Já mám gympl (taky kvůli rodičům), začínal jsem s Trabantem, pak šádinama. Z první výplaty jsem si koupil první golasadu TONA v ruské plechové krabici a víkendy jsem pod autama. Mimochodem, na Tonu nedám dopustit, můžeš mít dvoumetrovou trubku a neutrhneš jí. A když jo, vyměníš klínek a jede dál.
Dílý ATP - zkušenosti - názory?
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- fivajs
Re: Dílý FEBI BILSTEIN / TRW - zkušenosti - názory?
Sis to zase převrátil, nedělej Zagorku a hned se nerozčiluj 
Já mám gympl (taky kvůli rodičům), začínal jsem s Trabantem, pak šádinama. Z první výplaty jsem si koupil první golasadu TONA v ruské plechové krabici a víkendy jsem pod autama. Mimochodem, na Tonu nedám dopustit, můžeš mít dvoumetrovou trubku a neutrhneš jí. A když jo, vyměníš klínek a jede dál.

Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
-
M3maniac
Re: Dílý FEBI BILSTEIN / TRW - zkušenosti - názory?
Já nic nepřevrácel a ani se nerozčiloval....to ty jsi mi napsal, že neuznáváš lidi co maj bmw a nedělají si servis sami
a já ti jen napsal proč je to tak v mém případě. Já si koupil první shade 100 v 15ti
a lítal s ní po sněhu bokem
v mrazu měl otevřené okýnka a rukavicí si otíral přední sklo aby nezamrzlo.A od 16ti jsem si tajně půjčoval naši LADU 1500 když byli naši v práci....a zamiloval si zadní náhon 
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dílý ATP - zkušenosti - názory?
Tak sada na předek ja na autě! tak uvidíme 
Jinak v krabici byli i díly značky Meyle
tak to se hodí 
Jinak v krabici byli i díly značky Meyle
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
- fivajs
Meyle díly se ukázaly být stejně kvalitní jako TRW, LEMFORDER, FEBI...
Meyle navíc produkuje náhradní díly v řadě "HEAVY DUTY", tyto díly jsou proti běžným, nebo originálním výrobkům zesílené a mají delší životnost. Mohutnější silentbloky, mohutnější hlavy u kulových čepů, ale i naprosto odlišná konstrukce dílu... např. spodní čepy u BMW E36, ramena u E46, ramena VW, AUDI.....Meyle se přitom soustředí na zesílení konstrukce dílů pověstných svoji malou životností...
Toť výňatek z recenze
Meyle navíc produkuje náhradní díly v řadě "HEAVY DUTY", tyto díly jsou proti běžným, nebo originálním výrobkům zesílené a mají delší životnost. Mohutnější silentbloky, mohutnější hlavy u kulových čepů, ale i naprosto odlišná konstrukce dílu... např. spodní čepy u BMW E36, ramena u E46, ramena VW, AUDI.....Meyle se přitom soustředí na zesílení konstrukce dílů pověstných svoji malou životností...
Toť výňatek z recenze
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
- hacker
Se zadní nápravou od ATP je něco špatně.... http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f ... 860#p35860
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé