ty vole! hej! jarax! zakomplexovanej jsi tu jen ty!!!!JaraX píše:vy jste fakt z té nafty uplně zakomplexovaní, hrozně mě baví když člověk kterej tady hrozně obhajuje naftu, píše jak je 730d nejlepší na světe a jak benzína nikdy a proboha už vubec ne v LPG. pak ti ten člověk přijede na servis a ty ho svezeš v 745i na LPG a ten člověk je z toho tady tak v prdeli že najednou je jeho skvělá 730d na prodej. většina z lidí co tady obhajují naftu v pořadnym benzínu s pořadnym LPG nenajela víc jak par km, natož nějaké desetitisíce. ja najel se vším už statisíce, i přes 100tkm v 730d mě nikdy nenechala viset, nevím jak jsi přišel s jakousi sračkou o tom že jsem zustal viset na dalnici, když už tady něco píšeš, tak zkus aspon pravdivy věci.
pokud vím tak hacker vybiral mezi 740i a 730d, ja sam sem mu pomahal a zajištoval odtah 730d plus další věci a co mi říkal snejk co se mu na 730d vše vysralo, tak se fakt směju, protože už by ho vyšel i 740i na benzín bez LPG líp. ale tak si tady hajte svoje smrady, čekám kdy sem začnou chodit lidi s oktávkama. taky jsem měl naftu, taky jsem nechtěl vživotě o benzínu slyšet, ani by mě nenapadlo co bude o 10 let později. ted už když mám vyzkoušeny vše tak mužu hodnotit. a jak říkam, pokud bych kupoval novou F01, tak si ju koupím v naftě, protože tam už se pomrdá i nafta i benzín, LPG tam nedám a nafta žere min.
pokud vám tu tak vadím, tak není problém, stačí když mi sem do topicu napíše 10 lidi že mě tu nechcete a já to tady zabalím, stejně tady mnohem víc přispívám informacema než čerpám. pokud mě tu někdo chce, at se to nebojí napsat a stejně naopak.žbožnuju lidi co mi řeknou, ty vole, ten hacker, to je kokot, jak se mu furt mrdá ten diesel, ale ve skutečnosti sou s nim velci kamaradi a nikdy by mu to neřekli. ja se nebojím si hubu otevřit a říct svuj nazor, svoji zkušenost. je mi jedno co servisuju, jeslti naftu nebo benzín, ale není mi jedno kolik to toho člověka stojí, a pokud kamaradovi vybíram auto, tak chci aby měl nejlepší za peníze co do toho dá, a ne aby mi pak řekl "ty voe, proč jsi mi neřekl že je nafta nahovno".
chapu že naftu asi musí mit caknakis pro kteryho by bylo auto na plyn dalším omezením, chapu že kdo krade v praci naftu (i když s tím nesouhlasim) jezdi taky na naftu, ale nechapu lidi co daj přednost naftě s vyššíma nákladama před benzínem na LPG s nižšíma. btw tchán měl tady 535d a 530d a nespočetně krát jsme se dohadali ohledně nafty a benzína, protože o nikdy ani ve V8 benzínu pořadně nejel a benzín pro něj znamenal auto který musí furt točit a nejde odspoda. ted mu hledám V8 na LPG.
takže jak říkam, vyjadřete se k tomu jak chcete, stejně už dělší době zvažuju založení 7erLPG klubu, kde tydle diskuze řešit nemusím.
mě spíš normane zarazilo topic o převodovce u benzinu a nafty, hrozně jsi do mě ryl ale když ti hodně zasvědcenych napsalo že se opravdu kurví u nafty mnohem víc, tak najedno celé téma zmizelo. to je ale náhodička, zrovna když už se ukáže že pan velký norman nemá pravdu, tak téma zmizí.
já kurva nehájím, že nafta je sqělá! myslím, že ani ostatní majitelé dízlů tady na 7er ne! už jsem ti tu i napsal, že bych i ten lpg třeba i do auta bral, kdyby se mohla udělat plynová nádrž místo benzínový, páč kotelnu v kufru za žádnou cenu nechci a rezervu vyhazovat z auta nebudu, o tom by ti tu mohli poreferovat některý místní členové, proč nechci, nehodlám přenocovat někde na dálnici a čekat hodiny na náhradní kolo!
