Moje tds

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Poldy

Re:Dotaz-klíč

Příspěvek od Poldy »

Chlapi můžete mi prosim poradit.Měnil jsem baterku v klíčku a podělal jsem to nějak.Auto s nim teď jen otevřu a když chci startovat tak se mi jen rozsvítí kontrolky,ale nenatočim to.Když tam,ale dám druhej klíč otočim s nim,vyndám ho a dám zpět ten,co jsem měnil baterku tak,už to s nim natočim,ale jakmile chcípnu a zamknu auto tak je to stejný jako na začátku,musim ho nechat znova načíst kvůly imobilizéru?Potřebuju vyměnit baterku i u druhého a bojim se,že to bude to samý a budu ve pr....:).Díky moc za radu!!
Raisidlo77

Re: Moje tds

Příspěvek od Raisidlo77 »

Baterka Ti obstárává jen centrál... vypadl Ti z klíče čip IMO. Je to malej černej šulek asi 3x7mm.. hledej ;)
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
JaraX

Příspěvek od JaraX »

- snížení je pěkná prasárná, kurví to podvozek, kurví to všecko v autě,začně vrzat interier apod, navíc sedma i na seriovym podvozku je schopna zatáčku projet tak rychle že už tak jede člověk jako prase, pokud ti přijde že se sedma moc houpe, dodělej EDC,
- do sedmy patří luxus, tzn ani hliník, ani karbon tam nepatří, pokud vím je to luxusní auto, né přerostlej sporták, takže si najdi nějakej luxusní material a ten tam dej, ale asi nevím co jinyho evokuje luxus, vlastně vím, ještě kůže a možná kámen,
- intimní osvětlení beru, ale proč proboha modrý? seš snad cirkusák? udělej to oranžový a bude to i na kalhotky pusobit lepším dojmem

ja už jsem na tydle prasárny alergickej, protože to pak musím po takovych dávat dohromady, je sranda když vidím jak ty auta jdou lidem rukama, jeden to sníží, nasledně to koupí další a vrátí do serie, pak to koupí další a ten to zase snižuje.
Ja bych tydle upravy zakazal, to auto na to není navrhnutý, v BMW ví moc dobře co vyrobili, tam to stovka inženýru vyvíjela a tady si dycky nějakej pepík myslí že je větší machr.
Už se těším až se zpřísní technicky a dopraseny auta nebudou procházet.
BMW service expert - http://www.jarax.net
Raisidlo77

Amen.
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
Poldy

Příspěvek od Poldy »

Ne,ne ten šulek mi tam zůstal.Je možný,že jsem to nestihl vyměnit do 1minuty a nebo pak zmačkl nějaký tlačítka?
Raisidlo77

Řikam - ten šulek je od IMO. Baterka a všecko co s ni souvisi, je od centrálu... kdyby jsi to nestihl, nefunguje ti dálkáč (postup na párování najdeš v "7er FAQ"). Jinak ten čip je umístěnej co nejblíž k tělu klíče, ne vzadu až u kroužku..
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
Poldy

Příspěvek od Poldy »

Tvůj názor beru a na tohle fórum jsem se přihlásil kvůly borcům jako jsi Ty,Snejk atd,co můžou pomoct,ale každej čekáme od auta něco jinýho a máme jinej vkus,ale co se týče kurvení podvozku a vrzání tak musi souhlasit,čepy a ramena už budu měnit po druhý za ten rok a půl.
JaraX

Příspěvek od JaraX »

no vidíš, a normalně čepy a ramena vydrží třeba 10 let, kolik ti je jeslti se mužu zeptat?
BMW service expert - http://www.jarax.net
Poldy

Příspěvek od Poldy »

Jasně ja vim ten čip tu je!Zkusim se mrknout na ten odkaz.Díky moc
Poldy

Příspěvek od Poldy »

Mě by nevydržel 10let ani normal podvozek věř mi.Najedu cca 2tis měsíčně,auto se nezastaví a na těhle silnicích obzvlášť po zimě je to mazanec:).Jinak jsem to psal v úvodu táhne mi na třicet.
Odpovědět