jo to neber, 6 ventilu, to mas jen V3Thang píše:Tak nic, to je sestiventil....
pfffff WTH? nevim jestli je to vtip nebo ne ... ale pojdme resit radsi to auto
je to fakt TOP, k autu je ve vybave zdarma kazeta v radiu
šak tam je naprosto správně, není tam V6 ale 6V jako šestiválec, nicméně jako V6 se označuje motor do Véééé. stejně jako V8, V12 apod, V6 motory použivá hlavně mercedes. u bmw je dobré je označovat jako R6 nebo I6
to je blbost, V6 má proti I6 vždy hrubší zvuk a větší tah odspoda s nižším výkonem ve vyšších otáčkách, laicky bych řekl, bliži se víc dieselu, naopak řadovy motory sou takovy ostřejší, maj radi vyšší otáčky.dunnst píše:Rozdíl mezi V6 a R6 jen díky jinému uspořádání motoru mi přijde, že nebude žádný... a ani takové dva stejné motory se najít nemůžou, leda od jiných výrobců (V6 a R6 stejného objemu) a to se zase nedá porovnávat .-) Smířil bych se s tím, že BMW dělá véčka až od osmiválu .-)
4Začátečník : na cokoliv novějšího než je E38 tu moc lidí nenajdeš, co ti konkrétně poradí, zkus založit topic přímo v sekci E65
čau, problém to není, stačí sednout do auta, vemem diagnostiku a něco dovezem, nicmene bych vyhradně volil neměcko, u nás těžko koupíš dobře, jednakse u nás na těch autech šetří a jednak 100tkm po německych cestach odpovída 20tkm po našich cestach.zacatecnik píše:Zdravim vás, jak vidíte podle nicku jsem zacatecnik ohledne bmw, chystám se koupit nějakou E65 bud 745 nebo 760 byla by to jen víkendovka chci si tím splnit sen ..je mi to jasný že na kultůru a charisma E38 to nikdy mít nebude ale chci prostě něco novějšího...koukal jsem na český inzeráty 745 jak sraček ale čemu věřit? Mám se na český inzertáty uplně vybodnout nebo si někam občas zajet hodit oko popř vzít? Má někdo zkušenost s lustrací vinka v bmw? Vyjedou vám jako přímo papír z původem a servisní historií vozidla nebo to jde jen přes známeho? Dávám to sem abych vám to tu nezasíral jinde, prosím jen o seriozní odpovědi děkuji