jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
NORMANN

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od NORMANN »

hele ty rejpale, ještě mně budeš učit zeměpis a světový strany ne? chceš snad říct že je řecko na jih? či snad dokonce na sever????

kup si sám mapu a mrkni, uvidíš, že je to více na jihovýchod, čili nějaký jihovýchodojih, což už já beru obecně za jihovýchod, o žádným východu jsem nic nepsal. ;) :D
no sice lepší jet samože přes svk, hu, srbsko a makedonii, to bulharsko jsem tam mrsknul od boku, ale bacha, přes bulharsko se dá taky jet, pokud jedeš do východní části řecka, k tureckým hranicím. ;) :D
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
JaraX

Příspěvek od JaraX »

ja jezdím na lefkadu, a to je spíš jich než východ, teda pro olomoučaky, po liberečáky je i hradec východ :D
BMW service expert - http://www.jarax.net
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

pro krušnohorce je i liberec dálnej východ, vím o čem mluvím, každej 3. den táhnu brzy ráno do práce na dálnej východ do libereckýho kraje. a každej 3. následující z5. :D

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Kajec

Příspěvek od Kajec »

Caute....
..sem se tady docet ze uz jedete tri...
...
..doporucuji Lesbos .....
BMW 750iL e32 r.v.1987 " Schwarz "
BMW M5 e34 r.v.1989 " Schwarz "
BMW 318iC e30 r.v.1991 " Calypsorot metallic "
BMW Z3 2.8i Coupe e36/8 r.v.1999

Made in WEST Germany
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Já jednou málem přes Bulharsko jel :-)) Zadal jsem do navigace řecko..no a nějak jsem si nevšiml, že navigace neznala makedonii :-))) Naštěstí včas odhaleno :-) P.S. ... nechci se teda hádat, ale je to jasný jih :-)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Kajec

Příspěvek od Kajec »

caknakis píše:Já jednou málem přes Bulharsko jel :-)) Zadal jsem do navigace řecko..no a nějak jsem si nevšiml, že navigace neznala makedonii :-))) Naštěstí včas odhaleno :-) P.S. ... nechci se teda hádat, ale je to jasný jih :-)
Toho jsem se bal.....
....chlapi budou problemy....... :shock:
BMW 750iL e32 r.v.1987 " Schwarz "
BMW M5 e34 r.v.1989 " Schwarz "
BMW 318iC e30 r.v.1991 " Calypsorot metallic "
BMW Z3 2.8i Coupe e36/8 r.v.1999

Made in WEST Germany
m740i

Příspěvek od m740i »

NORMANN píše:
hej, máš tu 4 příspěvky a už tu hodnotíš, kdo je tady chytrák. hmmm :roll: no dobrý, zřejmě asi budeš slušnej oddíl, co? sts chvojkovice brod, ne?
že jsem tím chytrákem zrovna já je snad jasný, když to adresuješ mě, ne?
a ted k věci ty rozumbrado:
s tím taxalem z prahy, jsi mimo mísu, nevíš vůbec, která bije, nevíš o čem píšu, ale hlavní je, že zasvěcení to vědí, taky je to hlavně adresovaný jim, o to mi jde, jestli to pochopíš ty, je mi vcelku úplně jedno, jasný? vůbec nevím kdo jsi, odkud jsi, jestli taky vůbec jsi, tyhle anonymové mě nějak moc netrápí, víš?
třeba se to změní, třeba se někde sejdem a třeba i na sebe změníme názor, ale zatím jsi prostě pro mně nikdo.

ale pro tebe jsem tam jasně napsal, že ve 2 hodiny ráno budeš těžko shánět pneuservis, chápeš to????
a ještě se cpát do taxala v tuhle hodinu s píchlou rezervou.
nebo myslíš že defekty kol se dějí jen od 7hodin do půl čtvrtý a to ještě jen v pracovní dny ty chytrolíne nevím vodkud????
a ještě si přidám:
to s těma střepama si teda vybral dost blbej příklad, to je jako když uvedeš, že jsi píchnul 3 kola na 3 špendlících, který zrovna ležely na parkovišti.
ale možná bys to dokázal, když zmákneš se shade120 píchnout na 1,5km 2 kola, taky jestli už ti z nich nelezl textil, že?
taky jsem už několikrát píchnul, ale zatím na tebe nemám....
Ivane.... nic si nepochopil.... :lol: :lol:

