Rady před koupí

Nový design rv. 2001 - 2008
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
DDT

Re: Rady před koupí

Příspěvek od DDT »

No mně to zajímá kvůli garáži, podle všeho je to údaj bez zrcátek. Neboť kolegův Opel Astra má ve specifikaci 1750 bez zrcátek a druhý údaj se zrcátky má 2100. A když má E65 1902 tak se zrcátky to bude určitě cca 2200. Odhad.
E38......zase
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

to ze se e38 vesla do prujezdu vcelku vpohode a ja tam z e65 nevesel ani o blatniky natoz o zrcatka ber jako fakt... je tam docela velikej rozdil v sirce... e65 bez zrcatek je jak 38 s nima...
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
DDT

Příspěvek od DDT »

Dík že ses koněcně ozval ;)
To mi řekni že e65 má na šířku víc jak 2,5 m. Myšleno se zrcátkama.
E38......zase
DDT

Příspěvek od DDT »

Není tady někdo kdo by zajížděl se svou E65 do garáže? Rozměr 2,5m je na jedno garážové stání normální rozměr, tak by mně zajímalo jestli se vleze nebo ne. Garáž za vraty se samozřejmě rozšiřuje.
E38......zase
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

2,5 metru to mit nebude,. se sklopenejma zrcatkama stopro ne
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
DDT

Příspěvek od DDT »

Snejku jakou máš zkušenost s odvětrávanýma sicnama? Já jsem v nich jel několik dálkových cest v novém mondeu ale nepřišlo mi to v kombinaci s klimatizací jako nějaké terno. Je to fajn ale že by to byl zázrak díky kterému se nepotím tak to říct nemůžu.
Tak se chci zeptat na názory ostatních co to používají.

Proč se ptám, většina E65 v inzerátech na které jsem koukal má jen výhřev, málokterá má výhřev i odvětrání a jedna z 20ti má k tomu i masáže, ale ty jsou zbytečnost už úplně. Ptám se proto jestli má smysl na tom odvětrávání trvat.
E38......zase
JaraX

Příspěvek od JaraX »

bože to je zase topic
nevím na co potřebuješ sadu náprav, ja kupoval ted nějaky ramena na E65 a ty ramená stojí origo mín jak na E38 a kupovat na to nějaky mrdko sady, do toho bych fakt nešel a proč tě to zajímá? ty chceš koupit nějaky vylitany auto? pokud koupíš ve stavu, tak budeš měnit max rameno, dvě, ty ramena vydrží tak 250 000km než se vubec něco mění, pak vyměníš ty s vulema a zas na to mrdáš. to auto má většinu novych dílu mnohem levnějších jak E38, jako ramena, filtry, cívky apod. srovnávat s nějakou oktávkou apod to fakt nejde. ted jsem jezdil chvilku se 760i a nedovedeš si představit jaky to je když se ti ve 150ti na suchu rozblika stabilizace, nebo když jezdeš s 6ti litrem za 9 litrů. nebo když si pustíš Clifhangera s DTS DVD na L7 a proletí ti tím autem vrtulník. když si hodíš ve 250ti ostrou myšku z odstavnýho do levýho a zpět. když je vedro a sedačka tě přijemně chladí a určitě to žádná klima ani mondeo nenahradí.
Jenže pak třeba jezdím 735i zákazníka, '(E65) a to auto mě vubec nebaví, má zakladní sicny a všecko mě z toho bolí, nemá EDC ani DD, takže zatáčku projet je jak s lodí (nebo s E38 :D), nemá to logic, zvuk nuda. motor jede dobře, ale musí se tomu dávat jak nadmuté koze a prostě když z takovyho auta vylezu po 50km tak jsem rád že ho zamču a jdu od něj pryč. 760i kterou lítaj vrtulníky, motor při kickdownu řve jak píchlý prase, auto se chová jako by mělo 800kg, tak to je těžký vubec vylízt ven, je to o tom co si koupíš. zvykneš si na 760i, jak si tě hýčká, jak je super aktivní tempomat a bezklíčové startování. no a pak jedeš E38, ta najde odemčít, aha, to se musí klíčkem odemykat, nestačí mit ho v kapse. tak sedneš, nastartuješ, točit klíčkem v zapalování ti přijde otravný, zjistíš že jsi nezavřel dveře protože to prostě nemá soft close. pustíš si radio, ale radši ho zase vypneš, protože hraje nahovno, jenže pak si ho zase pustíš protože je v tom kravál. šlápneš tomu, a zjistíš že to jaksi nechce jet, chceš řadit, ale ostřikneš si sklo, pití ti páda z nápojáčů, protože sou malý a nízký, nemáš si kde vychladit pití a chvilku ti trvá než si zvykneš na to že to auto na tebe prostě sere a přitom je to E38, auto na který žádná vyjebaná škodovka a podobny auta nemaj ani trochu.
BMW service expert - http://www.jarax.net
DDT

Příspěvek od DDT »

No sice jsi to podal svým stylem :D ale dozvěděl jsem se co jsem potřeboval. Ten rozměr se zrcátkama asi nevíš co?

Jinak k té E38, ano je to starší vůz už od pohledu, ale nyní jsem jel 3 vozy různé trasy, ani jeden vůz nebyl starší 4 let a pokaždé to bylo horší než v E38. Ale to nikomu kdo E38 nejel nevysvětlíš.
E38......zase
JaraX

Příspěvek od JaraX »

dneska všeobecně platí že škodovka je nej, ale kdo se v autech vyzná ví že i hyundai i40 je lepší jak superb, pro sedmu mluví obrovská kupní smlouva v novotě a tím i kvalita a výbava.
BMW service expert - http://www.jarax.net
jozin7

Příspěvek od jozin7 »

DDT.to neres...Ja mam e65,sedacky komfort,masaza a vyhrivani jen,a boli me z nich zada po sto km uz.Nevim cim toje..Ja prave myslel ze to dvetrani je bommba pecka super,ale o nic jsem asi neprisel teda.Stejna blbost asi jak vyhrivany volant...Vubec ho nepouzivam.A k tomu parkovani e65-urcite nema 2.5m sirku,to ma kamion leda.Ja osobne mam garaz jen 5 m,e65 ma 503 myslim,tak jak jsem to dovezl tak jsem musel vysekat do pricky diru...
Odpovědět