Tak Vážení a Milí nedá mi sa neobrátiť na Váš názor, jedná sa o to, že milé auto začalo dosť hniť, prahy ako sa vkladá zdvihák pri vodičovi prepadnuté inak v celkom slušnom stave, ale žiadna sláva... nosníky a podobné veci niesu chytené aspon čo som pozeral tak dúfam, kufor je v pohode, nádrž detto.. ale prejdem k veci... dvere ako je odkvap v rohoch nahnité, ale to som ešte v lete opracoval prestriekol (a zatial sa to drží) avšak poslednú dobu a to hlavne spolujazdcove dvere hnijú jak ovocie na letom tábore.. od spodu sa tiahne pás a každým dnom je to horšie a horšie...kusok sa objavil zadný pravý blatník, a kufor na hrane (ako sa dávajú lišty, "ozdobné"), kapota zvonku ok, ale z vnútra je kúsok chytená na prednej hrane, plus ešte xmilión drobných oderkov od kamienkov,a pod lištami dverí ako sa vkladajú tie cvoku na uchytenie líšt je vybublané... a pod...
Auto je motoricky v slušnom stave, prevodovky mám rovno dve jendu v nom druhú v garáži... dal som don dosť peňazí, avšak týka sa to hlavne náprav kvapalín brázd, interiéru a pod.. čiže nič také čo by som s auta nedostal
Pôvodný plán bol dať auto do čo najlepšieho možného stavu, čo to som vychytal, a plánoval som na jar ho dať cele vyvariť vygitovať a zrenovovať lak, resp ho dať na celolak

, cena no samozrejme nie malá pokiaľ by som to chcel skutočne pekne a dával by som striekať aj plasty na novo, podvozkové časti a pod, tak cena by sa vyšplhala na niekoľko 1000eur (2-3) opravte ma ak som povedal málo , veľa...
Riešil tu niekto niečo podobné?
Lebo ono dalo by sa aj kúpiť napr s polska 32jku ktorá nehnije, ale tak ani moje nehnilo a behom par mesiacov sa dosť zhoršil stav, ono ako keby to hnilo z vnútra tote plechy nie z vonku

Ak by som to dal spraviť am 100% istotu
Alebo, doniesť s polska napr e38smičku v manuály (našiel som pár pekných) predať prevodovku a motor čo mám v 32jke do drift cary, nahodiť do 38smi automat čo mám v pivnici

mám 38smičku za pár korún a struhnúť tu 32jku na dieli keďže napr výbava a hlavne interiér je nádherne zachovalí, + komplet nové nápravy brzdy a pod...
Neviem, ako sa rozhodnúť, srdce ma kua ťahá nech dám tú čo mám do super stavu, za par 1000do vizuálneho a ešte jednu dve na tlmiče a all

a mam vcelku raritné auto
Čo by ste riešili Vy?

hlavne tu napíšte svoje stanovisko nech je aké je