jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
NORMANN

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od NORMANN »

JaraX píše:vy jste fakt z té nafty uplně zakomplexovaní, hrozně mě baví když člověk kterej tady hrozně obhajuje naftu, píše jak je 730d nejlepší na světe a jak benzína nikdy a proboha už vubec ne v LPG. pak ti ten člověk přijede na servis a ty ho svezeš v 745i na LPG a ten člověk je z toho tady tak v prdeli že najednou je jeho skvělá 730d na prodej. většina z lidí co tady obhajují naftu v pořadnym benzínu s pořadnym LPG nenajela víc jak par km, natož nějaké desetitisíce. ja najel se vším už statisíce, i přes 100tkm v 730d mě nikdy nenechala viset, nevím jak jsi přišel s jakousi sračkou o tom že jsem zustal viset na dalnici, když už tady něco píšeš, tak zkus aspon pravdivy věci.
pokud vím tak hacker vybiral mezi 740i a 730d, ja sam sem mu pomahal a zajištoval odtah 730d plus další věci a co mi říkal snejk co se mu na 730d vše vysralo, tak se fakt směju, protože už by ho vyšel i 740i na benzín bez LPG líp. ale tak si tady hajte svoje smrady, čekám kdy sem začnou chodit lidi s oktávkama. taky jsem měl naftu, taky jsem nechtěl vživotě o benzínu slyšet, ani by mě nenapadlo co bude o 10 let později. ted už když mám vyzkoušeny vše tak mužu hodnotit. a jak říkam, pokud bych kupoval novou F01, tak si ju koupím v naftě, protože tam už se pomrdá i nafta i benzín, LPG tam nedám a nafta žere min.
pokud vám tu tak vadím, tak není problém, stačí když mi sem do topicu napíše 10 lidi že mě tu nechcete a já to tady zabalím, stejně tady mnohem víc přispívám informacema než čerpám. pokud mě tu někdo chce, at se to nebojí napsat a stejně naopak.žbožnuju lidi co mi řeknou, ty vole, ten hacker, to je kokot, jak se mu furt mrdá ten diesel, ale ve skutečnosti sou s nim velci kamaradi a nikdy by mu to neřekli. ja se nebojím si hubu otevřit a říct svuj nazor, svoji zkušenost. je mi jedno co servisuju, jeslti naftu nebo benzín, ale není mi jedno kolik to toho člověka stojí, a pokud kamaradovi vybíram auto, tak chci aby měl nejlepší za peníze co do toho dá, a ne aby mi pak řekl "ty voe, proč jsi mi neřekl že je nafta nahovno".
chapu že naftu asi musí mit caknakis pro kteryho by bylo auto na plyn dalším omezením, chapu že kdo krade v praci naftu (i když s tím nesouhlasim) jezdi taky na naftu, ale nechapu lidi co daj přednost naftě s vyššíma nákladama před benzínem na LPG s nižšíma. btw tchán měl tady 535d a 530d a nespočetně krát jsme se dohadali ohledně nafty a benzína, protože o nikdy ani ve V8 benzínu pořadně nejel a benzín pro něj znamenal auto který musí furt točit a nejde odspoda. ted mu hledám V8 na LPG.
takže jak říkam, vyjadřete se k tomu jak chcete, stejně už dělší době zvažuju založení 7erLPG klubu, kde tydle diskuze řešit nemusím.
mě spíš normane zarazilo topic o převodovce u benzinu a nafty, hrozně jsi do mě ryl ale když ti hodně zasvědcenych napsalo že se opravdu kurví u nafty mnohem víc, tak najedno celé téma zmizelo. to je ale náhodička, zrovna když už se ukáže že pan velký norman nemá pravdu, tak téma zmizí.
ty vole! hej! jarax! zakomplexovanej jsi tu jen ty!!!!
já kurva nehájím, že nafta je sqělá! myslím, že ani ostatní majitelé dízlů tady na 7er ne! už jsem ti tu i napsal, že bych i ten lpg třeba i do auta bral, kdyby se mohla udělat plynová nádrž místo benzínový, páč kotelnu v kufru za žádnou cenu nechci a rezervu vyhazovat z auta nebudu, o tom by ti tu mohli poreferovat některý místní členové, proč nechci, nehodlám přenocovat někde na dálnici a čekat hodiny na náhradní kolo!
mě jen vadí, že tu děláš každýho, kdo si pořídil auto na naftu idiota! a děláš to skoro na každým tvým kroku tady na 7er.
přitom já měl celej život auto na benzín, jen jednou jsem si pořídil auto na naftu! ano! mám ho ze všech aut nejdýl a najezdil jsem na něm zatím nejvíc km....
ještě si ho hodlám nechat, páč na lepší a novější nemám a za peníze, co bych za tohle e38 dostal bych si asi těžko koupil něco lepšího.
pokud vím, byl mezi námi dobrý vztah, který jsi ty narušil svými blbými kecy, hlavně o naftě už někdy před asi 3rokama, ale to by ještě bylo v pohodě, nic nějak extra jsem proti tobě neměl, ale ted už mně fakt nebaví furt číst, jací že jsme kokoti a IDIOTI že jsme si pořídili naftový auto, stejně jako jsis ho před časem pořídil i ty.
no a tu storry s tvojí 730d na dálnici? tos psal ty, ted už nevím, jestli na bmwklubu, nebo tady, nemám čas a chut to tu hledat, nehledě na to, že už to může bejt dávno z různých důvodů smázlý!
nepamatuju si přesně detaily, jen si vzpomínám, žes psal, žes jel 200km rychlostí po dálnici a že ti to po cestě zdechlo, nebudu tu spekulovat, co jsi s tím měl, ačkoliv jsi to tam nějak rozepisoval.
ale to je jedno, na to já seru.
ale na co já neseru, je to, že jsem ten náš rozhovor o převodovce nesmazal!!!! to ti snad musí bejt jasný.
já se to dověděl až za dva dny, že je těch mých pár příspěvků směřovaných hlavně tobě a ty tvoje příspěvky smazaný, včetně ještě pár dalších, kde mi prý dával někdo za pravdu.
ale neber to že jsem v tom topicu do tebe ryl, naopak se tam zase vyjímala ta tvoje arogance, kterou tak miluju, proto možná ten můj ton, nakonec ale jsem po tobě jen chtěl, abys mi speciálně ty, zkusil vysvětlit, ten problém v tom daným topicu, cožs nedokázal, ale neva, někdo jinej mi poslal docela dobrej odkaz, kde to na rozdíl od tebe docela slušně popisují, bez toho, že by tam 6x psali, že nafta je na hovno.
takže na tohle se zeptej moderátora, pokud jsi s ním ještě nemluvil, ne mě!
a ještě: nešlo tam o to, kdo má pravdu! ale o to, kdo se zas vyjadřuje jak vidlák.
vždyt už jen tím, že jsem ti psal, abys mi to nějak zkusil vysvětlit, nebo poslal ten odkaz na to, kde se o tom srozumitelně a ne vidlácky píše, hovoří jasně o tom, že jsem ti dal najevo, že možná pravdu budeš mít.... :roll:

a na konec, jestli tady budeš a nebo nebudeš je přece tvoje věc, nikdo tě odsud nevyhazuje, ani já ne, máš tu spoustu příznivců, no a i pár odpůrců, ale ti nemají zájem, abys se nafoukl a odešel, jen chtějí abys se konečně trochu sebral a přestal se tu navážet do lidí a furt se o ně otírat, že ještě nepochopili to, na co jsi přišel ty.
já dokonce věřím, že jsi ten, co má radost z každého uznání, věřím , že vše děláš hlavně pro to uznání a ne pro prachy, však si taky vzpomínám, že jsme spolu čile obchodovali a měli spolu dobrý vztah, na který bych třeba i rád navázal.
nespecializuju se tu na tebe, ale ty se fakt v poslední době s těmi svými kontroverzními příspěvky přímo nabízíš, aby ti čeek něco napsal, no a že to píšu jenom já? no páč už jsem holt takovej, jiní si to třeba taky myslí, ale nemají chut se z různých důvodů do ničeho radši míchat....
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Stew1988 píše:např Mishulin, sooner, Raisold :D
Nemáš vůbec zač. Nejsem si jistý, že bych ti s něčím moc poradil, ale minimálně jsme dobře pokecali :)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Raisidlo77 píše:Tohle tema je jasnym dukazem nevytiženosti - měli by jsme něco vyšívat v garáží na autech a pak si honit u chlubení se nad retrofitama, ale ne tu plácat hovna a skutek utek :)
AMEN ;)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

AJTAKRAJTA :lol: :lol: :lol: :lol:
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
khonza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od khonza »

Ati píše:U jaraXe je problém ,že on nemá problém jen s naftou , JaraX je schopnej poslat lidi do prdele po x letech kamarádství když nemají 16" kola na sedmě ale 19" a uznají ,že to kurvý podvozek ale ,že se jim to prostě líbí tak to mají na autě.....i když to uplně není pravidlo (po skoro 100 000 km jsem neměnil ještě nic 2x na podvozku krom středové tyče řízení a v první byla vůle už po 300km , druhá drží do teď ) prostě některý názory , či rozhodnutí lidí není JaraX schopnej akceptovat ,(pro jaraXe: to jak dopadla moje neúčast s dovolenou v Řecku , jednou jsem se v tom termínu musel stěhovat a letos jsem prostě po dovolené v benátkách pro dva nedal finančně řecko pro dva a fakt kvůli tomu 19" kola prodávat a 16" kupovat nebudu ) ale myslím ,že pořád toto neznamená , že mě musíš posílat do prdele , nikdy jsem proti tobě neřekl křivýho slova i když mě někdy sralo to tvoje paličatý utvrzování některých názorů ..ale ok .... kde jsem mohl tak jsem vždy chválil tvoje doporučení ohledně koupě 7er v lpg , tvoje umění lpg seřídit či technicky jakkoliv pomoct pokud to bylo v tvých silách ....viz . jak jsi mi měnil benzinový čerpadlo v obleku v zimě ...nebo x dalších prkotin co mě se sedmou potkali a ty jsi pomohl ....marně vzpomínám na to jak sme si prohodili na týden auta ... a co se stím vším kamarádstvím stalo ? kolik lidí za tebou jezdí jen kvůli opravám ? já byl u tebe nespočetněkrát i jako kararád....a i přes to jsi mě poslal do prdele kvuli tomu ,že jsem nejel do Řecka (i když bych rád jel a za to ,že jsem nejel jsem se ti omluvil) a kvuli tomu ,že mám 19" kola který kurvý podvozek (s podvozkem jsem snad po tobě nikdy nic nechtěl ) ....poslal jsi mě doprdele kvůli tomu jak jsi řekl , že nedám na tvoje doporučení a rady .... takže nafta je jen u JaraXe jedna z věcí který prostě nemůže aspon nějak částečně respektovat a pochopit ,že někteří lidi si prostě naftu koupí ....ať už z různých důvodů.... když už se někdo ozval tak taky napíšu co mě na JaraXovi sere . Kolikrát jsem ti nabízel ,že za tebou dojedu , dovezu maso a něco popijem , kolikrát jsem tě zval na chalupu , na big jsi nejel protože jsi měl hody , ok , ale cokoliv ti navrhnu na usmířenou , kvuli nesmyslným dohadům tak ani skoro neodepisuješ... prostě mě to mrzí a myslím , že problémy s nerespektováním nafty jsou zakořeněny se spoustou podobných témat a názorů v tvé hlavě a myslím , že by sis měl sednout , odpálit pořádnýho velkýho Jointa ....zamyslet se ....a třeba popřemýšlet jestli už není konečně čas se na některý kokotiny vysrat či aspoň trochu změnit úhel pohledu. Případně třeba i na to posílat kamarády do prdele kvuli blbostem .
jo tak tohle mi přijde jako vcelku dost přesné.

a NORMANN se taky docela trefil
NORMANN píše: ty vole! hej! jarax! zakomplexovanej jsi tu jen ty!!!!
já kurva nehájím, že nafta je sqělá! myslím, že ani ostatní majitelé dízlů tady na 7er ne! už jsem ti tu i napsal, že bych i ten lpg třeba i do auta bral, kdyby se mohla udělat plynová nádrž místo benzínový, páč kotelnu v kufru za žádnou cenu nechci a rezervu vyhazovat z auta nebudu, o tom by ti tu mohli poreferovat některý místní členové, proč nechci, nehodlám přenocovat někde na dálnici a čekat hodiny na náhradní kolo!
mě jen vadí, že tu děláš každýho, kdo si pořídil auto na naftu idiota! a děláš to skoro na každým tvým kroku tady na 7er.
přitom já měl celej život auto na benzín, jen jednou jsem si pořídil auto na naftu! ano! mám ho ze všech aut nejdýl a najezdil jsem na něm zatím nejvíc km....
ještě si ho hodlám nechat, páč na lepší a novější nemám a za peníze, co bych za tohle e38 dostal bych si asi těžko koupil něco lepšího.
pokud vím, byl mezi námi dobrý vztah, který jsi ty narušil svými blbými kecy, hlavně o naftě už někdy před asi 3rokama, ale to by ještě bylo v pohodě, nic nějak extra jsem proti tobě neměl, ale ted už mně fakt nebaví furt číst, jací že jsme kokoti a IDIOTI že jsme si pořídili naftový auto, stejně jako jsis ho před časem pořídil i ty.
no a tu storry s tvojí 730d na dálnici? tos psal ty, ted už nevím, jestli na bmwklubu, nebo tady, nemám čas a chut to tu hledat, nehledě na to, že už to může bejt dávno z různých důvodů smázlý!
nepamatuju si přesně detaily, jen si vzpomínám, žes psal, žes jel 200km rychlostí po dálnici a že ti to po cestě zdechlo, nebudu tu spekulovat, co jsi s tím měl, ačkoliv jsi to tam nějak rozepisoval.
ale to je jedno, na to já seru.
ale na co já neseru, je to, že jsem ten náš rozhovor o převodovce nesmazal!!!! to ti snad musí bejt jasný.
já se to dověděl až za dva dny, že je těch mých pár příspěvků směřovaných hlavně tobě a ty tvoje příspěvky smazaný, včetně ještě pár dalších, kde mi prý dával někdo za pravdu.
ale neber to že jsem v tom topicu do tebe ryl, naopak se tam zase vyjímala ta tvoje arogance, kterou tak miluju, proto možná ten můj ton, nakonec ale jsem po tobě jen chtěl, abys mi speciálně ty, zkusil vysvětlit, ten problém v tom daným topicu, cožs nedokázal, ale neva, někdo jinej mi poslal docela dobrej odkaz, kde to na rozdíl od tebe docela slušně popisují, bez toho, že by tam 6x psali, že nafta je na hovno.
takže na tohle se zeptej moderátora, pokud jsi s ním ještě nemluvil, ne mě!
a ještě: nešlo tam o to, kdo má pravdu! ale o to, kdo se zas vyjadřuje jak vidlák.
vždyt už jen tím, že jsem ti psal, abys mi to nějak zkusil vysvětlit, nebo poslal ten odkaz na to, kde se o tom srozumitelně a ne vidlácky píše, hovoří jasně o tom, že jsem ti dal najevo, že možná pravdu budeš mít.... :roll:

a na konec, jestli tady budeš a nebo nebudeš je přece tvoje věc, nikdo tě odsud nevyhazuje, ani já ne, máš tu spoustu příznivců, no a i pár odpůrců, ale ti nemají zájem, abys se nafoukl a odešel, jen chtějí abys se konečně trochu sebral a přestal se tu navážet do lidí a furt se o ně otírat, že ještě nepochopili to, na co jsi přišel ty.
já dokonce věřím, že jsi ten, co má radost z každého uznání, věřím , že vše děláš hlavně pro to uznání a ne pro prachy, však si taky vzpomínám, že jsme spolu čile obchodovali a měli spolu dobrý vztah, na který bych třeba i rád navázal.
nespecializuju se tu na tebe, ale ty se fakt v poslední době s těmi svými kontroverzními příspěvky přímo nabízíš, aby ti čeek něco napsal, no a že to píšu jenom já? no páč už jsem holt takovej, jiní si to třeba taky myslí, ale nemají chut se z různých důvodů do ničeho radši míchat....
jsem teď u JaraXa dost často.
něco jsme dělali na moji "socialní" 7er. něco jsme spolu kutili na E66.
a kolikrat bych ho za některy názory nebo věci co dělá (chce udělat) zabil!
je to odborník na hodně věcí ale co se týká jednání s lidma tak má nějaký spínač v hlavě který ho přepne do "bojového módu" a vypíná zbytek mozku - kamarad nekamarad, příbuzný nepříbuzný.
dle pozorování se spínač aktivuje výrazy zejména: diesel, e39, e61, velký kola, škodovka, superb, octavia, audi, VW, koncern ... atd.
Jarda pak spálí mosty a hledá si nové kamarády nebo zakládá nové fórum.
bojím se chvíle kdy ho něčím naštvu nebo neposlechnu a označí mě za ko..ta nebo idiota a ja si budu hledat nový servis.
ex E30 318i tour - stále vzpomínám
E34 530i V8 LSD 5q man
E38 728iA LPG Oxfordgrun Metal
Ati
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ati »

přesně tak , souhlasím s khonzou , Jarda mě nespočetněkrát pomohl (ať už jako kamarád či člověk co 7er rozumí) a jako kamaráda a člověka (i když on už asi semnou kamarád není ) velmi vážím , a mrzí mě ty jeho přepínače kvůli kterým je schopnej dát cokoliv bokem .
Jinak o tom ,že je přeborník na 7er a bmw vůbec nemlůže být řeč , řeší takový závady kvůli kterým většina servisů pokládá zákazníkovi telefon jen co se o závadě člověk zmíní :D

Tak prostě aspoň mě nezbívá čekat na to jestli se někdy umoudří a začne se semnou zase bavit či kamarádit .

Fakt Jardo jenom se nad tím co psal khonza aspoň chvilku zamysli jestli na tom něco není :-)
BMW E38 740iA/LPG
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=8acGvMt4DJU
http://WWW.RENOVUJEMEKUZI.CZ.CZ
BMW E66 745Li (DP82092)
Ex.BMW E38 740iA with LPG (DK62113)
AnthonyWave

Příspěvek od AnthonyWave »

Jaraxe jsem nikdy neviděl, kurvím sedmičky tvrdým podvozkem a velkýma kolama, přelakovávám původní barvy, ale i tak mi vždy poradil. Já si na něj stěžovat nemohu. Pravda, nemám naftu :mrgreen:
JaraX

Příspěvek od JaraX »

je to prostě o tom že člověk ma svůj životní cil, pokud někoho nezajímaj moje rady = nezajímá mě on, at je to rodina, kamarád, kdokoliv.
naopak pokud mám kamaráda stavaře a on mi řekne že to má byt tak nebo tak, nezbývá mi než ho poslechnout, protože on je v tomto prostě zkušenější, akorát že tady se tim nikdo neřidí. s atimenem je to víc o planych slibech než o autech, většina z vás si asi nedovede představit jaky to je přesunout celou dovolenou a překopat posádky, ubytování vše, kvuli tomu že on si to na poslední chvíli rozmyslí. sou lidi co si za něčím stojí, což jsem třeba já, a jdu zatím stuj co stuj. a lidi co jim to je jedno, chcou jet do řecka, všude to naslibujou, ale neudělal proto žadnej ustupek. třeba fishmaker cestuje 10x do roka někde po světe, většina lidi mu to tady zavidi a kolik z nich je schopno udělat za jeden den tolik práce co fishmaker? většina z nich ma jen debilni kecy a závist.
BMW service expert - http://www.jarax.net
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Jardo,nikdo nechce aby jsi zmizel :!: Mam na tebe svuj nazor a vim že nejsi špatny,ale tve dětinske chovani mě občas vic než sere a co mě přimo uraži je,že tady nadavaš lidem kteři by ti mohli dělat tatu. Vubec ted neřešim jestli jezdim na uhli nebo nuklearni pohon,ale uctu k lidem. Každy jsme nějaky,každy mame sve mouchy,ale to nikoho neopravnuje tady uražet lidi.
Jedno vim zcela jistě,jsi tady znami svym přistupem k naftě a laskou k benzinu a LPG
Nikdo ti to nebere a myslim že každy zna tuto problematiku vic než dobře.
Me zbožne přani je,aby jsme se tu měli radi a chovali k sobě uctu bez rozdilu jestli někdo jezdi starou smradlavou vranou v naftě nebo v poslednim modelu . Než sem přiště něco napišeš tak si dej pětkrat přes prsty a zkus psat sve přispěvky bez nadavek a nikomu v každe druhe větě nevnucuj svuj postoj k naftě atd.
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
JaraX

Příspěvek od JaraX »

hele, ja jsem prostě takovej, změnit se neumím a hlavně se ani změnit nechci, za tím co jsem napsal si stojím, a pokud něktěří lidi nejsou schopni pochopit na co jezdit, tak je mi jich líto.
takže se prostě bud budu chovat tak jak jsem se choval do ted a nebo tu už nebudu, ale abych dělal že mi nafta nevadí, to po mě nechtějte, myslím to s vama dobře kluci a synku Normane :D
BMW service expert - http://www.jarax.net
Odpovědět