mě jen vadí, že tu děláš každýho, kdo si pořídil auto na naftu idiota! a děláš to skoro na každým tvým kroku tady na 7er.
přitom já měl celej život auto na benzín, jen jednou jsem si pořídil auto na naftu! ano! mám ho ze všech aut nejdýl a najezdil jsem na něm zatím nejvíc km....
ještě si ho hodlám nechat, páč na lepší a novější nemám a za peníze, co bych za tohle e38 dostal bych si asi těžko koupil něco lepšího.
pokud vím, byl mezi námi dobrý vztah, který jsi ty narušil svými blbými kecy, hlavně o naftě už někdy před asi 3rokama, ale to by ještě bylo v pohodě, nic nějak extra jsem proti tobě neměl, ale ted už mně fakt nebaví furt číst, jací že jsme kokoti a IDIOTI že jsme si pořídili naftový auto, stejně jako jsis ho před časem pořídil i ty.
no a tu storry s tvojí 730d na dálnici? tos psal ty, ted už nevím, jestli na bmwklubu, nebo tady, nemám čas a chut to tu hledat, nehledě na to, že už to může bejt dávno z různých důvodů smázlý!
nepamatuju si přesně detaily, jen si vzpomínám, žes psal, žes jel 200km rychlostí po dálnici a že ti to po cestě zdechlo, nebudu tu spekulovat, co jsi s tím měl, ačkoliv jsi to tam nějak rozepisoval.
ale to je jedno, na to já seru.
ale na co já neseru, je to, že jsem ten náš rozhovor o převodovce nesmazal!!!! to ti snad musí bejt jasný.
já se to dověděl až za dva dny, že je těch mých pár příspěvků směřovaných hlavně tobě a ty tvoje příspěvky smazaný, včetně ještě pár dalších, kde mi prý dával někdo za pravdu.
ale neber to že jsem v tom topicu do tebe ryl, naopak se tam zase vyjímala ta tvoje arogance, kterou tak miluju, proto možná ten můj ton, nakonec ale jsem po tobě jen chtěl, abys mi speciálně ty, zkusil vysvětlit, ten problém v tom daným topicu, cožs nedokázal, ale neva, někdo jinej mi poslal docela dobrej odkaz, kde to na rozdíl od tebe docela slušně popisují, bez toho, že by tam 6x psali, že nafta je na hovno.
takže na tohle se zeptej moderátora, pokud jsi s ním ještě nemluvil, ne mě!
a ještě: nešlo tam o to, kdo má pravdu! ale o to, kdo se zas vyjadřuje jak vidlák.
vždyt už jen tím, že jsem ti psal, abys mi to nějak zkusil vysvětlit, nebo poslal ten odkaz na to, kde se o tom srozumitelně a ne vidlácky píše, hovoří jasně o tom, že jsem ti dal najevo, že možná pravdu budeš mít....
a na konec, jestli tady budeš a nebo nebudeš je přece tvoje věc, nikdo tě odsud nevyhazuje, ani já ne, máš tu spoustu příznivců, no a i pár odpůrců, ale ti nemají zájem, abys se nafoukl a odešel, jen chtějí abys se konečně trochu sebral a přestal se tu navážet do lidí a furt se o ně otírat, že ještě nepochopili to, na co jsi přišel ty.
já dokonce věřím, že jsi ten, co má radost z každého uznání, věřím , že vše děláš hlavně pro to uznání a ne pro prachy, však si taky vzpomínám, že jsme spolu čile obchodovali a měli spolu dobrý vztah, na který bych třeba i rád navázal.
nespecializuju se tu na tebe, ale ty se fakt v poslední době s těmi svými kontroverzními příspěvky přímo nabízíš, aby ti čeek něco napsal, no a že to píšu jenom já? no páč už jsem holt takovej, jiní si to třeba taky myslí, ale nemají chut se z různých důvodů do ničeho radši míchat....