Dílý ATP - zkušenosti - názory?

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
M3maniac

Re: Dílý FEBI BILSTEIN / TRW - zkušenosti - názory?

Příspěvek od M3maniac »

Hoši chápu to ,i olej mogul je dobrej prej slňuje normy ;) ale nikdy bych si to do auta nenalil.Je to každýho věc a já vám sdělil jen můj názor,tak mi tu prosímtě tatrováku nepiš jestli je tu ještě někdo, kdo to nechápe ;) chci pro své auto to nejlepší a proto si to kupuji origo bmw,jelikož mám slevu tak to není 4x víc. Už vidím jak reklamuješ tyto ramena z ebay po roce ježdění ;) nevyreklamuješ nic ani u bmw ani u něj.Prostě ti řeknou že silnice v čr jsou katastrofální :D pravděpodobně jsem tu jedinej kokot co rád autu dopřeje , protože jsou pro mě některá auta víc než jen dopravní prostředek.
fivajs

Příspěvek od fivajs »

M3maniac píše:Hoši chápu to ,i olej mogul je dobrej prej slňuje normy ;) ale nikdy bych si to do auta nenalil.Je to každýho věc a já vám sdělil jen můj názor,tak mi tu prosímtě tatrováku nepiš jestli je tu ještě někdo, kdo to nechápe ;) chci pro své auto to nejlepší a proto si to kupuji origo bmw,jelikož mám slevu tak to není 4x víc. Už vidím jak reklamuješ tyto ramena z ebay po roce ježdění ;) nevyreklamuješ nic ani u bmw ani u něj.Prostě ti řeknou že silnice v čr jsou katastrofální :D pravděpodobně jsem tu jedinej kokot co rád autu dopřeje , protože jsou pro mě některá auta víc než jen dopravní prostředek.
To Ti nikdo nekřivdí, ani to neber jako hádky!!! Však Téčko psal, že jsi do toho zapálenej. Jen to ber jako zkušenost od druhých. Mimochodem moje 7er je denně v provozu, beru ho jako normální auto, taky jsem vykysal za ramena, který nalítaly 10tis a teď si koupím tu sadu z Ebay taky. Mimochodem jsem koupil právě v Kelly kotouče od Ferodo a destičky taky, obojí mě stálo v akci a s mojí slevou 2500Kč a není problém, už jsem najel 9tis a jsou jak nový a volant v klidu...
takže jsou to jen zkušenosti ne hádky a že si někdo rejpne, ber v klidu. Každý si stojí za svým. Já uznávám druhovýrobu taky. A výrobce tu můžeme omýlat dokola ;) ;) ;)
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Jo a jinak když už uznáváš pouze origo BMW - co tam máš za rádio a repro? Resp. když Ti něco z toho odejde, kde to budeš shánět nový? :)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

fivajs píše:Jo a jinak když už uznáváš pouze origo BMW - co tam máš za rádio a repro? Resp. když Ti něco z toho odejde, kde to budeš shánět nový? :)
No vzhledem k tomu že tam mám 16:9 navi a DSP tak nic měnit nebudu a když se něco posere tak seženu starší ale origo.Jako jsou věci ,které kupuji nové a jsou věci u kterých je to jedno,třeba CD měnič klidně koupím starší,ale to co dělá auto autem je podvozek, brzdy ,motor a kupovat tyto věci ojeté je dost o ničem,protože každej říká hele ty tlumiče maji najeto jen 20tkm a ve finále jeto jednou tolik a tak to je se vším ;) pokud vím,že si auto chci nechat déle tak to neřeším.Třeba roletky zadní trojúhelnikový mám nic moc,děcka si s nima hráli v sedačce a jsou takový pomačkaný ale 3500 za jednu nedám :D třeba dneska jsem si koupil čudlíky na volant,protože byl ten plastík trošku ošahanej a protože budu mít zítra nově obšitej volant a chci at je to tip top ;) roletky si seženu starší a bude.
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Tomu rozumím
T613

