Čaba E38

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Caba

Čaba E38

Příspěvek od Caba »

Zdravím všechny,kteří podlehli šílenství zvanému E38.
Jak jinak,něž šílenstvím nazvat to,když si dospělý člověk pořídí něco,co má spotřebu jako tři slušný rodinný vozítka a díly jsou v cenovce luxusních šperků.
No a co!!!
Na šperky moc nejsem a k čemu vozítko,já chci auto.No a E38 je auto,jak řekl jeden můj známý,vše ostatní je neauto, a možná i něco víc.Je to legenda,sen každého kluka,který má koule.
I já jsem si vysnil tu svojí sedmu.Chtěl jsem šestivála,nejlépe černocha ve světlým lédru a hlavně v automatu,protože s ním mám dobrý zkušenosti,je to luxus a pohodička.
Každý den jsem brouzdal po netu a hledal,až jsem na ní narazil.Černá metla,světlý interiér,šestivál 2,8L v automatu v docela pěkném stavu a výbavě. :o
Před tím jsem byl mercedesový a nemůžu říct,že bych byl nespokojený,měl jsem je 15let,ale dík kamarádovi jsem poznal,že BMW E38 má své osobité kouzlo.Pochopíš to potom,když se každé ráno těšíš,až do ní sedneš,otočíš klíčem a vyrazíš na cesty.
Potom už ani neřešíš ty ,,maličkosti“ jako jsou :startér,klimačka+pylové filtry+náplň,komplet přední náprava,převodovka+filtr+olej+těsnění,kotouče+desky+brzdovka,odlučovač oleje+všechny trubky a hadice+těsnění,diferák,vodní čerpadlo,palivový čerpadlo+filtr,čerpadlo topení+termostat,vyrovnávací nádobka,těsnění víka,těsnění vany,kryt motoru,tlumič,menší oprava výfuku,vzpěry kufru,nové čelní okno,nové světla a blinkry-v zadu diody,tlačítka na klíči,všechny možný náplně a filtry a další a další ,,maličkosti“ bez kterých by to prostě nebylo ono.Jako třeba originál M kola+podložky+čepičky s logem BMW-maličkost,která potěší oko,+bezpečáky-nesmíme zapomínat,kde žijeme. :lol:
No a samozřejmě nesmím opomenout,že jsem to dal do plynu a spokojenost.Nebavilo mě jezdit za pět kaček na kilák.
Přílohy
2012-03-04 13.49.56.jpg
4.jpg
2012-03-04 13.49.46.jpg
2012-03-04 13.47.49.jpg
Naposledy upravil(a) Caba dne pon dub 23, 2012 7:12 pm, celkem upraveno 4 x.
728iA E38 2/96 DJ33665
magnum

Re: Čaba E38

Příspěvek od magnum »

to jsi všechno vyměnil ??? :o no poteš prdel ;) tak at slouží hlavně!!
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Tak konečně je to tu ;) Ústecká mafie pospolu na 7er :geek:
Čabasova e38 je příklad toho, jak má vypada auto milovníka. Ten člověk je v ní už za tolik peněz že by mohl mít jeden a půl E šedesát krámu. Ale to už neni, jak bylo zde napsáno, auto pro člověka co má koule ( sorry snejku :D ) Nikdy mě nezajímaly a neoslovovali sedmy s motorem TDs a 728. Ale tahle 728 co má Pan Čaba, ta mě oslovila až moc. Je to krásný auto, možná taky proto že se hodně podobá tomu mému ( černá metla, světlý interier :D ) A hlavně mě nakazil tim plynem za což mu moc děkuju, protože je to supr věc. Hlavně pro 740i co žere 20litru. Přeju hodně šťastných kilometrů a na BIGu všem natřem prdel :twisted: :lol: :lol:
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
Caba

Příspěvek od Caba »

vyměnil jsem toho víc,ale už si všechno nepamatuju.No a ještě mě pár ,,maličkostí" chybí.Chystám se na opravu laku po zimě a po mém neuváženém úletu na štěrkovně.Haupna je malinko oťukaná od kanínků.Znáš to,jedeš kolem štěrkovny nebo pískovny,zkrátka povrch který je jako dělaný na hrábě no a neudržíš se,pak to ale stojí prachy :lol: :roll: Pak jsou tu zpodky dveří,kde to malinko kvete a na to jsem cimprlik :D ,pak dutiny a přeleštění,ať se to na léto leskne a sousedi jsou ještě víc nasraný.Nedávno mi to zase nějaká ubohá socka obešla s klíčem :( Pak jswem se zamiloval do dotykáče YU-8786 CB co vypadá jako origo 16:9,ale je to teda o dost levlů dál.Jenže víme co to znamená BMW-Budeš Mít Wýdaje :lol: :lol: :lol:
728iA E38 2/96 DJ33665
Caba

Příspěvek od Caba »

DĚKUJI za pochvalnou ódu od P3RF3KTA na mojí sedmu,od člověka,který jí má taky pěkně vymazlenou a má jí už jako součást šedé kůry moskové jako já,je to opravdu pocta ;) :lol: Už se těšim na sraz :lol:
728iA E38 2/96 DJ33665
Caba

Příspěvek od Caba »

chci sem dát fotky a nejde mi to proč??????????????????????????????????? :roll:
728iA E38 2/96 DJ33665
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Vítej ;). Vidím, že jsi další pacient, který do auta cpe horem i spodem, jen aby to měl pěkné a v co nejlepším stavu. Myslím, že se zde budeš cítit jako doma :D
PS: fotky by ti měly nahrát bez problémů. Uploadneš je a pomocí párových tagů [img] sem vložíš přímé odkazy.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Odpovědět