Kajec píše:Alois píše:Super, vypadá to hezky, ale pokud jsem pochopil, chceš aby to bylo zajímavé a perspektivní.. Takže ty kola když jsou i origo na e32 krásné, ty tónovačky ani nemluvím a světla jsem jakože vůbec neviděl.... A nechápu proč nešel vzorník BMW přesně to co tam patří, nejlépe to co tam bylo při tom, kdy to vyjelo z linky...
To by mi nedělalo radost. Má to být svědek doby, když je to High-line a ne tůňo.. Ale to je můj názor, asi máš jiný..
.......tenhle nazor mi prijde trosku jako podpasovka....svedek doby....ten clobek tady zachranil ORIGINAL verzi HL od sesrotovani ......takze neskoncil interier tohoto originalu nabastleny v jinem iL....toho si cenim.
Mimochodem nejaky svetla a folie...to vadi.?....kdyz na to prijde...za hodinu by je na pockani vymenil za origo....tak o co jde?...a kola tomu slusej.
Co se tyka laku nemam s tim problem .....i hodne vzacne veterany maji novy lak a v neoriginal barve.
Ale ne, to nebylo myšleno špatně, psal jsem že je to můj názor. Jde o to, že i e32 měla origo 17ky, když už (sice poFL ale aspoň tak), neříkám že jsou špatné, asi je taky budu mít na jednom veteránu, ale to auto by podtrhly BBS RC, například. Celá ta práce by byla daleko úspěšnější s origo lakem a světla ok, hrozně se mi nelíbí, ale vyměníš je vcelku rychle. Taky jsem měl na 750i e32 černé Helly, ale tam to nějak sedlo, nemělo to Angely, takže s přimhouřením očí to mohl být dobový doplněk, kdyby byly origo

, ale to auto taky bylo o dost méně vzácnější, než tohle. A vlastně žádný nový lak není nehezký na starším autě. Když už se dám do takové záchrany, líbí se mi to auto, takové jaké je, ze vším všudy, angely - to je dělání z auta něco jiného. Bohužel s tím že spousta veteránů je v jiném odstínu,je pravda, bohužel. Existují lidé, kteří vyžadují původní lak a to v původním stavu, bez přelakování - tak bych tozase nehrotil, to není dost možné najít, stejně se najde vždycky nějaká část přelakovaná. Kdyby se mi to auto nelíbilo, ani bych nereagoval, jen mi to přišla škoda. Samozřejmě klobouk dolů za tento výsledek a jednou k tomu třeba příjde sám, krom té barvy. P.S:Pokud toněkomu přišlo jako kritika, nebo podpásovka, tak, tak jsem opravdu nemyslel

Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW