V sobotu jsem měl tu čest a setkal jsem se s naší starou známou 740iL od Petry Buzkové

. Jinak majitel bydlí asi kilometr ode mě, takže jsem ho informoval o místním dění a kdo s námi jezdí na srazy, tak ji uvidí na vlastní oči. Auto nevypadá zle, ale je na něm ještě práce. Pravá strana je trochu odřená a pobouchaná, navíc kolem víčka nádrže je popraskaný lak. Dalším problémem je vlhkost, která je skoro všude. Zadní světla i přední mlhovky jsou plné vody, orosené jsou spodky zadního i čelního skla a tak samo i zadní boční okna. V kapotě to má jen jednu černou ledvinu a angel eyes pouze na dálkových světlech. Co se interiéru týče, tak je stále dvoubarevný (divil jsem se, že je dvoubarevný i koberec). Na B sloupcích to má čtecí lampičky a lednice v kufru taky zůstala. Jinak tímto výbava tak nějak končí (nemá to ani dřevěné popelníky v zadních dveřích, ani dřevěné osvětlení v C sloupku).
Majitel ji má teprve chvíli, tak snad ji dá brzo do kupy.
Fotky bohužel nemám, protože místo, abych fotil, tak jsem měl plné ruce práce, abych ho vytáhl ze zahrady, kde zapadl v mokré trávě a nemohl se ani hnout

. Tak snad hned vyhodil ty totálně sjeté gumy i s těma hnusnýma kolama a pořídí si obojí nové

.
Jinak jsem zjistil, že se nám to tady začíná v Ostravě nějak hemžit e38-čkama. Dnes jsem potkal další návštěvu.......a to nikoho menšího než.......740iL ala izolepový facelift

.
A v sobotu jsem objevil další dvě tmavě modré e38. Až budu mít cestu kolem, tak je nafotím