NORMANN píše:
hej, máš tu 4 příspěvky a už tu hodnotíš, kdo je tady chytrák. hmmm

no dobrý, zřejmě asi budeš slušnej oddíl, co? sts chvojkovice brod, ne?
že jsem tím chytrákem zrovna já je snad jasný, když to adresuješ mě, ne?
a ted k věci ty rozumbrado:
s tím taxalem z prahy, jsi mimo mísu, nevíš vůbec, která bije, nevíš o čem píšu, ale hlavní je, že zasvěcení to vědí, taky je to hlavně adresovaný jim, o to mi jde, jestli to pochopíš ty, je mi vcelku úplně jedno, jasný? vůbec nevím kdo jsi, odkud jsi, jestli taky vůbec jsi, tyhle anonymové mě nějak moc netrápí, víš?
třeba se to změní, třeba se někde sejdem a třeba i na sebe změníme názor, ale zatím jsi prostě pro mně nikdo.
ale pro tebe jsem tam jasně napsal, že ve 2 hodiny ráno budeš těžko shánět pneuservis, chápeš to????
a ještě se cpát do taxala v tuhle hodinu s píchlou rezervou.
nebo myslíš že defekty kol se dějí jen od 7hodin do půl čtvrtý a to ještě jen v pracovní dny ty chytrolíne nevím vodkud????
a ještě si přidám:
to s těma střepama si teda vybral dost blbej příklad, to je jako když uvedeš, že jsi píchnul 3 kola na 3 špendlících, který zrovna ležely na parkovišti.
ale možná bys to dokázal, když zmákneš se shade120 píchnout na 1,5km 2 kola, taky jestli už ti z nich nelezl textil, že?
taky jsem už několikrát píchnul, ale zatím na tebe nemám....
Ivane.... nic si nepochopil....
Tak za 1, nevím kde jsi přišel na to, že jsem anonym? Ty jako osobně znáš všechny uživatele tohoto fóra? Já taky nevím odkud jsi a jestli vůbec jsi, takže jsi asi taky nikdo,co? No a jestli chceš o mě něco vědět, tak se stačí zeptat. Nebo mám jako do svého podpisu uvést jméno, příjmení, rodné číslo, rodiný stav, adresu trvalého a přechodného bydliště,telefon, výšku, váhu a věk?? Nebo jak si to jako představuješ???
Hele, urážet a ponižovat umí každý! Nevím co jsem Ti udělal, že si zasluhuju takové jednání?
Já jsem napsal, že za ty peníze co mi ušetří plyn oproti benzínu, se mi vyplatí
při nejhorším i vzít si taxíka
do nejbližšího pneuservisu, Ty jsi to hned obrátil na to, ze by mě jako ten taxál měl odvést z Prahy za brno, a ještě ve 2 v noci, jo, máš pravdu, nevím oco tady jde s píchlým kolem na dálnici a odvozem z prahy za brno, nejsem zasvěcený, to máš pravdu, ale já jsem taky o tomhle případě vůbec nemluvil, mluvil jsem obecně a nechápu co to s tím má co společného. Ale hold asi slyšíš (tedy čteš) jen to co chceš slyšet (tedy číst).
Jediné co říkám, je, že mít jako jediný důvod proč nechtít LPG kvůli tomu, že nemůžu mít v autě rezervu je pro mě trošku neopodstatněné. Fajn, vezmu jiný příklad, pojedu autem já nevím třeba do Hanoye ve Větnamu a mám v autě rezervu, po cestě však někde, třeba v turecku píchnu, OK, tak kolo vyměnín za rezervu a jedu dál , a opět budu mít defekt pneu třeba v Indii, ha a teď jsem v prdeli protože už nemám náhradní kolo, tak co budu dělat????
V čem je tedy rozdíl???
Já jsem se tady jen snažil trochu uklidnit vody, i když jsem zastánce LPG, snažil jsem se být neutrální a netotknout se ani jednoho tábora, jediné co jsem chtěl, je abyste tady zakopali válečnou sekeru.... Hold asi se nepodařilo... Co už no... Tak se tady dál dohadujte jestli je lepší jezdit na naftu, benzín,LPG, CNG, elektřinu, vyjetý olej, či třeba moč, mě je to úplně jedno kdo na co jezdí....
Pro Normana: Když Ti tak moc jde o to, odkud jsem, tak původně z Frenštátu pod Radhoštěm, pak jsem se oženil a trvalé bydliště mám v Bernarticích nad Odrou, ale momentálně bydlím v Olomouci. Stačí to takhle?