ja sem smirenej ze mi auto zustane do konce takze jestli nekdo bude cpat decko dopredu tak mu ruce urazim ale v bmw se da vypnout ta decka a nebude svitit kontrolka a budou fungovat bagy??
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot ))
e34 525i spera rules elpídží by dejv ))
KAMIL740 píše:ja sem smirenej ze mi auto zustane do konce takze jestli nekdo bude cpat decko dopredu tak mu ruce urazim ale v bmw se da vypnout ta decka a nebude svitit kontrolka a budou fungovat bagy??
mrkni na BMWklub.sk, tam je to polopaticky napsaný vyfocený, stojí to pár korun, chce to pájku, součástky, co jsou napsaný v tématu. že bych se na nějakou rohožku za 4tisíce nevysral, navíc stačí jednou, dvakrát kleknout při čištění intoše na sedačku a jdeš do BMW pro další rohož. na př. sesli dítě nemá co dělat, zádržnej systém taky ne, pokud není airbag vypínatelný a já nevím o žádném vypínači. ten ojebávač rohožky se dává do krabičky pod př. pravou seslí dle návodu http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=30&t=10775
udělal jsem to taky tak, jen čekám až bude po ruce diagnostika a nechám vymazat chybu, protože pokud chybu nevymažeš svítí kontrolka dál, jak se píše v tom tématu.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
jinak souhlas decko vepredu nema co delat, myslel jsem ze to delaji jenom tluste americanky ve svych SUV pro 12 lidi aby mohli cpat decko hranolkama za jizdy ...