jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
T613

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od T613 »

DDT píše:Rozumím, asi to nebezpečí hrozí jen v ČR jinak si to neumím vysvětlit. :lol:
no spis vsude jinde jsou v garazich odvetravani, v CR kde je instalovane zadny zakaz neni, ale to je jen u novych
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

ja nevim ale ja mel vsechno nekolik naftaku nekolik benzinu a i s V8 sem tankoval denne za litr a rikal ze lpg ne ted mam uz nekolikate auto na lpg jedno stabilne najeto 80tkm a nedelal sem na tom NIC nafta me srala v zime pac u nas fakt mrzne takze ustavicne resit broblem zhavice baterka zamrzla nafta me nebavilo spotreba supr ale proste to jebani kolem stalo za hovno benzin neni spatnej ale drahej lpg me zatim a to sem s nema najel asi 150tkm nenechalo nikde a zadnej problem nebyl takze ja uz jiny pohon nechci prozatim pokud nevymysli nekdo neco levnejsiho protoze co si budem povidat u pohonu jde jen o prachy aspon me nafta nova neni spatna novy motory u bmw maj projev i zvukovej jak benzin a novy benziny maj dneska stejne dojebany system jako ty naftaky takze neodsuzuju nikoho kdo jezdi na naftu na beno na hovna nebo olej pac to mam V PICI kazdej at si jezdi v tom na co ma nebo v tom do ceho je ochoten investovat nechapu cekolipskyho hasice ze ho muze nasrat az takhle zerotinsky odpurce nafty kdo jaraxe zna vi jakej je a lecos z jeho nazoru potazmo urazek ignoruje protoze kazdej ma neco a proste jarax je takovej
co se tyka nevyhod lpg do garazi jezdim i tak a boiler v kufru nemam mam to v rezerve a rezervu nahradila lepici sada s kompresorem stejne kdo by se chtel jebat s vymenou kola :))))) takze pro me zadnou nevyhodu lpg nema pouze jezdim za spotrebu fabie s 2x vetsim obsahem a 3x vetsim vykonem mel sem i fobii 1.4 s plynem a jezdit dneska za 1kc na km neumi ani tdi :))))
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

m740i píše:Já nechápu, jak někdo může mít argument nechtít LPG kvůli tomu, že nemůže mít rezervu... A když v autě rezerva je, ale člověk najede já nevím, třeba na střepy či hřebíky, a píchne 2kola najednou, tak na té dálnici spí taky... A za to kolik ušetřím za palivu díky tomu, že mám LPG se mi i dokonce vyplatí když píchnu, tak v nejhorším si zavolat taxíka, naložit tam to kolo, nechat se zavést do nejbližšího pneuservisu a nechat si tam obout fungl novou gumu a taxíkem se vrátit zase zpět...
hej! a ve 2 ráno ti určitě někde v pneuservisu přezujou píchlý kolo.... :roll: a taxal z prahy ti doveze náhradní kolo za brno, jo?
mluvím o případu, kterej se stal v září, zasvěcení vědí o co jde. nemám zájem to tu rozepisovat. ;)
kolikrát jsi najel na hřebíky, žes píchnul víc jak jedno kolo?
já zas nechápu, jak někdo může píchnout když najede na střepy a to ještě dokonce dvě a více kol?
jax na tohle přišel???? :roll: :lol:

líbí se mi, jak tu každej říká, že jezdí s lpg za stejnou spotřebu, jak fabie, ale kurva, když si ten lpg chci dát do auta, musím napřed zaplatit 30K! to je přibližně 11 -12 plných nádrží! nebo pokud koupím auto už s lpg, tak ten lpg stejně doplatím, páč to auto je o to dražší, pokud teda to auto není před smrtí.
to třeba zas taková super úspora pak teda není! přidám k tomu zákonný pojištění.
tak a kdo tu má e38 víc jak tři sezony? myslím, že ne zdaleka každej. plno lidí tu hobluje starou vránu 740 v lpg tak max. 2 sezony a zas jde do něčeho dál, takže co uspoří? když najede dejme tomu 40tis. km? :roll:

