sraz Ostravsko a okolí?

Odpovědět
fenix

Re: sraz Ostravsko a okolí?

Příspěvek od fenix »

Na pětku se nic lepit nebude...Ale zase jsem charakter a nevyhodil jsem ji,ale předal jsem ji dál...A toho by jste si měli cenit...A jestli mě budete ještě chvilku srát,tak příště přijedu s fabii :D
730D e38 2000
Spooner

Příspěvek od Spooner »

To je pravda. Jsi hodný, že sis tu nálepku nenalepil, ale šetřil jsi ji pro někoho dalšího :D . A klidně přijeď příště Fábií, ale zapomeň na to královské místo uprostřed mezi 7er. To už nebudeš stát uprostřed, ani bokem, ale radši přes cestu u Lidlu :lol:
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
zyp

Příspěvek od zyp »

To jsi teda charakter, máš nálepku půl roku v autě a nejsi schopný si ji nalepit :) To jsi dříve prodal auto než ses k lepení dostal. Ale ještě že jsi ji daroval, tak alespoň přišla do správnách rukou, tuším že k Lubošovi :)
A jestli příště přijedeš fábii, tak tě stejně nikdo nepozná, protože takových podobných fabií na parkovišti bude asi 864 dalších, takže prostě zapadneš v davu :D :D :D
--- BMW E38 740iA --- DG46186 ---
fenix

Příspěvek od fenix »

Tak to jsem rád,že jste konečně uznaly,že jsem to celé myslel dobře,a že jsem vlastně sedmu prodal právě proto abych mohl někoho obdarovat nálepkou 7er..Takže vlastně bych řekl,že vůbec můžete být rádi že mě máte a je uplně jedno s čím přijedu,protože o to tady vlastně vůbec nejde,důležité je že mě vidíte ... :D
A mimochodem,včera pětka dostala menší upgrate a jede ted jak praštěná...takže s pětkou příště přijet nemůžu aby jste se nemuseli stydět za ty vaše výkony... :lol:
730D e38 2000
Martin730D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin730D »

fenix píše:Tak to jsem rád,že jste konečně uznaly,že jsem to celé myslel dobře,a že jsem vlastně sedmu prodal právě proto abych mohl někoho obdarovat nálepkou 7er..Takže vlastně bych řekl,že vůbec můžete být rádi že mě máte a je uplně jedno s čím přijedu,protože o to tady vlastně vůbec nejde,důležité je že mě vidíte ... :D
A mimochodem,včera pětka dostala menší upgrate a jede ted jak praštěná...takže s pětkou příště přijet nemůžu aby jste se nemuseli stydět za ty vaše výkony... :lol:
Ale ale ... dal jsi pětce čípek do prdýlky? :) tak zpívej kolik? kolik??? :D
http://www.youtube.com/watch?v=g_WgBy8_lWM
E38 730D Alpina-style 2000
E32 730i 1990 ex
E36 318cabrio 1994 ex
E36 325tds 1996 ex
fenix

Příspěvek od fenix »

Martin730D píše:
fenix píše:Tak to jsem rád,že jste konečně uznaly,že jsem to celé myslel dobře,a že jsem vlastně sedmu prodal právě proto abych mohl někoho obdarovat nálepkou 7er..Takže vlastně bych řekl,že vůbec můžete být rádi že mě máte a je uplně jedno s čím přijedu,protože o to tady vlastně vůbec nejde,důležité je že mě vidíte ... :D
Ale ale ... dal jsi pětce čípek do prdýlky? :) tak zpívej kolik? kolik??? :D
Ne ne,čípek ještě ne,ten je plánovaný až v létě...co jsem se díval tak půjde myslím na 195kw a krouták tuším na 600kn..udělal jsem jinou věc,a fakt se zvedl výkon,takže aspon vím že tu danou věc mám v hajzlu...Akorát mi ted svítí diagnostika no :( Ale když jsem si šikovně nastavil volant tak ji přes ten volant nevidím :D :D )
730D e38 2000
caknakis

Příspěvek od caknakis »

vyhodil jsi filtr pevných částic?
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
fenix

Příspěvek od fenix »

caknakis píše:vyhodil jsi filtr pevných částic?
ne,já nemám filtr pevných částic,já mám ještě ty zasrané klapy v sání...Vyzkoušel jsem postupně:1)Vyřadil jsem klapy z činnosti-už by se nemělo stát že se zadřou a vlítné nějaká dovnitř,a přijde mi že auto má tendenci jít víc za plynem-resp. rychleji reaguje na plyn..ale nepatrně
2)vyřazení z činnosti egr ventil-lepší výkon ve vyšších otáčkách(aspon mi to tak přijde)
3)odpojení váhy vzduchu-docela velký nárust výkonu,klidnější volnoběh,ale myslím si že to je dané tím že ta má je v p....Nevýhoda,rozsvítí se diagnostika,jinak jede a startuje bez jakýkoliv obtíží.Ještě zkusím připojit dobrou váhu vzduchu,o kolik klesne výkon..a pak se asi půjde na čip..ale to až časem..
730D e38 2000
caknakis

Příspěvek od caknakis »

čoveče...když to tak poslouchám, tak si matně uvědomuji, že jsi prodával svou E38 právě kvůli neúnosnému servisu...nebo to bylo jinak?
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
fenix

Příspěvek od fenix »

caknakis píše:čoveče...když to tak poslouchám, tak si matně uvědomuji, že jsi prodával svou E38 právě kvůli neúnosnému servisu...nebo to bylo jinak?
z části jo,ale ted nějak nechápu souvislost :idea:
730D e38 2000
Odpovědět