Moje 7er e38 Na prodej

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
JaraX

Re: Moje nová 7er

Příspěvek od JaraX »

DDT píše:Já jsem aktuálně najel 470km na 62l LPG s 728i což je 13,2l, při předpisové jízdě na tempomatu po dálnici. Město je za 16.
ty to máš rozbitý, tebe nepočítám
BMW service expert - http://www.jarax.net
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

Tak novej olejíček, filtry,ramena nikde ani ťuk až na to vyje...ný okno co fučí :( jo a ještě opravenej hydrokufr ,kterej chodil jak lemra a jen do půlky atd. Teď chodí jako novej ;)
DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

M3maniac píše:Tak novej olejíček, filtry,ramena nikde ani ťuk až na to vyje...ný okno co fučí :( jo a ještě opravenej hydrokufr ,kterej chodil jak lemra a jen do půlky atd. Teď chodí jako novej ;)

kdo delal okno, ze ti fuci?
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

fa Autosklo TS, banda a kdybych to bral vážně tak mě z nich asi jebne....fučelo, přijedu frajer se mnou sedá do auta jedem to projet a říká ano máte pravdu, říkám mu ve středu jedu až do neděle mimo čr tak vám to můžu přistavit nebudu ho potřebovat.No přijedte až v pondělí, přijedu v pondělí nechám jim auto ,přijedu za dvě hodky a říkaji mi tak to musíme překlít přijeďte ve čtvrtek. Říkám mu, že je to sice strej pekáš,ale že si ho myju ručně a že znám každej škrábaneček a že poprvý jsem měl na sedačkách zbytek lepidla jestli by si jako mohli dát potahy na sedačky, jasně jasně...interiér ted ok, ale podřenej blatník no banda kokotů....modlím se a v brzké době nerozbiju šajbu.Ale už aspoň nefučí...
Alois

Příspěvek od Alois »

Já si s něma taky užil své.. nechali mi natéct do e46ky před 5ti lety.. dovezl jsem jim okno, za bauset chtěli balík, trvalo to myslím o den víc a pak auto sušili na dešti, nachcalo na přední sedačky a pod nohy, tak samo vzadu... to jak vrátili tapecy kolem okna, to je taky kapitola sama pro sebe..
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

to ještě není všechno, ve čtvrtek jsem si auto převzal po druhém přesklení a v sobotu přijdu k autu a okno je opět v rohu prasklé.....už nemám slov.....
caknakis

Příspěvek od caknakis »

vidíš, říkal jsem ti, ať už jim to nedáváš, že budeš akorát dvakrát tolik nasraný :-)

Peníze jsou jedna věc, ale nervy má člověk jen jedny. Tohle se mi stát, tak frajera asi na místě odbouchnu :lol:
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

kámo ale já nebudu někomu jinému platit 15.000,- když jsem to měl z povinnýho....už jsem psal stížnost na ředitelství a už mi volali a omlouvali se a že mám přijet na jejich pobočku
Alois

Příspěvek od Alois »

Já bych jim tam udělal takový maras, že bych měl ještě jedno náhradní okno... Dobře jsi udělal, na potřetí to snad už zvládnou..

Už kvůli tomu nachcání jsem ječel, co si myslí.. s penězma za práci které taky nebyly malé (bohužel si po letech už nevzpomenu). Neměl jsem to z pojišťovny, vše jsem platil.. O to víc jsem byl protivnější.. :D
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

a aby toho nebylo málo tak jsem přišel k autu, startuji a u bum, rožla se kontrolka dobíjení, servo nefičí...prostě spadl řemen.Jak se sere tak se sere, tak už objednány všechny kladky a řemeny ;) zas budu blíž top stavu :mrgreen: ovšem zatím nic společného s dieselem pro benziňáky :mrgreen: v podstatě je to první problém na autě za cca půl roku ,kterej mi nedovolil odjet. řemen je celej a ani není popraskanej tak jsem zvědav proč sjel....
Odpovědět