E38 728i LPG
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
JaraX
Re: E38 728i LPG
ty voe, jeslti ti to rezne na celolak, žere, cosi se ti tam sere, tak to vidím kategorii "náhradní díly prodej" celolak pod 30tis neuděláš.
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
DDT
no dvoje dveře....kufr, oba přední blatníky....jako jsou to drobnosti ale hádám že to nejde jen stříknout jen ta část takže odhaduji že spíše vždy celý díl.......navíc dneska mi zdechla baterka tak pátrám co se děje a normálně mi tím světlem dovnitř zateklo k baterce, fakt dvě čísla vody u baterky.....tak pátrám ještě po tomhle, sranda.
E38......zase
-
JaraX
jaký máš světla? neorigo světla často netěsní, nemáš špatnou gumu nahoře na kufru? tama může taky zatýct.
lakovat se dá vždycky bud do strane, ale to má smysl jen na kastli, nebo po přelom, třeba dveře se dají lakovat po lištu apod, ale díru nezalakuješ, ještě musíš počítat vyvaření nebo výměnu dílu, kytovat je kravina.
lakovat se dá vždycky bud do strane, ale to má smysl jen na kastli, nebo po přelom, třeba dveře se dají lakovat po lištu apod, ale díru nezalakuješ, ještě musíš počítat vyvaření nebo výměnu dílu, kytovat je kravina.
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
DDT
no nyní koukám že světlo bylo lepené, voda je mezi skly......takže to lepené asi někde povolilo, nevadí přetmelím to. Co se týká koroze tak o dírách nemůže být řeč, jen prostě rožky dveří jsou chycené, ale nic dramatického, jen mi to vadí, to samé kufr, pár bublinek nad zámkem, ale sedmička když už ji mám by takové věci mít neměla.
E38......zase
-
DDT
tak světlo jsem přetěsnil neutrálním silikonem a do auta pořád zatéká, těsnění mám pocit že těsní ale prostě přes jednu patici co drží žárovku jsem našel čurek vody, když jsem zavřený kufr polil zkusmo vodou, řešil to už někdo kudy by to mohlo utíkat? Karoserie je pod tím bez vady.
E38......zase
-
JaraX
-
DDT
Tak dorazily repasované vzpěry víka kufru. Naprostá paráda, víko musím nyní dolů tlačit a zvednout jde malíčkem
Hodně dlouho jsem laboroval s těma gumovýma odskokama než otvíraly víko jak měly, víko se pořád zvedalo a zase samo zavíralo, nicméně vyřešeno.
Hodně dlouho jsem laboroval s těma gumovýma odskokama než otvíraly víko jak měly, víko se pořád zvedalo a zase samo zavíralo, nicméně vyřešeno.
E38......zase
-
evlo
To jo, ty jsou fakt zly ty valecky.
-
DDT
Dostal jsem se do situace kdy mně opravdu štve že na voze nejsou dvě věci z výbavy kterou nemám.
A sice webasto a el otvírání kufru. Moje otázka zní, co by mně vyšlo to tam dodělat i s prací? Stačí cca............
Plno věcí ve výbavě co mi chybí považuji za zbytečnosti co jsou fajn ale je to jen frajeřinka. nicméně tyhle dvě věci mi chybí pro praktický život. Tak mi zkuste poradit ať nad tím můžu zase dumat.
A sice webasto a el otvírání kufru. Moje otázka zní, co by mně vyšlo to tam dodělat i s prací? Stačí cca............
Plno věcí ve výbavě co mi chybí považuji za zbytečnosti co jsou fajn ale je to jen frajeřinka. nicméně tyhle dvě věci mi chybí pro praktický život. Tak mi zkuste poradit ať nad tím můžu zase dumat.
E38......zase
- T613
tak tyto dve veci 20t se vsim vsudy a to nesezenes zitra i kdybys mel penize na stole ...