zamrzání zámků

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
KAMIL740

Re: zamrzání zámků

Příspěvek od KAMIL740 »

NORMANN píše:
Michelin píše:

vůbec ostatní auta kolegů z práce na parkovišti nastartujou, no tak to je hanba, i když asi nejvíc moje, že? :)

tak tak :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
lolita

Příspěvek od lolita »

Michelin píše:To se ani tem usklebkum nedivim. Nekdy si rikam ze BMW neni tak zlaty jak vsichni prezentujou a my si to jen nalhavame, protoze ty auta mame radi. I kdyz do nich sypeme horentni sumy a ostatni jen vesele jezdi.
Vsechny takhle vybaveny auta se takhle kazi. I ty vybavene skodovky jako vladni verze superb laurin a klement ma problemy s kapajici vodou apod. Kdyz ti bude jedno, ze topeni hur topi, klima neklimuje, stahovani oken nejde, atd. proste to bude mit funkci jak favo, tak do toho nic nesypes. Ale je pravda, ze co jsem mel citroen o kterym se rika jak je nespolehlivej, tak jezdil trictvrte roku s dvema cestama do skarpy jen na benzin. A ono superspolehlive bmw se zatim moc nevytahlo.
I kdyz ja musim taky zaklepat na drevo, ze nebyt toho problemu s plynem (coz teda zazlivam bavu s tim, ze se nepredvedlo asi docela nepravem), tak vpodstate taky jen leju benzin a jezdim. Protoze ostatni zavady jsou toho typu co jsem psal - tempomat vypadne, radio obcas nenaskoci hned, prihradka spolujezdce nedrzi v te vysunute poloze (to mel zrovna teda citroen taky), display blbe displayujuje a takove ty veci co ty auta kolem ani nemaj proste. Takze *klep klep klep klep*
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

a já tě ještě doplním, že třeba přestane fungovat ABS ASC a tempomat, jako mě dnes, zničeho nic, pak zas chvíli funguje, pak zas ne, taky se s tím nebudu rozčilovat, dělalo to i vloni v zimě a pak to samo přestalo. diagnoza řekla, že to dělá snímač na pr. zad. kole, já se s tím teď nebudu ale srát, holt je to chvílema konvenční stroj, bez ABS a ASC, jízdu bez tempomatu si taky holt umím představit, i když jsem si na to docela zvykl.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
mika_hakkinen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mika_hakkinen »

to souhlasím s vámi, mám taky 740 z roku 96 tzn. je to 13let starý auto, i sebelepší auto se pokazí, mám taky problém s displeji, se zámkami, tempomat občas nejde, ty auto jsou všechny stejný. zase někdo kecá to tě sežere na opravě, nebo v servisu si udělají vánoce, to taky není pravda, ono se dá jezdit s těmito chybkami, když se o chybách nezmíníš, tak ti závidí, potom já řikám ukaž mi na trhu jiný auto, které se dá v průměru koupit za 100tis a je tak namakané, slušnou dynamikou a tak KRÁSNÉ. řikám kolegovi jsem zvědavej jak bude vypadat tvoje nová oktávka po 13letech a 260tis km.
jsem odbočil od tématu, klidně to hodtě do offtopic
bmw 740 3/1995 DG60693
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Od tematu sme odbocili trochu vsichni, me slo jen poukazat nato ze neni vsechno zlato co se trpyti :mrgreen:
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

asi takhle... ignorovat se da všecko pak takový auto chudak kdo si koupi.. :D no nesrovnavam uroven, seru na kastliky. ale prostě dej vedle e38 fačko a jezdi s nima stejny kilometry. do roka na te e38 vyměnit tak tři hadice jednu pumpu a kdovi co a do fačka tak maximalně dolit olej... do e38 tak 3x :) . bmw obecně ma s vodou problemy at už je to jakykoli motor, nejsem si jisty kdo kdy pořádně z měho okoli na nějakem autě řešil nějake praskle hadice a podezřele uniky vody a nejlíp před každou zimou zrovna jako to ma bmw :) v tom fačku co mam je prostě nějaká voda už x let nikdo se o to nestara a moc nestaral a je tam pořád. a ono to pořád nějak jezdí a topí. a to je jednou tak starši než e38
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

prostě základ toho auta je precizní, materiály, zpracování, motor.. . to je prostě dobré draty v autě neuhnijou krom toho zatejkani do ednotek a ten dementni svazek za podběhem.. ale v motoru se nerozpadnou jako u fordu atd.. plechy nezreznou pokud je neporušíte, a když ten motor netrápíte tak najezdí neskutečný kilometry. ale toho spotřebního servisu jako jsou desky,kotouče,tlumiče, napravy, všechny možne hadice chladiče a svičky a kraviny v motoru elektricke toho prostě žere takové množství že ty šunky kterýma je celý sídliště obsypaný tolik dílů nesežerou za všecky ty roky co tam stoji. napravy na těch lehkych sračkach vydrží mrtě let, do motoru se tam taky nikdo nediva kromě nějakých svíček s olejem za 30 000km a ti poctivější možná jednou za dva roky dolijí fridex. jinak na to serou a serou a jezděj. kolik z vas na sedmičku sere sere a jezdí. to by rychle dojezdil.
např. doted všecko normalni ale včera sem jel v noci do časlavi a než sem dojel do kolina tak byly kouslý ventily a ten sráč prostě netopil. ja měl namrazu na okynkach zevnitř a škrabal škrabkou. jel semnou kamarad ja se styděl jak nikdy. a to pomlouvam jejich sračkovýho pasáta 1999 kterej maj ale už čtyry roky v garaži jezdi s nim skoro denně a lejou tam jen benzin a patlaj na to kila autokosmetiky z lidlu a on celou cestu keca.. jaktože to netopi ? a co to tamhle skřipe? proč to tak malo svítí? proč .. proč... protože hovno :lol:
cestou z kolina sem přejel diru a v autě razem bylo vedro jak v sauně. tohle sem eště nezažil takovej trapas. ted se vsadim že se mi pomstil a dal bude topit normalně
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Snejk píše:a co to tamhle skřipe? proč to tak malo svítí? proč ..
Klasicky BMW :-D
Cekame na hebkou e32
lolita

Příspěvek od lolita »

Skripe? BMW? Kua hlavni duvod pro me byl, ze to auto ma deset let a nic neskripe, nedrnci apod. 10 let starej superb (coz je predpokladam ekvivalent pasatu) teda drnci vic. Fuj, to sem se lek.
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Specialne to plati pro to sviceni, jeste sem nevidel normalne svitici baworak, vcetne treba e60, nebo e65.
Cekame na hebkou e32
Odpovědět