Jaká sít do tel. a nemá někdo cd do navi

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Rescator

Jaká sít do tel. a nemá někdo cd do navi

Příspěvek od Rescator »

Ahoj Kluci jaká je nejlepší mob.sít do e38. T-mobil mě nejel, Nemáte někdo na prodej cd do navi mám 740rok 95 asi teda MK1?
Indy

Re: Jaká sít do tel. a nemá někdo cd do navi

Příspěvek od Indy »

kam jsi strkal tu sim kartu? já kupoval vodafone, ale nemůžeš jí strkat do tý zdířky v telefonu, musíš to strčit do tý na levo v kufru, nevim jestli se to někde dokupuje, nebo to tam je v základu, já to už takhle koupil, jen jsem koupil simku, strčil jí tam a fachalo to... jinak s tou navi... nedá se to cd náhodou vypálit?
BMW e38 740d 99, ex: e36 325i, e32 735i,e38 725tds, e34 320i
Rescator

Příspěvek od Rescator »

Mrknu na to už jsem to taky slyšel že dozadu v kufru vlevo ale nevim jestli tam něco takovýho mám. Nevim někdo tvrdil že se to nedá přepalovat.
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

NEjlepsi jsou starsi sim nebot nove ten telefon nemusi brat ;)
Rescator

Příspěvek od Rescator »

aha to budu asi těžko zhánět A KDYŽ NEZEŽENU TAK CO TEDY.Mám teda hledat ten slot na tu kartu vzadu u světla?
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

Zrovna nedavno jsem rozdelaval elektriku u navi a changeru a ta krabicka je blbe pristupna ale kdyz si vezmes baterku a sundas ten rohovej kryt tapce co mas vedle navi tak to najdes. Je velka asi 15x30cm a nahore ma otvor na zasunuti sim. Jinak ja mam sim jen v telefonu a vse ok ale mam ji uz 10let a proto mozna funguje.
Rescator

Příspěvek od Rescator »

Super Našel jsem a nemůžete mi poradit kterou sít nejlíp zvolit na které je nejvědčí pravděpodobnost že pojede?
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

Tmobile byla nejlepsi (kdyz to byl Paegas) nebot nebyla tak pokrokova jako O2 (Eurotel) nebo Vodafone (Oscar). Nechci od O2 poslat zdarma sim a uvidis nebot ty sim zdarma jsou horsi nez kupovane ;)
Rescator

Příspěvek od Rescator »

Díky Vyřízeno jinak pak T-mobil
PRAHAV8

Příspěvek od PRAHAV8 »

jinak Tmobile pak. Mozna bych doma pokud ti ta sim nebude fungovat nasel nejakou svoji starou sim ktera pujde do telefonu tveho ;)
Odpovědět