Příspěvek od T613 »

nic proti tobe nemam, prave naopak jsem se ti snazil normalne vysvetlit, ze nejsi kokot, protoze kupujes original veci (ktere jsou v nekterych pripadech nevyhodne) ale ty si meles porad svoji pisnicku a michas do toho brzdy, vahy vzduchu, oleje mogul ... ja se tu celou dobu bavil o PREDNI NAPRAVE :-)

dal to nehodlam resit ani se bavit o brzdach, olejich apod, to je na dlouhe debaty, ktere by zrovna s tebou asi nikam nevedly, protoze nejlepsi je original olej z bmw za 600/l a nic jineho (opet nic proti tobe) :-)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

hlavne ze tam neco davas... lepsi nez na to srat
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

T613 píše:nic proti tobe nemam, prave naopak jsem se ti snazil normalne vysvetlit, ze nejsi kokot, protoze kupujes original veci (ktere jsou v nekterych pripadech nevyhodne) ale ty si meles porad svoji pisnicku a michas do toho brzdy, vahy vzduchu, oleje mogul ... ja se tu celou dobu bavil o PREDNI NAPRAVE :-)

dal to nehodlam resit ani se bavit o brzdach, olejich apod, to je na dlouhe debaty, ktere by zrovna s tebou asi nikam nevedly, protoze nejlepsi je original olej z bmw za 600/l a nic jineho (opet nic proti tobe) :-)
No kdysi jsem ho brával ten origo bmw ale za půlku ceny v bmw se slevou ,dnes dávám castrol ještě o něco levněji ;) ale prostě nejlepší castrol na trhu.Nemíchám do toho brzdy,jen jsem říkal že i brzdy beru origo bmw.Olej ses netrefil beru Castrol kterej plní normu bmw a LL04. Zas úplnej kokot nejsem, beru to tak ,že mu dopřeju origo bmw díly (díly co maj vydržet 100tkm a víc)a servis mi dělá kámoš co dělal x let v bmw. Jde spíš o to ,že ty jsi nepochopil mou fylozofii a názor na tuto věc a že ty si zas pořád zpíváš tu svou písničku ;) To jsem nebyl já ,kdo ti naznačil už podruhé ,že jseš asi na palici a že to asi v životě nepochopíš. ;) Nikde jsem tady nepsal,že lidi co si kupují no name ramena z ebay jsou kokoti nebo něco podobného jako že to asi nikdy nepochopí....jen jsem napsal názor jak se já starám o své bmw ;) tak mi prosímtě nepiš jak já bych to nikdy nepochopil,díky za trochu respektu. A pokud chceš ještě něco k mé osobě napsat tak jedině pokud nebudeš psát ,že v mém případě je to zbytečné a že bych to stejně asi nepochopil ...díky.
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Servis Ti dělá kámoš? :oops: :o
tak to zase neuznávám já. Fanda BMW si většinu věcí udělá sám. Konkrétně s přední nápravou si zajede pak už jen na geometrii. Jedině opravama zjistíš, jak co funguje, jak se to montuje - Jsi s tím autem víc spřaženej, což bych v tvém případě čekal. A výmluvy typu bydlím v paneláku apod. neplatí (bydlím v paneláku). Někde jsem tady viděl i foto s názvem "kdo se bojí nesmí dolesa"- na parkovišti před barákem rozdělanej předek 7er ;) ;)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

Tak teď si mě dostal :mrgreen: takže nejsem fanda bmw když si nedělám servis sám jo? :D kamaráde kdysi před revolucí jsem se hlásil na obor automechanik, protože jsem autama žil od malička,a místo hraní si s angličáky jsem si je musel kreslit (auta) ,protože jsem je neměl a bavilo mě to.Bohužel z našeho okresu brali 3 kluky a já se nedostal, otec nebyl ve straně a ani jsem neměl tlačenku.Pak jsem tedy šel na jinou školu a v pohodě udělal příjmačky ale hold to na automehanika nestačilo asi.A prostě mi život zamíchal kartama a dělal jsem něco jinýho,pak práce v zahraničí pak rodina,byby atd atd. Umím mechanikovi říct,co je v prdeli a co třeba a co klepe,kde hučí ložisko a že auto nemá patřičnej výkon... umím poznat jestli bylo auto bourané nebo jen stříkané autům se věnuju dost dlouho,ale prostě je neopravuju...pokud ty si myslíš že je to jako pro mě flustrující tak to je tvoje věc ;) já přesto že nejsem mehanik a nedělám si to sám tak jsem velkej fanda bmw a všech zajímavých aut.
Odpovědět