Jak jinak,něž šílenstvím nazvat to,když si dospělý člověk pořídí něco,co má spotřebu jako tři slušný rodinný vozítka a díly jsou v cenovce luxusních šperků.
No a co!!!
Na šperky moc nejsem a k čemu vozítko,já chci auto.No a E38 je auto,jak řekl jeden můj známý,vše ostatní je neauto, a možná i něco víc.Je to legenda,sen každého kluka,který má koule.
I já jsem si vysnil tu svojí sedmu.Chtěl jsem šestivála,nejlépe černocha ve světlým lédru a hlavně v automatu,protože s ním mám dobrý zkušenosti,je to luxus a pohodička.
Každý den jsem brouzdal po netu a hledal,až jsem na ní narazil.Černá metla,světlý interiér,šestivál 2,8L v automatu v docela pěkném stavu a výbavě.
Před tím jsem byl mercedesový a nemůžu říct,že bych byl nespokojený,měl jsem je 15let,ale dík kamarádovi jsem poznal,že BMW E38 má své osobité kouzlo.Pochopíš to potom,když se každé ráno těšíš,až do ní sedneš,otočíš klíčem a vyrazíš na cesty.
Potom už ani neřešíš ty ,,maličkosti“ jako jsou :startér,klimačka+pylové filtry+náplň,komplet přední náprava,převodovka+filtr+olej+těsnění,kotouče+desky+brzdovka,odlučovač oleje+všechny trubky a hadice+těsnění,diferák,vodní čerpadlo,palivový čerpadlo+filtr,čerpadlo topení+termostat,vyrovnávací nádobka,těsnění víka,těsnění vany,kryt motoru,tlumič,menší oprava výfuku,vzpěry kufru,nové čelní okno,nové světla a blinkry-v zadu diody,tlačítka na klíči,všechny možný náplně a filtry a další a další ,,maličkosti“ bez kterých by to prostě nebylo ono.Jako třeba originál M kola+podložky+čepičky s logem BMW-maličkost,která potěší oko,+bezpečáky-nesmíme zapomínat,kde žijeme.
No a samozřejmě nesmím opomenout,že jsem to dal do plynu a spokojenost.Nebavilo mě jezdit za pět kaček na kilák.