Baví ťa to korado? Teraz ma budeš do smrti prenasledovať a dávať odkazy do každej mojej témy, aj keď nesúvisia s riešenou vecou? Epic fail, mister, myslel som si, že aspoň ty chápeš srandu...
BobbySD, a už si to niekedy skúšal na dvanásťvalci? Aby mi to potom v SR zobrali do techničáku...
Nie nebaví. Ty si ale človek ktorý na E38 nemá, iba vymýšľa a špekuluje a v konečnom dôsledku nikdy nič nekúpi. Neber to osobne ale je to tak. Toto fórum a aj iné sledujem dlho a raz za čas sa tam niekto podobný objaví. Ľudia tu ťa nepoznajú a snažia sa poriadiť ti a len strácajú svoj čas. Ty jednoducho e38 long nekúpiš, ani na Slovensku a mimo už vôbec nie. Zober si len tú úžasnú registračnú daň. To vážne chceš dať 2500€ za plyn (bavíme sa o legálne zapísanom), 2500€ za daň a plus kúpa auta? Prosím ťa, sám dobre vieš že nie...
Veľmi rád sa budem mýliť, ak ju v dohľadnom čase kúpiš máš u mňa plnú nádrž benzínu, plynu a moje verejné ospravedlnenie! Ale tuším ako to dopadne. Peace
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
Beriem ťa za slovo korado, prídem si po plnú nádrž benzínu aj keby si sa predo mnou ukryl na konci sveta.
Smutné je, že ma takto vnímaš, ale to je všetko len preto, že ma nepoznáš, a nevieš o mne nič - nikdy nemrhám čas zbytočnými debatami na nete pokiaľ niečo neberiem vážne. Čas je pre mňa osobne veľmi drahý.
To je len momentálny prechodný stav, ktorý už za pár mesiacov skončí. A ak si to skutočne nepochopil, celé to bol len fór, no keďže to všetci v sk-bmwklube začali riešiť arogantným a vrcholne nevhodným spôsobom, rád som im prilial olej do ohňa, nech sa predvedú v celej svojej kráse a inteligencii.
Znovu opakujem, teším sa na plnú nádrž, a vráťme sa prosím už téme.