nedá mi to ahhaahahhah D:D:D
"Tak a teď máme ve studiu ARMÁDU!!! A ta pro nás na kapotu chránenou platinem bude střílet VZDUCHOVKOU xDDD "
nieje v tom len kozmetikaDOEMIXXX píše:prosimte jakou kosmetiku si za 300Eur poridil?

dodiiik píše:nieje v tom len kozmetikaDOEMIXXX píše:prosimte jakou kosmetiku si za 300Eur poridil?ale komplet všetky náklady na také veci veci možno som to prestrelil o 50 eura ale to max je ono sa to nezda kua fix ale tak čo napisal som pravdu a je tam zarátané všetko
ni len čista kozmetika... pozeral som tu stránku napr. dáš si program dodo juce a máš fuč 100eur... tak nieje to možne ??? k tomu som si zadovážil postupne ich šampón , zain na kožu mlieko v spreji aj toto mlieko na natieranie to máš jedno po 15,70 takže 30eur ... na interier resp plasty +- 20 eur... a si na cifre 150 k tomu si zarátaj návštevy umyvariek za pol roka čo nahádžeš do vapky a vymažeš na auto a vosk 70 eur to maš kolko 250 a 50 za vodu na vapkach a blbosti handry... tak a nakoniec ešte aj malo je tych 300eur
čo je natom take neskutočné ? a je to za pol roka uživanie a dosť s tych vec i čo som kúpil mám ešte...