jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut
Kurnik chlapoši, ty některé dlouhé příspěvky co tady sypete, to píšete jen tak z hlavy a nebo si to napřed chystáte na papír na nečisto

ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
- dunnst
- Kontaktovat uživatele:
Já už jenom čekám, kdy to forum vyjde knižně 
- MEDVIDEK
Dobře Jardo bud jaky chceš,ale potom nečej moji podporu
Poprosim tě o jedine,nereaguj na moje přispěvky,neser se do mě a nekomentuj muj profil v uživatelich.
Na oplatku odemne neuslišiš jedine slovo na tvoji osobu,prostě se budu tvařit jako že neexistuješ.
Nikdy tě z ničim nebudu otravovat a i kdyby mi ta moje naftova mrdka zdechla u tebe před barakem zavolam si odtahovku ke Snejkovi.
Děkuju že to budeš respektovat,v opačnem připadě podpořim lidi kteři tě tu nechtěj a poprosim moderatory o promazani tvych přispěvku
Myslim že je to fer a kdybys někdy v budoucnu změnil nazor rad s tebou normalně pokecam
Poprosim tě o jedine,nereaguj na moje přispěvky,neser se do mě a nekomentuj muj profil v uživatelich.
Na oplatku odemne neuslišiš jedine slovo na tvoji osobu,prostě se budu tvařit jako že neexistuješ.
Nikdy tě z ničim nebudu otravovat a i kdyby mi ta moje naftova mrdka zdechla u tebe před barakem zavolam si odtahovku ke Snejkovi.
Děkuju že to budeš respektovat,v opačnem připadě podpořim lidi kteři tě tu nechtěj a poprosim moderatory o promazani tvych přispěvku
Myslim že je to fer a kdybys někdy v budoucnu změnil nazor rad s tebou normalně pokecam
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
-
JaraX
medvidku, to že máš naftu neznamena že ti nebudu pomahat, pomužu vždycky rad všem, at to seš ty, norman s tdsem, nebo atimen, ale že vam tady napíšu když se vam mrdá nafta na forum že sis měl koupit benzína, tak to se na mě nezlob, prostě měl.
vím že to každej myslí a jak jsem říkal caknakisovi osobně, on asi těkžo muže mit jiny auto než naftu, a to že šel zkusit LPG v E32 se cení. ale nebudte zaslepeni, pokud jste neměli benzín na LPG a tak neobhajujte jen naftu. ja měl vše, ted chci zkusit E85, protože s tím málo zkušeností, dokonce mě láka i jiná značka než BMW, přesto že BMW si necham. ale nesnažte se tady ze mě dělat vola když napíšu že nafta kurví automat víc jak benzín, to sou prostě dokazany věci, nebo když borec napíše že 3.0d motor je v sedmě komfortní, ano je komfortní, ale zdaleka ne tak jako V8, nebo dokonce V12. je to stejny jako říct že jednoduchy a dvojity skla je stejnej komfort. většinou pokud se to za to příplácelo, tak to dražší bylo lepší. asi proto stala 740i víc jak 730d apod.
BMW service expert - http://www.jarax.net
- NORMANN
hele táto pracujícího lidu,JaraX píše:hele, ja jsem prostě takovej, změnit se neumím a hlavně se ani změnit nechci, za tím co jsem napsal si stojím, a pokud něktěří lidi nejsou schopni pochopit na co jezdit, tak je mi jich líto.
takže se prostě bud budu chovat tak jak jsem se choval do ted a nebo tu už nebudu, ale abych dělal že mi nafta nevadí, to po mě nechtějte, myslím to s vama dobře kluci a synku Normane
nikdo tu po tobě nechce abys po nás opakoval, že lpg stojí za hovno a nafta je lepší, to po tobě nechce ani ten nejzarytější naftoman, mimochodem, já jím fakt nejsem....
možná bych i do tý e38 v plynu šel, ale už nemám na to.
dokonce i ta Fishovo by nebyla špatná, ale já dám dost na barvy a mě se černá a bílá na autě prostě nelíbí. a hlavně na ní nemám....
jo a pro někoho, myslím Fredy?
ptal ses jestli si to píšu na papír než to sem plesknu? tak to ne, mrskám to rovnou od boku....
Naposledy upravil(a) NORMANN dne stř říj 24, 2012 8:15 pm, celkem upraveno 2 x.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
-
caknakis
kdo je nejzarytější naftoman? Snejk? 
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
momentalně jo no

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- Rostik
Jelikož jsem tady na foru každý den, tak k tomu taky něco napíšu. Tohle arogantní chování by si měl nechat na doma a ne tady furt dokola někomu cpát svůj zarytý názor o naftě, snížení, kolech..., každý je nějaký a pro to někdo jezdí v BMW a někdo ve Škodovce, jedna věc je poradit a druhá věc je vnucovat tady všem něco pořád dokola .
