zdravim...
prosím o radu...
nemá někdo nějakej návod, jak zapojit 6CD changer k rádiu Becker Mexico s tunerem z vlášť...???nezbyli mi v autě ani kabely, takže nevim jak to zapojit...changer sem sehnal ale s jiným kabelem k rádiu...prosim tedy i rady...
díky moc...
changer-přidáno foto
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
changer-přidáno foto
Naposledy upravil(a) Danny.Sp dne stř dub 06, 2011 7:24 am, celkem upraveno 1 x.

Re: changer
Becker - svého času nejlepší rádio na světě, které se montovalo jen do nejluxusnějších značek, hlavně Mercedes. Dnes už relikvie, ovšem má vysokou hodnotu. Zkus to prolézt na Mergláckých fórech.nebo jestli Ti pomůže tohle:
http://www.mbzponton.org/valueadded/other/radios.htm
Jinak - někde jsem viděl, jak do starého Beckera nabastlili celý nový vnitřek z moderního rádia-myslím, že taky cesta k úspěchu, hlavně bys měl lepší zesík a tuner, prostě moderní vnitřek v originálu...
http://www.mbzponton.org/valueadded/other/radios.htm
Jinak - někde jsem viděl, jak do starého Beckera nabastlili celý nový vnitřek z moderního rádia-myslím, že taky cesta k úspěchu, hlavně bys měl lepší zesík a tuner, prostě moderní vnitřek v originálu...
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
- T613
neplantej nesmysly dohromady ... do MB se daval uplne jiny model nez do E32
v tom odkaze jsou navic jen prastare modely radii co se cpaly do W116 a starsich korabu
a to nove retro radio o kterem mluvis stoji asi jako jeta E38
v tom odkaze jsou navic jen prastare modely radii co se cpaly do W116 a starsich korabu
a to nove retro radio o kterem mluvis stoji asi jako jeta E38

-
bohužel mi to moc nepomohlo...
jinak o nějaký nový rádio nějak nestojím...nějaký výkony od toho nechci...chci origo...jen bych chtěl aby to fungovalo...tak esi někdo má Beckra+changer tak prosim o rady...dík...

jinak o nějaký nový rádio nějak nestojím...nějaký výkony od toho nechci...chci origo...jen bych chtěl aby to fungovalo...tak esi někdo má Beckra+changer tak prosim o rady...dík...

nikdo neví jak na to...???

tak eště dotaz...jde vůbec na tohle rádio changer...???má tam bejt...???
http://img847.imageshack.us/i/imag0068z.jpg/
http://img841.imageshack.us/i/imag0067p.jpg/
do té jedné velké kulaté přijde tuner a do té druhé ten changer podle mě...nebo ne...???
díky...
http://img847.imageshack.us/i/imag0068z.jpg/
http://img841.imageshack.us/i/imag0067p.jpg/
do té jedné velké kulaté přijde tuner a do té druhé ten changer podle mě...nebo ne...???
díky...

- Kontaktovat uživatele:
Re: changer-přidáno foto
a foto changeru? jde to, je spousta variant. ja mam dve... jedna ma vepredu plnohodnotny radio (nevim co tam mas ty protoze to foto zadni strany vypada jak foto toho zadniho panelu) a vzadu ovladani, oboji vytazeny "petikolik" a ten se zdruzuje v takovy bily "rozdvojce" kde jeden kabel jde do radia a dalsi do ovladani a dalsi do changeru..
a druhou verzi mam ze ma vepredu radio, vzadu panel, v kufru druhy tuner, changer, a je to propojene vsechno mezi sebou... vsechno je propojeny jen datovejma linkama a + a - ... jen changer tam ma navic analog. nejaky schemata k tomu mam.
a druhou verzi mam ze ma vepredu radio, vzadu panel, v kufru druhy tuner, changer, a je to propojene vsechno mezi sebou... vsechno je propojeny jen datovejma linkama a + a - ... jen changer tam ma navic analog. nejaky schemata k tomu mam.

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
changer je klasickej original na 6CD...jeden velkej černej kabel s tou kulatou koncovkou a černej a žlutej drát který vedou přes pojistku...klasika asi...a asi mám tu druhou variantu...vepředu tohle rádio co je na fotce ze kterýho jde jeden kabel přímo do tuneru v kufru...v loketce panel a z něj de kabel taky přímo do tuneru...tuner je vzadu v kufru na vrchní části...a ohledně changeru mi tam chybí uplně vče...takže pokud máš nějaký schéma nebo návod tak budu rád...a kdybys náhodou měl ten kabel mezi rádio a changer a i mezi rádio a tuner tak by to bylo super a hned kupuju...
díky moc...

díky moc...

- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze to mam cele i s tema jednotkama kdesi v igelitce
... pohledam to a popremyslim ci to prodam protoze to musim zabastlit do vozu ... ale muzu poskytnout k "okopirovani" popr ti to znova vyrobit...

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
tak to b bylo super...
mě by stačily jen ty dv kabely asi...to statní bych tam měl vše mít...doufám teda...mám tam rádio...panel v loketce...tuner...zesilovač...a teď i changer...a vlastně mi eště chybí svorkovnička do rádia...ta by se mi taky hodila...
pokud bys to měl a prodal tak to beru hned...
a co myslíš to okopírování nebo vyrobení...???
díky...

díky...