Bmw e38 montaž hydraulickeho otvarania kufra
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
wehr
Re: Bmw e38 montaž hydraulickeho otvarania kufra
Dnes som sa na to pozeral s kolegom a vyskusali sme to bez naradia a bez tapecu a vtedy to pekne otvorilo bez problemov a zistili sme ze dolna cast kde sa hydraulicky piest zaistuje segerovou poistkou,ta cast je trocha zahnuta dole,to moze sposobovat ze cca 0,5cm straca vysku zdvyhu?a tym padom nemoze otvorit?Zajtra idem to a vyrovnam tu zahnutu cast a napisem ako som dopadol a pravdaze natocim to video.
-
wehr
Nefunkcnost hydraulickeho otvarania kufra sposobovalo to,ze drziaky boli ohnute v spodnej casti kde sa zaistuju segerovymi poistkami.Riesenie je jednoduche,bud vyrovnat a vyplnit priestor medzi drziakom a plechom karoserie,alebo nove drziaky a pre istotu aj tak vyplnit priestor medzi drziakom a plechom.Takze mi to teraz funguje ako ma
,aj male ohnutie drziaka moze sposobit nefunkcnost celeho systemu.
-
JaraX
dyt jsem ti to říkal, taky tam mám matičkuwehr píše:Nefunkcnost hydraulickeho otvarania kufra sposobovalo to,ze drziaky boli ohnute v spodnej casti kde sa zaistuju segerovymi poistkami.Riesenie je jednoduche,bud vyrovnat a vyplnit priestor medzi drziakom a plechom karoserie,alebo nove drziaky a pre istotu aj tak vyplnit priestor medzi drziakom a plechom.Takze mi to teraz funguje ako ma,aj male ohnutie drziaka moze sposobit nefunkcnost celeho systemu.
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
wehr
takato malickost a cely system je nefunkcny,len dufam ze mi to bude sluzit tak ako ma dlho,este zajdem do BMW na kodovanie,aby mi to otvaralo aj cez klucik