Uz se to tady resilo nekolikrat, je tady vic takovych expertu co sypou do auta desetitisice a prijde jim to normalni a vsichni ostatni pokud nesypou tak maji vraky, vzdycky sranda to cist ...
Ale vazne, jsou to dva extremy, kdy nekdo je proste takovy ze vsechno kupuje original a plati za veskere ukony servis, a druhy extrem kdo si opravi vsechno sam, pouziva nahradu nebo starsi dily.
Tady je potreba udelat prumer normalniho cloveka, co sem prijde a chce si koupit takove auto. A 95 lidi ze 100 si koupi nahradu, ktera je overena a funguje, nez original dil za petinasobek, vymeni mu to treba kamarad za troje cigara. Tohle bych bral jako nejakou vychozi hodnotu pro servis techto starych krapu v hodnote 50-100t. Pokud do toho nekdo dava vic, je to jeho problem a nic proti nemu, ale nemuze tady troubit ze to je normalni a vsichni ostatni maji orezle kramy
Kdybych tady napsal ja kolik jsem dal hotovych penez do vsech sedmicek co jsem mel at uz dlouhodobe nebo kratkodobe, tak jsem jezdil asi v hromade rzi ... proste si udelam vsechno sam a dily jsem mel po ruce z x aut a nevim proc bych mel vyhazovat treba tlumice z vraku, ktere maji najete 2tkm a kupovat nove. Ale taky nikde nebudu troubit jako vychozi hodnotu, ze jezdim se sedmama skoro zadarmo a vsichni co do toho davaji penize jsou kokoti ...