kamil: českolipskej hasič nechodil s žerotínským odpůrcem do školy! nepásl s ním ovce ani husy, ale hlavně! mluvil s ním všehovšudy 2x v životě, to přece neznamená, že ho už musí znát a tolerovat mu ty jeho výlevy 12x denně, že všichni co si koupili auto na naftu jsou idioti apod. nemyslíš?!
jestli je to jiným a tobě jedno, mě pak ne! holt už jsem takovej, vždyt na to nemusíš reagovat stejně, jako nereaguješ na žerotínskýho odpůrce!
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Stew1988
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stew1988 »

tak s tím kolem co vím tak bratranek sestrelil obe KOla :D v zime v dire v chumelenici :D v 11 v noci :D a mel jen jendu rezervu :D takze :D tak :D
NeWCars BMW e66 Individual DK90724
Ex. díle BMW e38 750iL DG50564
Ex. BMW e38 740i rv.99
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

ceskolipskej hasici ja reaguju jen pro to ze sem se nudil kazdej ma nejaky vyjevy coz o to volat ve 2 rano pravidle kazdej rok :lol: :lol: :lol: ale me to nevadi sem naopak rad ze si si vzpomel :) toze jarda nadav do idiotu a nevim do ceho ho neomlouva nebud furt nasranej nebo pojedu do lipy a nasadim tam kocky na stromy a nebudete se aspon v praci nudit :lol: :lol: :lol: :lol: ser na to na zacatku sme si vsichni nadavaly do kokotu a curaku procti starsi temama a zasmejes se jako se smeju ja vzdycky kdyz nekdo ropouta boj mezi naftou a benem podivej se z okna na krasu zeme a ser na to ze nekdo nadava taky sme spolu nechodili do skoly (coz by sme ani nemohli pac ja jeste pred 1.svetovou nebyl :lol: ) a nadavat si muzem no ne ?
ex skoda faborit 135 l
JaraX

Příspěvek od JaraX »

kamile ted jsi mě pobavil.

s tou rezervou mi to přijde strašně nesmyslny, za 10 let nebudem mit rezervu v autě už nikdo, protože kolik novych aut ma dneska rezervu? jenže to už budem jezdit asi na elektriku. jak jsem psal, mě je nějaka rezerva ukradena, aji kdybych měl jet po rafku, nebo do kola nastříkat montážní když by nepomohla lepící sada. nedavno mě kamarad vezl 335d a v jedné díře na cestě prorazil 2x 19ky a taky mu to bylo nahovno, normalně sme jeli 20km po ráfkách, gumy šli do popelnice a ráfky se nechali srovnat, nevím co se všeci bojíte jet po ráfku, kamil jel i na kole bez šroubů a taky to jelo že ? :D :D
navíc si klidně mužeš normane dát menší nádrž a na to dojezdovku, upravit benzínovou nádrž by taky nebyl problem, udělat ju poloviční a dát tam nějakej 40l toroiod, dalších 40l pod dojezdovku, tím bys měl 80litru LPG, 40 litru benzínu, a rezervu a žádnou bandasku v kufru.
další možnost je prostě dát si na auto runflaty, dražší investice do gum se rychle vrátí v palivu. btw malo koho znam měl sedmu mín jak 2 roky, kamoš měl rok 740i, furt nechtěl LPG a najel 120 000km za ten rok, tzn projel zhurba tak 150 000kč zbytečne.
co se investice do LPG týče, tak je to taky částečny zhodnocení auta, tzn pokud tě přestavba na LPG stojí 30, o cca 15k si zvedneš cenu auta, sedmy bez LPG nikdo už nechce, protože každej ví že tam musí LPG zase hned hodit.
další uspora je pro podnikatele, tzn ročně ušetřených 4200kč za silniční daň proti autu na benzín (naftu). jo a jinak od příštího roku maj začít v některých městech ekozony, tzn že tam kde si budem vesele jezdit se 740i na LPG (auta na LPG budou od ekozon osvobozena) tam ty s autem bez DPF budeš jen smutně čumět z okýnka MHD
BMW service expert - http://www.jarax.net
T613

