bawou a BMW

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Alois

Re: bawou a BMW

Příspěvek od Alois »

Líbí se mi ten popis koupě.. na nic si nehraješ a každý nějak začíná... ;)
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
Poldy

Příspěvek od Poldy »

Buď zdráv kamaráde a jsem rád,že tady přibyl další černej ropák co zamořuje ovzduší :D .Jinak věřim,že podle toho jak píšeš tak auto doladíš k obrazu svému.Tak ať slouží.....
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

Také Tě vítám na 7er stránkách, a přeji Ti spoustu spokojených km, díky nimž si 7er zamiluješ. A neboj, takhle mladých je nás tu víc, třeba mě je taky 20let, takže v tom nejsi sám :). Tak nás průběžně informuj co nového na voze ;)
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Alois píše:Líbí se mi ten popis koupě.. na nic si nehraješ a každý nějak začíná... ;)
Přesně ;)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
WilD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WilD »

V tom příběhu vidím jisté podobnosti... :) Tak přeju, ať sedma nevystrkuje drápy na finance a nechá se pomalu vylepšovat ;)
WilDWerkE - (self)servis
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
ropák

Příspěvek od ropák »

Ahoj Davide,gratuluji Ti ke koupi takovy krasavice a preji Ti spoustu stastnych kilometru bez nehod a zavad.
BMW 740d e-38 10/00 B83501
hacker

Příspěvek od hacker »

Taky gratuluju a doufám, že příliš nedoplatíš na mladickou nerozvážnost, že sis koupil sedmu v naftě když máš málo peněz... odvážnému štěstí přeje... Já nějak takhle kdysi kupoval trojku..
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Taky tě vítám a nedá mi to a musim si rejpnout. Nemít peníze na naftu a doplnění klimatizace a koupit si e38 a ještě k tomu v ropě to je hodně velkej hardcore! :o :roll: Bohužel takovýhle auta potom končej dodělaný jak pouliční pes a prodávaj se za 30tis. aby majitel měl na poplacení dluhů který si za dobu co si myslel že 7er udrží při životě nadělal. Neříkam že to je tvůj případ ani ti to nepřeju, beru to tak všeobecně. Ono mít 7er není zrovna levná záležitost a kor ještě k tomu v naftě. Jediný co tě trošku spasilo že si nedejbože nekoupil 740d.
Jinak abych napsal taky něco k autu. Nápis na kufru Haman okamžitě dolů to tam nemá co dělat. Kupovat černobílý znaky ať tě ani nenapadne to je šílenej tuzing. Kola lepší než ty co tam byli po koupi, ale udělal bych z nich spíš kola na zimu a sehnal něco kultovnějšího. Osobně mám taky shadowline, takže k nim mám určitou citovou vazbu. Tak né že ho něčim doprzníš, to bych byl nasranej :evil: :lol:
Tak ať se daří a nestáhne tě provoz sedmice někam pod vodu a do sraček.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
bawou

Příspěvek od bawou »

P3RF3KT píše:Taky tě vítám a nedá mi to a musim si rejpnout. Nemít peníze na naftu a doplnění klimatizace a koupit si e38 a ještě k tomu v ropě to je hodně velkej hardcore! :o :roll: Bohužel takovýhle auta potom končej dodělaný jak pouliční pes a prodávaj se za 30tis. aby majitel měl na poplacení dluhů který si za dobu co si myslel že 7er udrží při životě nadělal. Neříkam že to je tvůj případ ani ti to nepřeju, beru to tak všeobecně. Ono mít 7er není zrovna levná záležitost a kor ještě k tomu v naftě. Jediný co tě trošku spasilo že si nedejbože nekoupil 740d.
Jinak abych napsal taky něco k autu. Nápis na kufru Haman okamžitě dolů to tam nemá co dělat. Kupovat černobílý znaky ať tě ani nenapadne to je šílenej tuzing. Kola lepší než ty co tam byli po koupi, ale udělal bych z nich spíš kola na zimu a sehnal něco kultovnějšího. Osobně mám taky shadowline, takže k nim mám určitou citovou vazbu. Tak né že ho něčim doprzníš, to bych byl nasranej :evil: :lol:
Tak ať se daří a nestáhne tě provoz sedmice někam pod vodu a do sraček.
ok, beru to, ale myslím že mám své auto na tolik rád, že tak jak říkáš nedopadne. Mám ho dokonce na tolik rád, že jsem ho na zimu odstavil a koupil jiné, kterého se teď nemohu zbavit, ale o tom v příběhu až dýl... ;) to že jsem neměl jeden čas peníze ani na to, abych mohl s autem jezdit to bylo jen těsně po koupi, kdy jsem se vážně úplně vydal z peněz, jinak teď najezdím minimálně 200km týdně a i když si občas musím urvat od huby, tak na naftu pení vždycky zbydou. jinak co se klimatizace týče, tak je doplněná.. ;)
... čekal jsem že na "Hamman" bude někdo mít naráždy :) Chápu to, můj styl to také není, nechal jsem to tam jen z toho důvodu, že ta část víka co je na ní ten nápis je stříkaná a né zrovna moc povedeně, tak jsem si říkal že to trochu odvede pozornost od jiného odstínu... ;)
bawou

Příspěvek od bawou »

Děkuji všem sedmařů za milé přivítání mezi Vámi... ;)
Odpovědět