v sobotu jsem se konečně dokopal k tomu, že jsme se vrhli na výměnu kapoty a s tím související upgrade na 3 ostřikovače

zkráceně....čekal sem, že to bude trvat půl hodiny....byl to vomrd....dělali sme to asi 3,5hod...
1) "nová" kapota co jsem koupil měla sice tři ostřikovače neměla připojení na intensiv reinigung...takže trysky se vlastně nedaly použít, neboť měly jenom jeden vstup...
2) naštěstí jsem měl v zásobě další tři trysky (koupeno před pár měsíci od T613)...dvě s dvouma vstupama a jednu s jedním vstupem (uprostřed asi nebyl intensiv)
3) prostřední, ale chci aby měla taky vstup na intensiv....použiju ze svý původní kapoty
4) dali jsme se do preparování vedení a ostřiků z kapoty...musí se vyndat kabinový filtry, plastová krabička pod tím, pak už to celkem jde
5) chybělo nám kolínko na propojení intensivu...
6) v mojí kapotě byly kdysi tři ostřikovače....někdo to přestřihal ale tu středovou část s kolínkem tam naštěstí nechal
7) jsou jinak dlouhé přívodní hadičky...museli jsme trochu improvizovat, ale nastavili jsme délku ze stávajících hadic
8) hotovo, namontováno....při té příležitosti ještě opraven nezacvakávající se pravý zámek kapoty...způsobeno nakonec zatuhnutím systému levého zámku...promazáno, rozhýbáno, objednáno nové středové lanko
V pondělí sem odvez sedmu ke kamarádovi na opravu orezlých spodků dveří...
pár foto :
Trochu nám samozřejmě chcalo...
Moje původní vedení
Namontovat ještě poslední trysku, stáhnout stahovačkama a jde se implementovat zpátky
Namontováno zpátky
Komplet zadeklováno
Kapota hotová
HOTOVO, nasazeno, spasováno