Spooner píše:Ahoj, tohle auto jsem potkával celkem často. Působilo dost mafiánsky. Potulovalo se tady po Ostravě šnečí rychlostí a až objelo co potřebovalo, tak se zastavilo před hospodou a hernou a tam trávilo dost času. O klasické hodnotě najetých km 220 tis.km se nemusíme bavit. To mají snad všechna prodávaná auta bez rozdílu zda jde o r.v.1995 nebo 2005
.
Jinak na prodej je už hodně dlouho. Většinou byla na prodej na avizo.cz. Tipoval bych to tak na cca 2 roky co je na prodej. Pravda, že sem tam inzerát zmizí, ale za chvíli je tam zpět. Takže ber v potaz to, že pokud chce někdo prodat auto, tak do něj určitě nenasype tolik peněz, jakoby si jej chtěl nechat. Ale blíže auto neznám, takže nevím.
Co se týče výbavy, tak "plná výbava krom kůže" taky mluví za vše. Jde vidět, že takový člověk nemá ani potuchy co je plná výbava v e38, nebo to radši nechce vědět, protože v porovnání s náhodně 10ti auty co potkáš na cestě, tak budeš mít v 90% i tak plnou výbavu
. To co jsi vypsal že to má, tak je více méně základní výbava, bez které to ani koupit nejde. Pro mě je to spojlery ověšená holota. Záleží co od toho očekáváš, ale podle mě je to za ní dost peněz. Už podle inzerátu vidíš že hraje hlavně na tu úpravu Schnitzel, než na celkový stav a výbavu.
Myslím, že pokud ještě pohledáš, tak najdeš lepší kousek
Jo já to tady v Ostravě taky pozoruju delší dobu. O najetých km si nedělám iluzi...ten prodávající má být druhý majitel v ČR a prodává to prý z toho důvodu že má nové auto. Jinak popis výbavy jsem stáhnul z avíza a tam je za 69.000,-. Pěknou sedmu už hledám delší dobu a buď nejsou a nebo jsou v době kdy zrovna nemám peníze, nebo mám jiný pojízdný "vehikl"