Výměna orig. autorádia za rádio s výklopnou obrazovkou
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna orig. autorádia za rádio s výklopnou obrazovkou
takže lék neexistuje?když vyřadím DSP tak bez toho to nemůže hrát,a s tou redukcí ho zas nemůžu nakrmit,začarovanej kruh
BMW E38 740i 95´ 210KW 285PSVIN:DG42623

-
Hugo
vidim tam nejaky kabel AMP, mas ho zapojeny? myslim ze je to jako REMOTE a ten musi byt zapojeny
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
jste pastiky. tohle nikdy nemuze hrat, uz z principu DSP. proto ti nesviti kostka a nedeje se nic. protoze se ten zesilovac vzadu ani nezapne ani zadny vstupy. to ses mel nejdriv zeptat nez delat takovy koniny. cele to funguje na sbernici, dokud nenapojis radio (na sbernici) ktere pak zapne ten knoflik na midu (prikazem po sbernici) a to radio neaktivuje DSP a jeho vstupy (po sbernici) tak tam muzess davat co chces ale akorat krmis ten vyplej zesilovac...
jedina rada ted asi bude vzit radio(bavarii)... zabalit ho do hadru, hodit do kufru a jen pripojit napajeni a sbernici... pak si "pustit" to radio pres MID a ono to automaticky aktiuje ty DSP vstupy kde mas zapojene radio svoje s obrazovkou a bude ti to hrat... ale nesmis na tom MIDu prepinat na cd-changer kterej teda muzes klidne zahodit protoze to by aktivovalo ten digitalni vstup a zase by ti to nehralo... ale jako tohle je vcelku vpohode a neni stim problem. proste jen bavarii nacpi do kufru za tapec a zapoj ty tri draty. a mas hotovo...
kdybys nebyl pastika tak prijedes a hrajes
rikam to pokazdy.
jedina rada ted asi bude vzit radio(bavarii)... zabalit ho do hadru, hodit do kufru a jen pripojit napajeni a sbernici... pak si "pustit" to radio pres MID a ono to automaticky aktiuje ty DSP vstupy kde mas zapojene radio svoje s obrazovkou a bude ti to hrat... ale nesmis na tom MIDu prepinat na cd-changer kterej teda muzes klidne zahodit protoze to by aktivovalo ten digitalni vstup a zase by ti to nehralo... ale jako tohle je vcelku vpohode a neni stim problem. proste jen bavarii nacpi do kufru za tapec a zapoj ty tri draty. a mas hotovo...
kdybys nebyl pastika tak prijedes a hrajes

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Snejku dík,teď mi na tom hodnej kámoš elektrikář laboroval celý dopoledne a to že s tou redukcí nezapnu DSP tudíž zesík vzadu kterej ty všechny repra krmí mi bylo hned jasný,ok zkusím dle tvého postupu.Někdy odjedu ale teď se mi rozes.. plyn a mám drahej provoz a navíc před výplatou a pustil jsem ted skoro 20cku do podvozku takže proto 

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Snejk je jedinej člověk kterýmu za kritiku děkuju VÁŽÍM SI JÍ

- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
no s tou dvackou do podvozku to je taky dost magorina... ale to uz sem ti psal jinde. ale kdo chce kam 

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
evlo
To se mi nezda, podle me se DSP zapina hned jak do nej jde proud a pak se jen radio pta jestli ho muze pouzivat asi takhle:
radio -> * - je tu nejaky dsp?
dsp -> radio - jo jsem tu
a radio pak pouziva dsp
No ve vysledku bude mit ale snejk asi pravdu, protoze DSP nebude mozna zapnutej na zadnej vstup?
radio -> * - je tu nejaky dsp?
dsp -> radio - jo jsem tu
a radio pak pouziva dsp
No ve vysledku bude mit ale snejk asi pravdu, protoze DSP nebude mozna zapnutej na zadnej vstup?
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
vsak jo... vsechno na navigaci funguje pouze na budicich telegramech. cely system vzadu je neustale pod napetim , jen v stand-by rezimu, a probudi je az wake-up signal... ale kdyz neni radio.. tak dsp spi.. protoze co by melo asi delat. dokud nedostane wake-up od radia a info z ktereho vstupu se bude hrat, tak na tebe mrda...

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
tohle psal můj dvorní elektrikář :
Snejku,tenhle zpusob ktery jsi napsal je napad dobry..ale kdyz se nad tim tak zamyslim neridi si radio nahodou pres tu zbernici i volume? protoze pokud ano je to jeste vic v prdeli nez to vypada..ten zesilovac totiz muze bejt nastaven hned po zapnuti na co nejnizsi volume a aby tam Honza porad lital do kufru a pokazdy to zesiloval na starym radiu nevim nevim jakej je tvuj nazor? a nebo pokud by to zesiloval na tom novym radiu aby to nebylo prervany coz se bojim ze bude.. leda pak uz reseni nejakym odporovym delicem..pokud se v necim mylim klidne to napis
Snejku,tenhle zpusob ktery jsi napsal je napad dobry..ale kdyz se nad tim tak zamyslim neridi si radio nahodou pres tu zbernici i volume? protoze pokud ano je to jeste vic v prdeli nez to vypada..ten zesilovac totiz muze bejt nastaven hned po zapnuti na co nejnizsi volume a aby tam Honza porad lital do kufru a pokazdy to zesiloval na starym radiu nevim nevim jakej je tvuj nazor? a nebo pokud by to zesiloval na tom novym radiu aby to nebylo prervany coz se bojim ze bude.. leda pak uz reseni nejakym odporovym delicem..pokud se v necim mylim klidne to napis

-
evlo
Volume je opravdu tez pres ibus
tak hodne stesti.
EDIT: no kua, snejk ma zase asi pravdu - tam to po ibusu jde asi jen od tlacitek, radeji budu priste drzet pysk.
EDIT: no kua, snejk ma zase asi pravdu - tam to po ibusu jde asi jen od tlacitek, radeji budu priste drzet pysk.
Naposledy upravil(a) evlo dne úte kvě 03, 2011 10:30 am, celkem upraveno 1 x.