Vůbec si mě nepochopil. Já to auto neprodám proto, že by ho nikdo nekoupil (což je asi dost dobře pravda), ale protože ho prostě mám moc rád a odpustím mu cokolivDDT píše:Nepočítám náklady na údržbu, o tom tady diskuse vůbec není. diskuse je čístě na téma PHM. A ano auto neprodáš, protože za kilo co by jsi za něj mohl chtít někdo jiný pořídí auto o 6 let mladší s poloviční pojistkou a poloviční spotřebou. Tohle řeší lidé kteří nad vozem uvažují pragmaticky a nekupují si káru proto aby si udělali radost, splnili sen atp.caknakis píše:Pánové...já, když si spočítám, kolik jsem do toho auta nachcal za poslední rok za servis, tak jsem na spotřebě možná 15 Kč/km....a mrdám na to, stejně to auto neprodám
já naprosto chápu, že se ti ta spotřeba nelíbí, ale tady jseš prostě na špatné adrese. Tohle je forum, kde jsou lidi, pro které je tohle auto trošku víc, než jen auto. Musíš počítat s tím, že na každém fanouškovském foru vládne zaslepenost vůči tomu, proč to forum vzniklo -tedy 7er- .
Když půjdeš na honda forum, dozvíš se, že stokoňový civic rozškube M5, když půjdeš na škoda forum, zjistíš, že oktávka vyrábí naftu, na Citroen webu se dozvíš, že na zadních sedadlech C5 jde provádět operace mozku za jízdy..... co k tomu říct