misi.ce's e32 - na PRODEJ

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Re: misi.ce's e32 - na PRODEJ

Příspěvek od misi.ce »

Spooner píše:Pěkná ;). Ale chtěl bych tě v tom vidět, protože ty jsi musel mít málo místa i v 7er :).
Divím se ale, že vrch tapeců není černý. Vzhledem k černé přístrojovce by to krásně navazovalo a pasovalo by to tam.
Ono v e32 sem taky neměl zrovna místa na rozdávání. Pravda, byla o něco širší, ale nad hlavou sem měl celkem problém. Tady sem v pohodě :). Tapecy taky nechápu, ale všiml sem si toho pořádně až jak o tom píšeš, v autě to nijak rušivě nevypadá.
pavel.rossi píše:Tenhle lak se mi děsně líbí a interiér taky pecka. Je to krasavice ;) .
Jop, díky. Taky sem si tuhle barevnou kombinaci tak nějak vysnil. :)
magnum píše:interier je moc pěknej! dal bych nějaký větší kola a super ! ;) včera byl u mě v práci zákazník s tímhle autem a stěžoval si na malý kufr, jinak prej bez problémů
Kufr by měl mít nějakých 470l. E32 má nějakých 500l jestli se nepletu. Je zase o něco užší, ale i díky absenci rezervy hlubší (+ místo pod podlážkou), takže nakonec možná i využitelnější. Díky bohu má i sklopný sedačky, což se v sedmě pochopitelně nenosí :).
caknakis píše:hezké auto. Akorát ta otročina místo převodovky by mě asi moc nebavila :-)
Já se na ten manuál právě těšil jak malej kluk :D. Samořazení už sem si celkem užil. Krom toho, pár e90 s automatem sem řídil, ale nijak mě to neoslovilo. I moje 20let stará sedma mi pocitově řadí přijemněji (i když asi pomaleji).
Spooner píše:Manuál, jak manuál, ale ta řadička mohla být ve dřevě, jako zbytek interiéru. Takhle je to trochu jako pěst na oko :)
Tohle taky trošku nechápu, ale trošku to rozbíjí střibrnej ovladač iDrive. Jinak spíš pokukuju po nějaký kůži.
fivajs píše:Co to s Váma je? Haló haló haló! Tady vychvalujete trojku... :D
No když už jsme u toho, tedy já bych spíš chtěl vidět pána majitele v tom autě, ale jak sedí vzadu :D :D :D
Ty vole, vlez tam a hoď foto. Ale pro jistotu vezmi s sebou mobil, abys mohl vytočit hasiče, aby tě mohli přijet vystříhat :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Vzadu nejezdím, tak je mi to buřt. Jezdím buď sám, nebo s mladou. Krom toho sem v úplném prvopočátku zvažoval kupé, takže tohle je přeci jen trošku víc využitelnější :). Ale abys neřekl, když se vepředu trošku uskromním, s nohama se celkem dobře vejdu i sám za sebe, ale s hlavou bohužel už neuspěju. Takže horem dolem, vzadu pohodlí max do 170cm myslím :D.
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

Z automatu do manualu ? Zo styrlitra do trojlitra ? Z atmosfery do turba ? Zo sedmy do trojky ?

Miško Miško, to si posral ...
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

100RM píše: Z atmosfery do turba ?
co to placas madare ?
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misi.ce »

100RM píše:Z automatu do manualu ? Zo styrlitra do trojlitra ? Z atmosfery do turba ? Zo sedmy do trojky ?

Miško Miško, to si posral ...
Holt to mám hozený opačně než ty :). ( az na to turbo teda ) :D
e32 740iL
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Je to krasavice! ;) Viděl jsem live a i přesto, že je Michal vyššího vzrůstu, tak na pohodu ;) . Také často lítám s 325i. Tak to holt dokážu pochopit. :D :D
Obrázek
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misi.ce »

Dokonce se za mě scorp i posadí... a to aniž bych se uskromnil :lol: .
e32 740iL
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
Odpovědět