Odpojil jsem váhu vzduchu, ale chovalo se to pořád stejně. Motor se zase chová stejně jako před výměnou membrány, tj, kolísá volnoběh, chcípá to na volnoběh a pak do dokonce někdy nejde ani nastartovat aniž bych mu nepřidal plyn... A když jedu pod 1500otáček a chci akcelerovat tak je to jakési líné (chci říct línější než dřív) a semtam to jakoby trošku nírně skubne...

Tak to asi nebylo jen tou membránou... Co se tam všechno ještě mění když jsou takovéhle příznaky?
- Jinak volant mám rovně, takže tím to asi nebude...
- A kdyby byla špatná jednotka na řízení toho tempomatu, to by mi muselo dělat už i dříve,nebo ne? Nebo je možné že by se pokazila tím že je teď ten motor takový problémový s tím volnoběhem?A kolik za tu novou jednotku Snejk chtěl?
- Gumy mám nafoukané tak jak mají být, pravidelně kontroluju tlak v pneu...
- A s tím ASC fakt nevím... Někdy když sednu do auta, tak ten trojúhelníček u budíku ani neráčí shanoust,jindy když zhasne a je to vše OK , tak třeba po té co mi během jízdy motor chcípne z výše uvedených důvodů, tak už pak ASC zase nefunguje...
Štve mě to. Mám to auto od loňského června a ze začátku s tím nebyly vůbec žádné potíže, pak se z ničeho nic začala vybíjet baterka, ale vše jinak bylo OK ale někdy v zimě to začalo blbnout, nejdřív s tím, že to auto za studena nechtělo jet, a kolísal volnoběh a pak nedávno se k tomu začalo připojovat i to ASC a pak ten tempomat...