Příspěvek od T613 »

Kdyz pominu ze tvuj kamarad je megablb tak musel mit nejake gumy z NASA, ze na nich ujel 20km ... mohl odvarit mnohem vic veci za xxt. Takovou pohadku bych veril tak vladni A8 kde maji vlozky proti prustrelu :-D
V centru zlina jsem pichl zadni kolo na lancii ktera vazila 100kg i se mnou, presne jsem si rekl to same co ty. Domu to je z centra 7km, ujel jsem pomalicku 2km a z gumy litaly cucky a musel jsem to vymenit za dojezdovku, nechtel jsem prece jenom mit orvane pul auta. 2x jsem udelal kolo na 735 (obe predni) asi po 200m pomale jizdy se guma skoro vyzula, opet vymena a to jsem byl 1km od baraku. Na sve 750 jsem pichl zadni 18", tech par metru nez jsem zastavil auto tak hazelo, i kdybych mohl tu gumu zahodit s kolem, tak nevim jak bych mohl pokracovat v jizde. Maximalne par set metru abych nestal nekde v krizovatce jak vemeno.
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Já píchnul sedmu jednou a ject se na tom normálně dalo :-) I když teda pravda, ujel jsem na tom sotva kilometr. A co mít v kufru místo regulérní rezervy prostě dojezdovku? Ta přeci tolik místa nezabírá. Jinak já bych tedy jako dostatečný důvod proti LPG uvedl i jednoduše to, že dotyčný má proti tomu averzi :-) Proč ne, však jsou lidi, co mají averzi vůči naftě (je jedno, jestli opodstatněnou, nebo ne), nebo třeba vůči uhlí, nebo mazutu :-) A to si nedělám prdel, prostě mam vůči tomu averzi, tak to v autě nechci...
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
m740i

Příspěvek od m740i »

NORMANN píše: hej! a ve 2 ráno ti určitě někde v pneuservisu přezujou píchlý kolo.... :roll: a taxal z prahy ti doveze náhradní kolo za brno, jo?
mluvím o případu, kterej se stal v září, zasvěcení vědí o co jde. nemám zájem to tu rozepisovat. ;)
kolikrát jsi najel na hřebíky, žes píchnul víc jak jedno kolo?
já zas nechápu, jak někdo může píchnout když najede na střepy a to ještě dokonce dvě a více kol?
jax na tohle přišel???? :roll: :lol:

l

Hele, já jsem tam napsal, že bych se tím taxíkem nechal dovést do nejbližšího pneuservisu, tak nevím co tady plácáš o tom z prahy za brno? Nebo jako myslíš, že nejbližší pneuservis okoly prahy je až za brnem??? :?: :lol:
A to s těma střepama a hřebíkama jsem napsal jen jako příklad, ale čekal jsem který chytrák se ozve a napíše, že na střepách se nedá píchnout, hold vyhrál jsi to Ty... :lol:
Jinak, myslím že píchnout ať už o cokoliv 2 kola během jednoho dne není zas až tak nic vyjímečného... Já když jsem tenkrát měl ješte Š stodvácu, tak jsem během 1,5km píchnul 2x. Naštěstí jsem zrovna čirou náhodou vezl nějaké kola navíc...
BMW E38, 740i, r.v.06/1998, 6r manuál ,vin: DK55490. Kosmicky-černá metalíza,šedá kůže... Dlouhodobá pům. spotřeba 11l/100km(N95), nyní LPG s prům. spotřebou 12.5 až 15l/100km
Ex: BMW 730i, r.v. 1991
Renault Laguna,Peugeot 405,Škoda 105,Škoda 120
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

ja na prazdnym pelchaci 15" odjel domu asi 10km guma na sracky plechac na vyhozeni ale guma vydrzela ani sem do ni nestrikal tu sracku na gumy nevim jak by dopadl litak jestli by sel opravit ale plech byl na kasi a to sem mel rezervu bohuzel uz ale obutou na aute protoze 150km predtim sem trefil nejakou hrebikovou kaluz
ex skoda faborit 135 l
Odpovědět