se s tim autem neco malo udela a nenecha se nakopnuty na 17" kolech, tak umi byt i atraktivni a za ty 2roky se mi i libilo...mno a pokud to pujde tak spis e63...ale tam mi u ni schazi par blbosti na ktery jsem si treba u e65 zvykl, i o X5 e53 jsem dost premyslel, ale je to jen "prekapotovana" e39 s o dost vetsima naklada na udrzbu a provoz....jinak jako dneska si pamatuju debaty o e32 vs. e38 par let zpet a vicemene to bylo to same jako e38 vs. e65 jen do doby nez ti co meli e32 dosahli na e38 :D
Jo, na tom asi určitě něco bude .-) Však jsem o E38 taky hodně uvažoval, ale prachy na to auto nebyly a nejsou, zato se podařil krásnej kauf E32. Motorizace co jsem chtěl a k tomu tak sekvence LPG, za velmi slušnou cenu, takže v tuhle chvíli jsem spokojenej .-) Když vezmu, že na srazu se ukázalo snad 12xE38, 3xE32 a 2xE65 .-))
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Tohle ale není jen otázka peněz...v době, kdy jsem kupoval E38, jsem mohl mít za prakticky stejné peníze E65, nebo s mírným doplatkem (vzhledem k ceně, kterou jsem tehdy zaplatil). Věděl jsem, že kupuju "horší" auto, že dělám ekonomickou sebevraždu, protože E38 bude na nulové hodnotě daleko dříve, než E65, ale i přes to všechno jsem si ten fujtajbl prostě nedokázal koupit. Není v tom závist vůči těm, co ji mají, ať si každý jezdí v čem chce, ale já v autě s designem rozbité skříně prostě jezdit nedokážu...
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
DDT

Příspěvek od DDT »

no tak to jsi samozřejmě zvláštní kategorie, jsou prostě lidi které se daný typ vozu líbí a ten prostě mají a nehodlají měnit, ale i to je odpověď na mou akademickou otázku.............
E38......zase
JaraX

Příspěvek od JaraX »

no tak X5ku bych určitě nechtěl, to je mrdka prvotřidní, ve všem horší jak e38, takže tam není co řešit,
E65 taky ne, protože je krátká, nejvíc asi E66 745Li, na druhou stranu bych neměl prachy na benzín a na LPG nejde předělat, takže spíš 745Li, ale zase by mě sralo že to není V12, takže těžko říct. jinak E64 je sen, možná i E63 ale na to stejně nikdy nebudou prachy. zatím to vidím na pěknejch par let v E38 a k tomu snad brzo E36 cabro
BMW service expert - http://www.jarax.net
ericV8

Příspěvek od ericV8 »

stale premyslim nad e31 Csi .... design e65 jsem taky nemusel, ale uz jsem se v nem celkem nasel ... tak uvidime
e38 730i
caknakis

Příspěvek od caknakis »

JaraX píše:no tak X5ku bych určitě nechtěl, to je mrdka prvotřidní, ve všem horší jak e38, takže tam není co řešit,
E65 taky ne, protože je krátká, nejvíc asi E66 745Li, na druhou stranu bych neměl prachy na benzín a na LPG nejde předělat, takže spíš 745Li, ale zase by mě sralo že to není V12, takže těžko říct. jinak E64 je sen, možná i E63 ale na to stejně nikdy nebudou prachy. zatím to vidím na pěknejch par let v E38 a k tomu snad brzo E36 cabro
Proč by nešlo předělat na LPG? Vždyť to přece ještě není přímý vstřik....
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

caknakis píše:
JaraX píše:no tak X5ku bych určitě nechtěl, to je mrdka prvotřidní, ve všem horší jak e38, takže tam není co řešit,
a i kdyby to byl přímý vstřik, tak to mám pocit umějí .-) Jen to stojí trošku víc chechtáků... a každý osmý vstřik pak je benzínový, to znamená že při jízdě na plyn se spotřebovává 7/8 LPG a 1/8 benzín
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
JaraX

Příspěvek od JaraX »

caknakis píše:
samozřejmě to je přímej vstřik. navíc to ma valvetronic a adaptive valvetrain, přimej vstřik v 12ti valci by musel vstřikovat palivo L-L-L-B, tzn prost+ 1:3, plus by se přišlo o výhody toho přimyho vstřiku, navíc je problem s valvetronicem, tim že to už nema škrtici klapku ale škrtí to přímo ty ventily, tzn vstříkneš palivo před ventily který nevíš najistotu zda otevřou protože maš zavřenej plyn třeba, ale tuším to ma nějakej doběh, že to neubere prudko jak ma 745i, ale i tak je spočitana navratnost tohodle složityho LPG na cca 140 000km a to se fakt nevyplatí
BMW service expert - http://www.jarax.net
caknakis

Příspěvek od caknakis »

745 o kterém jsi mluvil přec
e není přímý vstřik.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Radek

Příspěvek od Radek »

ericV8 píše:stale premyslim nad e31 Csi .... design e65 jsem taky nemusel, ale uz jsem se v nem celkem nasel ... tak uvidime
tak do CSi ti fandim ;)
MHD
Odpovědět