Kdyby tohle nedělal asi dávno bych určitě využil jeho pomoci, do Olomouce jezdím pracovně každý týden, šikovnej je o tom žádná ale abych tohle poslouchal to si radši na vše postupně příjdu sám...
Kdyby tohle nedělal asi dávno bych určitě využil jeho pomoci, do Olomouce jezdím pracovně každý týden, šikovnej je o tom žádná ale abych tohle poslouchal to si radši na vše postupně příjdu sám...
- m740i
Pánové, pánové....
já bych si taky asi nikdy v životě nekoupil naftu, už jen z jednoho prostého důvodu- nesnáším ten zvuk.
Podle mě je v dnešní době, pokud nechceme nejnovější auta, nejvýhodnější v poměru cena/výkon opravdu LPG. Ale je to každého věc, můj brácha má 530d E39, už když jsi to kupoval, doporučoval jsem mu, ať si nekupuje naftu, no po pár letech, kdy zjistil, že mu to žere víc jak 8l/100 se rozhodl, že to vymění za volvo V40 ovšem opět v naftě, opět jsem mu říkal, že si raději má koupit něco na lpg, teď mu to žere nějakých 5,5l nafty a když mu řeknu, že moje E38 740 na lpg v přepočtu k ceně nafty žere 6l tak si skoro rve vlasy.
ALe fajn, já to nikomu neberu, ať si každý jezdí v čem chce, je to každého věc, někdo je pravičák, někdo levičák, někdo miluje desítku, někdo zas jen 12tku a 10tku by vživotě nevypil, dá se však obecně říct, že 12tka je lepší než 10? Je to všechno jenom o chuti, o názoru... o tom, jestli se chce někdo hádat nebo ne... Já třeba nesnáším fotbal, myslím si o něm, že je to banda borců, kteří pobíhají po kilometrovém hřišti a nedokážou metrový balón dostat do 100metrové branky... Ale je to jen můj názor a je mi jedno, že existuje milióny lidí, kteří si myslí, že je to nejlepší hra světa, nikomu to nebudu vyvracet ani se k tomu ovšem nebudu nijak přiklánět. PROSTĚ KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR, SVÉ CHUTĚ, SVŮJ ROZUM, AŤ SI KAŽDÝ DĚLÁ TAK JAK NEJLÍP UMÍ, ALE PŘECE JE NAKONEC ÚPLNĚ JEDNO, POKUD JE ČLOVĚK SPOKOJENÝ, AŤ SI JEZDÍ TŘEBA V DIESLU, AŤ SE TŘEBA DÍVÁ CELÝ DEN NA FOTBAL... ALE HLAVNĚ TADY PŘECE NIKDO NEMÁ ZAPOTŘEBÍ NIKOMU VNUCOVAT SVÉ NÁZORY AŤ JE TO PRO ČI PROTI NAFTĚ. JE TO KAŽDÉHO VĚC. KAŽDÝ MŮŽE ŘÍCT SVÉ PRO A PROTI, ALE TO JE TAK VŠE, PROČ SE ZBYTEČNĚ HÁDAT KVŮLI NĚČEMU CO STEJNĚ NIKDO NEZMĚNÍ, JEDEN MÁ RÁD HRUŠKY, DRUHÝ JABKA A PROČ BY NEMOHLI BÝT KAMARÁDI BEZ TOHO ABY JEDEN DRUHÉMU NUTIL TO CO NEMÁ RÁD.Pokud někdo chce jezdit v naftě, nevadí mu vyší náklady oproti LPG, nevadí mu ten zvuk, tak ať, je to jeho věc... a pokud někdo chce jezdit na plyn, protože namá na to aby jezdil za dnešní ceny benzínu a taky z jakéhokoliv důvodu nechce jít do nafty, tak je to taky jen a jen jeho rozhodnutí, pokud si příznivec nafty myslí, že je to to nejlepší co do auta patří tak ať si to myslí, ale nevnucuje to nikomu, a totéž platí pro příznivce jakýchkoliv jiných paliv... NECHTE SI KAŽDÝ SVÉ NÁZORY NA OSOBNÍ POHLEDY NA COKOLIV PRO SEBE!
MĚJTE SE RÁDI, ZAKOPEJTE VÁLEČNÉ SEKERY, ZAPOMEŇTE NA TO CO BYLO...PODEJTE SI RUCE A USMĚJTE SE NA SEBE... DYŤ PŘECE O NIC NEJDE A ŽIVOT JE TAK KRÁSNÝ A KRÁTKÝ!!!!
já bych si taky asi nikdy v životě nekoupil naftu, už jen z jednoho prostého důvodu- nesnáším ten zvuk.
