výměna za e38 - to je luxus :D

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Sedmicee

výměna za e38 - to je luxus :D

Příspěvek od Sedmicee »

chlapi no neberte to za e38 :D ve verzi cabrio :D

http://auto.bazos.cz/inzerat/10805441/E38-nebo-E34.php
T613

Re: výměna za e38 - to je luxus :D

Příspěvek od T613 »

nabizel to uz driv na bmwklubu, zajimave to je ... ale porad je to srac s urezanou strechou, nic vic
šroťák

Příspěvek od šroťák »

no představa sednout si z bmw7 do týdle věci je dost zajímavá - kdysi když jsem měl žigulíka 2101 a koupil jsem Jaguar xj40 a po čase spokojené jízdy jednoho dne dostal chuť zase projet to žígo a tak jsem poznal co je to návrat na počátek automobilismu - to se snad ani nedá popsat. nejelo to, nebrzdilo a nezatáčelo, pohodlí jak na žebřiňáku a kravál jak v tanku. :shock:
Ale třeba někdo ocení miláčka let osmdesátých , znám i cvoky co se vyžívaj v Moskvičích a podobných věcech....
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Tak to chlapci asi nevíte, o čem je řeč-žádná uřezaná střecha. Tohle je opravdu originál Škoda, které byly vývozní a dnes mají opravdu velkou hodnotu, dělaly se v několika úpravách od Německa po Ostrov. Znám kluka-sběratele, který má hned 3 a za tu nejlepší dal 180 litrů. Vezl jsem mu z GB prahy nějaký originály ošuntělý a zaplatil za tyto rozpraskané debilyty dost. Opravdu slušný sběratelský kousek, který když bude opravdu renovovaný a podržíš ho v garáži, tak Tvý děti si za to koupí skoro barák. Takže bacha, ten chlapec, co toho rapida má, asi ví, co za něj může chtít. Jinak krásný auto, viděl jsem jich několik na vlastní oči a je opravdu na co koukat - prostě unikát!!!
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
T613

Příspěvek od T613 »

jo ja to tak myslel, vim ze to delala oficinalne nejaka firma nebo vic ... ale porad je to zmrd auto, ktere oceni jen par blaznu
fivajs

Příspěvek od fivajs »

To je pravda. Jinak ten kluk, co ho znám,je do toho tak zapálenej, že je schopnej udělat cokoli pro to, aby měl něco na Rapid Cabrio :D :D :D
takovýho zapálence jsem dlouho nepotkal...
šroťák

Příspěvek od šroťák »

že to je originál a ne DODO vim, a že to pár šílenců sbírá, co by ne, ale já bych za to nedal ani toho žigulíka, natož něco lepšího 8-)
Já teda jednou normálního Rapida koupil a po pětikilometrový projížďce jsem z toho měl takový trauma že jsem to hned prodal místním cikánům na dojetí :lol:
vlastně vůbec nechápu jak tydle otřesný auta mohl v Anglii někdo koupit - ale slyšel jsem od pár lidí že dodnes tam lidi mají plno různých škodlivek a udržují je v super stavu....
T613

Příspěvek od T613 »

asi tak nejak ... stara felicie nebo mozna MBcko, ok to jsou klasiky ale co tahle piksla? iten blby zigul je 5x lepsi, nejaky moskal nebo wartas to byla kara
fivajs

Příspěvek od fivajs »

jukněte na angl.Ebay, tam je těhle kár šest půlek. Ale žigulem bych taky nepohrdnul, to je jasný. Vyměním máslo a jedu
fivajs

Příspěvek od fivajs »

Jo jinak mi tohle napsal ten sběratel Rapidů a garde, k výše uvedenému vozu:
tohohle znam, to auto prodava asi 5 let, je uplne znicene, ucil se na nem
varit, puvodne bylo znacne prebudovane, napravy BMW atd, a ted to vratil
zpet a ceka ze mu za to lidi utrhnou ruce
Takže POZOR, kdyby o tom někdo uvažoval!!!! Sběratelská hodnota auta je od 25tis za špatný stav až 180tis za excelent
Odpovědět