Tak za 1, nevím kde jsi přišel na to, že jsem anonym? Ty jako osobně znáš všechny uživatele tohoto fóra? Já taky nevím odkud jsi a jestli vůbec jsi, takže jsi asi taky nikdo,co? No a jestli chceš o mě něco vědět, tak se stačí zeptat. Nebo mám jako do svého podpisu uvést jméno, příjmení, rodné číslo, rodiný stav, adresu trvalého a přechodného bydliště,telefon, výšku, váhu a věk?? Nebo jak si to jako představuješ??? :?:
Hele, urážet a ponižovat umí každý! Nevím co jsem Ti udělal, že si zasluhuju takové jednání?
Já jsem napsal, že za ty peníze co mi ušetří plyn oproti benzínu, se mi vyplatí při nejhorším i vzít si taxíka do nejbližšího pneuservisu, Ty jsi to hned obrátil na to, ze by mě jako ten taxál měl odvést z Prahy za brno, a ještě ve 2 v noci, jo, máš pravdu, nevím oco tady jde s píchlým kolem na dálnici a odvozem z prahy za brno, nejsem zasvěcený, to máš pravdu, ale já jsem taky o tomhle případě vůbec nemluvil, mluvil jsem obecně a nechápu co to s tím má co společného. Ale hold asi slyšíš (tedy čteš) jen to co chceš slyšet (tedy číst).
Jediné co říkám, je, že mít jako jediný důvod proč nechtít LPG kvůli tomu, že nemůžu mít v autě rezervu je pro mě trošku neopodstatněné. Fajn, vezmu jiný příklad, pojedu autem já nevím třeba do Hanoye ve Větnamu a mám v autě rezervu, po cestě však někde, třeba v turecku píchnu, OK, tak kolo vyměnín za rezervu a jedu dál , a opět budu mít defekt pneu třeba v Indii, ha a teď jsem v prdeli protože už nemám náhradní kolo, tak co budu dělat????
V čem je tedy rozdíl???

Já jsem se tady jen snažil trochu uklidnit vody, i když jsem zastánce LPG, snažil jsem se být neutrální a netotknout se ani jednoho tábora, jediné co jsem chtěl, je abyste tady zakopali válečnou sekeru.... Hold asi se nepodařilo... Co už no... Tak se tady dál dohadujte jestli je lepší jezdit na naftu, benzín,LPG, CNG, elektřinu, vyjetý olej, či třeba moč, mě je to úplně jedno kdo na co jezdí....

Pro Normana: Když Ti tak moc jde o to, odkud jsem, tak původně z Frenštátu pod Radhoštěm, pak jsem se oženil a trvalé bydliště mám v Bernarticích nad Odrou, ale momentálně bydlím v Olomouci. Stačí to takhle?
BMW E38, 740i, r.v.06/1998, 6r manuál ,vin: DK55490. Kosmicky-černá metalíza,šedá kůže... Dlouhodobá pům. spotřeba 11l/100km(N95), nyní LPG s prům. spotřebou 12.5 až 15l/100km
Ex: BMW 730i, r.v. 1991
Renault Laguna,Peugeot 405,Škoda 105,Škoda 120
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

caknakis píše: P.S. ... nechci se teda hádat, ale je to jasný jih :-)
ano, máš pravdu je to jasný jih, je znát, žes měl na základce ze zeměpisu jasnou jedničku s jasnou hvězdičkou, dvakrát jasně podtrženou.... ;) :D

NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

m74i: aaaa pán se ozval, no, odkud jsi mně vůbec nezajímá, neznám tu osobně každýho člena fora, ani to není nutné.
na bmw klubu. cz je členů několik tisíc, možná přes 10 tis.
jen stovky jsou ale aktivní, tvoříc jádro toho fora, podobně se i tu na 7er (ale v menší míře) jich přihlásí vagony, když si koupí nějakou sedmu, mají jí půl roku, max. 2 léta, když zjistí, že to neutáhnou, nebo to prostě z nějakýho důvodu není to co si představovali, tak sedmu prodají a tady už se pak nikdy neobjeví, sem fláknou pár příspěvků, bud se na něco dotazují, (na to tu taky to forum, krom jinýho je) nebo tu rejpou do jiných členů, chtěje tak údajně zklidnit vody, jestli takhle uklidnuješ v běžným životě dvě znesvářený strany, tak potěš koště! :lol:
ale nic, přestan to brát nějak osobně, nebaví mně to tu rozebírat, psát slohovky, jako to bejvávalo dřív.
píchlý kolo v indii - no k tomu už nemám slov, na to nemám sílu nějak reagovat. :lol: :lol:
fajn olomouckej, nechápeš, že nechci lpg, páč bych nemohl mít v kufru rezervu, holt jsem prostě asi stará škola plná hnusných odsouzeníhodných a hloupých předsudků, čili hlupák, kterej nepochopil, jak je výhodný vozit pneusprávka- sadu, kterou, ale čeek po roce či dvou, prý může vyhodit, páč je to s tím prý jako s flaškovým mlíkem, který když do tejdne nevypiješ, tak ho můžeš vylejt. prostě se ten sprej údajně jakoby zkazí a jeho účinnost je jen do nějaký doby, no a já už se vidím, jak si to hlídám. :D už vidím, jak uprostřed indie si nadávám, že jsem si nepohlídal datum spotřeby tý nějaký leptosady - matlama patlama.
a to oslovení ivane, to bylo na mně? :D

jo a vítám tě v klubu, pocházím z krušných hor, zatím trvalé bydliště mám v lužických horách, ale momentálně žiju zpět v těch krušných horách. ;) :D

Odpovědět