ALe fajn, já to nikomu neberu, ať si každý jezdí v čem chce, je to každého věc, někdo je pravičák, někdo levičák, někdo miluje desítku, někdo zas jen 12tku a 10tku by vživotě nevypil, dá se však obecně říct, že 12tka je lepší než 10? Je to všechno jenom o chuti, o názoru... o tom, jestli se chce někdo hádat nebo ne... Já třeba nesnáším fotbal, myslím si o něm, že je to banda borců, kteří pobíhají po kilometrovém hřišti a nedokážou metrový balón dostat do 100metrové branky... Ale je to jen můj názor a je mi jedno, že existuje milióny lidí, kteří si myslí, že je to nejlepší hra světa, nikomu to nebudu vyvracet ani se k tomu ovšem nebudu nijak přiklánět. PROSTĚ KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR, SVÉ CHUTĚ, SVŮJ ROZUM, AŤ SI KAŽDÝ DĚLÁ TAK JAK NEJLÍP UMÍ, ALE PŘECE JE NAKONEC ÚPLNĚ JEDNO, POKUD JE ČLOVĚK SPOKOJENÝ, AŤ SI JEZDÍ TŘEBA V DIESLU, AŤ SE TŘEBA DÍVÁ CELÝ DEN NA FOTBAL... ALE HLAVNĚ TADY PŘECE NIKDO NEMÁ ZAPOTŘEBÍ NIKOMU VNUCOVAT SVÉ NÁZORY AŤ JE TO PRO ČI PROTI NAFTĚ. JE TO KAŽDÉHO VĚC. KAŽDÝ MŮŽE ŘÍCT SVÉ PRO A PROTI, ALE TO JE TAK VŠE, PROČ SE ZBYTEČNĚ HÁDAT KVŮLI NĚČEMU CO STEJNĚ NIKDO NEZMĚNÍ, JEDEN MÁ RÁD HRUŠKY, DRUHÝ JABKA A PROČ BY NEMOHLI BÝT KAMARÁDI BEZ TOHO ABY JEDEN DRUHÉMU NUTIL TO CO NEMÁ RÁD.Pokud někdo chce jezdit v naftě, nevadí mu vyší náklady oproti LPG, nevadí mu ten zvuk, tak ať, je to jeho věc... a pokud někdo chce jezdit na plyn, protože namá na to aby jezdil za dnešní ceny benzínu a taky z jakéhokoliv důvodu nechce jít do nafty, tak je to taky jen a jen jeho rozhodnutí, pokud si příznivec nafty myslí, že je to to nejlepší co do auta patří tak ať si to myslí, ale nevnucuje to nikomu, a totéž platí pro příznivce jakýchkoliv jiných paliv... NECHTE SI KAŽDÝ SVÉ NÁZORY NA OSOBNÍ POHLEDY NA COKOLIV PRO SEBE!
MĚJTE SE RÁDI, ZAKOPEJTE VÁLEČNÉ SEKERY, ZAPOMEŇTE NA TO CO BYLO...PODEJTE SI RUCE A USMĚJTE SE NA SEBE... DYŤ PŘECE O NIC NEJDE A ŽIVOT JE TAK KRÁSNÝ A KRÁTKÝ!!!!
BMW E38, 740i, r.v.06/1998, 6r manuál ,vin: DK55490. Kosmicky-černá metalíza,šedá kůže... Dlouhodobá pům. spotřeba 11l/100km(N95), nyní LPG s prům. spotřebou 12.5 až 15l/100km
Ex: BMW 730i, r.v. 1991
Renault Laguna,Peugeot 405,Škoda 105,Škoda 120
Ex: BMW 730i, r.v. 1991
Renault Laguna,Peugeot 405,Škoda 105,Škoda 120
- AnthonyWave
tady spíš jde o to, že JaraX poukazuje na to, jak to opravdu s naftou v E38 je, myslí to dobře, radí... bouhžel jeho stylem komunikace aka "jdi do prdele, buzno"m740i píše:Pánové, pánové....
já bych si taky asi nikdy v životě nekoupil naftu, už jen z jednoho prostého důvodu- nesnáším ten zvuk.Podle mě je v dnešní době, pokud nechceme nejnovější auta, nejvýhodnější v poměru cena/výkon opravdu LPG. Ale je to každého věc, můj brácha má 530d E39, už když jsi to kupoval, doporučoval jsem mu, ať si nekupuje naftu, no po pár letech, kdy zjistil, že mu to žere víc jak 8l/100 se rozhodl, že to vymění za volvo V40 ovšem opět v naftě, opět jsem mu říkal, že si raději má koupit něco na lpg, teď mu to žere nějakých 5,5l nafty a když mu řeknu, že moje E38 740 na lpg v přepočtu k ceně nafty žere 6l tak si skoro rve vlasy.