Moje 7er e38 Na prodej

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
JaraX

Re: Moje nová 7er

Příspěvek od JaraX »

a porovnáváš doufam naftu s LPG a né naftu s benzínem??
ohledně fabie htp zavolej playerovi, on ti řekne jak je to s tou spotřebou :)
BMW service expert - http://www.jarax.net
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Fabii 1.2 MPI 40 kw máme doma, od novoty, najeto 120000, dlouhodobá spotřeba 6.5, na dálnici při 130 bere 7.3... A rozhodně se s ní nikdo neloudá, ale ani nezávodní, normální jízní styl, spíš trošku do sportovna, protože se to musí trošku honit, aby se člověk dostal na normální rychlost.

Na deset litrů se člověk s normálním mozkem nedostane NIKDY.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

JaraX píše:a porovnáváš doufam naftu s LPG a né naftu s benzínem??
ohledně fabie htp zavolej playerovi, on ti řekne jak je to s tou spotřebou :)
ne, bavím se o sériovém pohonu od bmw ;) nemám rád omezení s parkováním, řešit navíc servis a revize plynu a mít v kufru místo ůložného prostoru atomovou bombu :D taky mám rád v autě plnohodnotnou rezervu. A taky znám pár lidí co měli s pohonem LPG v bmw destrukční problémy ;) prostě dávám přednost dieslu. Benzín si koupím v důchodu až budu mít nájezd 5-10tkm ročně. ;) taky síť LPG není tak hustá jako síť běžných paliv, hlavně v místech kde nejsi doma to hledáš jako kokot.Není to tak dávno co jsem dovezl z DE 330i s LPG a na nádrž v rezervě jsem dojel cca 350km a tankovat každých 350km při dálkových štrekách je pro mě vopruz. Mě baví natankovat a jet 1000km bez zastavení ;)
Alois

Příspěvek od Alois »

Tak aspoň je co číst, akorát vtipy které slyším po desáté už moc nepobaví.. Co vím, tak Rostik ten automat bere jako fakt, neřekl bych že si ho vychvaluje. Na druhou stranu já bych manuál v 7er nechtěl.. nějak přestávám chtít manuál všeobecně, ale to je mojí pohodlností, na druhou stranu se mi znechutil problémama a beru ho jako větší riziko, než auto v manuálu, právě díky e38. Měl jsem hromadu aut, ale nikde jinde mě tak nepotrápil..

Ale tady stejně jde jen o jedno obrovské EGO a zarputilost namlouvat si hlouposti.

Jednoduše, na výlety a OBČASNÉ projíždky je V12 super - něco jak dovolená u moře, na denní ježdění je zase super 730d, nebo LPG, však je to pořád dokola. Někdo tu prostě žije ve svém časoprostoru a přesvědčuje o něm i ostatní, však proč to vůbec píšu, průměrně inteligentní člověk to stejně ví jak to je, takže se zase vrátím k tomu začátku, aspoň je co číst.. :lol:
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

caknakis píše:Fabii 1.2 MPI 40 kw máme doma, od novoty, najeto 120000, dlouhodobá spotřeba 6.5, na dálnici při 130 bere 7.3... A rozhodně se s ní nikdo neloudá, ale ani nezávodní, normální jízní styl, spíš trošku do sportovna, protože se to musí trošku honit, aby se člověk dostal na normální rychlost.

tak to jsem se trefil přesně ;)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

jardo a dost kokotin v mém topicu :D jinak včera přišel novej DVB tuner asuka ;)
caknakis

Příspěvek od caknakis »

na tu asuku jsem zvědavý... slyšel jsem na ni jen samou chválu, tak jsem zvědavý, jesstli to potvrdíš.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Spooner

Příspěvek od Spooner »

M3maniac píše:
caknakis píše:Fabii 1.2 MPI 40 kw máme doma, od novoty, najeto 120000, dlouhodobá spotřeba 6.5, na dálnici při 130 bere 7.3... A rozhodně se s ní nikdo neloudá, ale ani nezávodní, normální jízní styl, spíš trošku do sportovna, protože se to musí trošku honit, aby se člověk dostal na normální rychlost.

tak to jsem se trefil přesně ;)
Tak to já znám osobně člověka, který pracuje na krajském úřadě Ostrava. Potřebovali služební auto, aby se mohli přepravovat po městě z místa A do místa B. Někdo si řekl, že nejlepší bude Fabia 1.2 HTP. Takže fabia jezdí denně po městě sem a tam se čtyřmi lidmi a pod 10 litrů se s tím nikdy nedostali.

Jinak ta Asuka mě zajímá. Až to zapojíš, tak mě povozíš. Tedy pokud to budeš mít odblokované, aby to hrálo i za jízdy ;)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Rostik

Příspěvek od Rostik »

Jak napsal Alois, člověk zpohodlní neberu ten automat jako nějakou supervýhodu ale dnes bych už v 7mě manuál nechtěl a asi bych už ho nechtěl v žádném autě na denní ježdění...

A výhody dieslu a proč ho má popsal M3 maniac pěkně a nikdo nemůže říct že v tom není kus pravdy...
JaraX

Příspěvek od JaraX »

tak jasně, pokud má někdo komplex proti plynu, vyplatí se nafta víc jak benzín, nebo minimálně na stejno. s tím celkem souhlasím.
BMW service expert - http://www.jarax.net
Odpovědět