koupě

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
TOM80

Re: koupě

Příspěvek od TOM80 »

Spooner píše:Ahoj, tohle auto jsem potkával celkem často. Působilo dost mafiánsky. Potulovalo se tady po Ostravě šnečí rychlostí a až objelo co potřebovalo, tak se zastavilo před hospodou a hernou a tam trávilo dost času :) . O klasické hodnotě najetých km 220 tis.km se nemusíme bavit. To mají snad všechna prodávaná auta bez rozdílu zda jde o r.v.1995 nebo 2005 :D .
Jinak na prodej je už hodně dlouho. Většinou byla na prodej na avizo.cz. Tipoval bych to tak na cca 2 roky co je na prodej. Pravda, že sem tam inzerát zmizí, ale za chvíli je tam zpět. Takže ber v potaz to, že pokud chce někdo prodat auto, tak do něj určitě nenasype tolik peněz, jakoby si jej chtěl nechat. Ale blíže auto neznám, takže nevím.
Co se týče výbavy, tak "plná výbava krom kůže" taky mluví za vše :D . Jde vidět, že takový člověk nemá ani potuchy co je plná výbava v e38, nebo to radši nechce vědět, protože v porovnání s náhodně 10ti auty co potkáš na cestě, tak budeš mít v 90% i tak plnou výbavu :) . To co jsi vypsal že to má, tak je více méně základní výbava, bez které to ani koupit nejde. Pro mě je to spojlery ověšená holota. Záleží co od toho očekáváš, ale podle mě je to za ní dost peněz. Už podle inzerátu vidíš že hraje hlavně na tu úpravu Schnitzel, než na celkový stav a výbavu.
Myslím, že pokud ještě pohledáš, tak najdeš lepší kousek ;)

Jo já to tady v Ostravě taky pozoruju delší dobu. O najetých km si nedělám iluzi...ten prodávající má být druhý majitel v ČR a prodává to prý z toho důvodu že má nové auto. Jinak popis výbavy jsem stáhnul z avíza a tam je za 69.000,-. Pěknou sedmu už hledám delší dobu a buď nejsou a nebo jsou v době kdy zrovna nemám peníze, nebo mám jiný pojízdný "vehikl" :( Tu a tam se objevily servisované sedmičky, ale byly to vždy 2.8osmičky.
EX: E36 323i, E38 740i AC Schnitzer, Mini Cooper, E34 525TDS, E34 540i
JaraX

Příspěvek od JaraX »

nevěřím tomu že někdo prodá jako druhý majitel pěknou sedmu za 80, podívat se tam jet můžeš, ale už ta soc výbava v kombinaci s těma plastama by mě odradila, první by se to muselo dovybavit a odplastovat.
BMW service expert - http://www.jarax.net
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Chápu tě. Taky jsem hledal dlouho. Sice jsem měl peníze pořád v ruce, ale neměl jsem je za co utratit :D . Pokud bys chtěl interiér v kůži, tak si ho koupíš. To není problém. Dodělat jde vše, ale přece jen je lepší ať už tam něco je. Podle té jedné fotky interiéru toho moc není poznat, ale vypadá to, že tam jsou sedačky s lámáním, což je dobře, mělo by to mít vyhřívaní předních sedadlel, ale to si nejsem jistý, Airbagy budou volant + spolujezdec, pak vidím ve výplni dveří, zadní klimu to nemá. Jedině se tam zajeď podívat a uvidíš co a jak. Jestli je to v dobrém stavu a stojí to za to. No a cena 69 už mi zní o něco lépe než 79 :)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
TOM80

Příspěvek od TOM80 »

Odplastování bych neřešil, líbí se mi. Sedma sama o sobě je krásná, ale druhou takovou tady skoro nenajdeš. Jinak na stránkách výrobce http://www.ac-schnitzer.de/bmw-automobi ... 1994-2001/ jde vidět že je to to samé.

Zítra se na ni půjdu mrknout, tak uvidíme...co se týče výbavy, tak tam toho snad bude mít více, než je napsáno v inzerátu, tedy doufám. Jen ta kůže mě fakt štve :x Dovybavit se to dá, to je jasné, ale já věci nechávám raději tak jak jsou, od novoty ;)
EX: E36 323i, E38 740i AC Schnitzer, Mini Cooper, E34 525TDS, E34 540i
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Vzhledově se mi to vůbec nelíbí, ten přední spoiler mi připomíná radlici na lokomotivě, ale spíše bych se zajímal, kolik jich bylo vyrobeno a jestli je to kompletní úprava i motoru. Jestli to má pravé kilometry, doloženou historii a originální stav, tak to svou hodnotu má...pak mi ale není jasné, proč by to prodával za tuhle směšnou cenu....

Bmw... v tomhle katalogu se můžou všichni zdejší blázni, kterým by 740 jela bez omezovače 290 a podobné nemysly podívat, kolik jede neomezená 740 ještě navíc + 30HP :lol:
http://www.ac-schnitzer.de/uploads/medi ... ges_01.pdf
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
caknakis

Příspěvek od caknakis »

jo a tu kůži bych neřešil...to je opravdu to nejmenší na výměnu a prakticky pořád je nějáký interiér k dispozici. Akorát z toho modrého zbytku by se mi asi časem chtělo blít, ale to jde taky předělat, já jsem měnil ty plastové sračky za celokožený interiér, ale to je běh na dlouhou trať, pokud to nekoupíš od někoho všechno pohromadě. Zajímej se spíše o výbavu, která se buď špatně shání, nebo je pořádný oser ji dodělat, jako třeba EDC, automat klima, stabilizační systém....
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Odpovědět