e38 full výbava - identifikačné znaky

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
P3RF3KT

Re: e38 full výbava - identifikačné znaky

Příspěvek od P3RF3KT »

Hoši já nevim.. Proč si tu furt někde, někdo musí honit triko jak nechal xxx tisíc za tohle a tohle :roll: Sorry ale pro mě to zajímavý není a příjde mi to jako vychloubání a i trochu jako nesmysl. To bych 100x radši ty prachy vzal prodal k tomu toho tvojeho plazivce a koupil si jiný novější auto a nebo kdybych chtěl zůstat věrnej tak za 3 kila už seženeš třeba L7.

Uživatele LittleB neznám ale když už konečně příjde někdo kdo by chtěl koupit e38 a je ochotnej za ní dát nekřesťanský prachy, hned se do něj opřete.
Přesně takové lidi uznávám a mám rád jejich názor. Lidi co sou ochotný si připlatit a mít auto v top stavu s krásnou výbavou. 100x lepší než kde jakej vesnickej jouda co dá za e38 50tis. a masíruje se v tom a přitom sedí v hadrovejch sedačkách a upadávaj mu uhnilý spodky dveří. Nebo někdo kdo dá 50k za sedmu za kterou se pak stydí a vymejšlí kde koupit kožený sedačky, jak předělat na digi klima panel, jak naladit výhřev sedaček atd. atd.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
T613

Příspěvek od T613 »

Uz se to tady resilo nekolikrat, je tady vic takovych expertu co sypou do auta desetitisice a prijde jim to normalni a vsichni ostatni pokud nesypou tak maji vraky, vzdycky sranda to cist ...
Ale vazne, jsou to dva extremy, kdy nekdo je proste takovy ze vsechno kupuje original a plati za veskere ukony servis, a druhy extrem kdo si opravi vsechno sam, pouziva nahradu nebo starsi dily.

Tady je potreba udelat prumer normalniho cloveka, co sem prijde a chce si koupit takove auto. A 95 lidi ze 100 si koupi nahradu, ktera je overena a funguje, nez original dil za petinasobek, vymeni mu to treba kamarad za troje cigara. Tohle bych bral jako nejakou vychozi hodnotu pro servis techto starych krapu v hodnote 50-100t. Pokud do toho nekdo dava vic, je to jeho problem a nic proti nemu, ale nemuze tady troubit ze to je normalni a vsichni ostatni maji orezle kramy :-)

Kdybych tady napsal ja kolik jsem dal hotovych penez do vsech sedmicek co jsem mel at uz dlouhodobe nebo kratkodobe, tak jsem jezdil asi v hromade rzi ... proste si udelam vsechno sam a dily jsem mel po ruce z x aut a nevim proc bych mel vyhazovat treba tlumice z vraku, ktere maji najete 2tkm a kupovat nove. Ale taky nikde nebudu troubit jako vychozi hodnotu, ze jezdim se sedmama skoro zadarmo a vsichni co do toho davaji penize jsou kokoti ...
littleB

Příspěvek od littleB »

Ďakujem za podporu! ;) Konečne niekto pochopil, že to myslím vážne a preto sa toľko pýtam na detaily, pretože nechcem len tak hocijakú 725tds socku, ktorá sa mi za rok-dva poserie. :P (nič proti jej majiteľom, no každý máme svoje požiadavky na vozidlo, obzvlášť keď sa jedná o sedmu :) ). Jednoducho chcem radšej mať najskôr detailný prehľad o všetkom, aby som sa neofajčil pri kúpe, a keď už teda mám kupovať sedmu, tak nech je to poctivá sedma. :) (držím sa hesla z kurvahošigutntag - "né, čepičku nechcu... kdyžtak já si připlatím" :mrgreen: )
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Jsem taky podobný případ asi jako spousta z nás tady. Proč bych na starej krám měl kupovat originál díly za několikanásobně vyšší cenu? Kupuju Kelly a nestydím se za to. Mám sedmu dva roky najel sem s ní přes 50 000 km a vše co jsem v kelly koupil tam je do dnes. Mechanika mám svého kterému platím v řádu sto korun a mylsím že tlumič vymění uplně stejně jako v bmw servisu nebo jinym servisu.
Raisidlo77

Příspěvek od Raisidlo77 »

To by mě zajímalo kam patřím.. vážně, neurazím se :)
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
T613

Příspěvek od T613 »

Raisidlo77 píše:To by mě zajímalo kam patřím.. vážně, neurazím se :)
Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

:lol:
magnum

Příspěvek od magnum »

T613 píše:Uz se to tady resilo nekolikrat, je tady vic takovych expertu co sypou do auta desetitisice a prijde jim to normalni a vsichni ostatni pokud nesypou tak maji vraky, vzdycky sranda to cist ...
Ale vazne, jsou to dva extremy, kdy nekdo je proste takovy ze vsechno kupuje original a plati za veskere ukony servis, a druhy extrem kdo si opravi vsechno sam, pouziva nahradu nebo starsi dily.

Tady je potreba udelat prumer normalniho cloveka, co sem prijde a chce si koupit takove auto. A 95 lidi ze 100 si koupi nahradu, ktera je overena a funguje, nez original dil za petinasobek, vymeni mu to treba kamarad za troje cigara. Tohle bych bral jako nejakou vychozi hodnotu pro servis techto starych krapu v hodnote 50-100t. Pokud do toho nekdo dava vic, je to jeho problem a nic proti nemu, ale nemuze tady troubit ze to je normalni a vsichni ostatni maji orezle kramy :-)

Kdybych tady napsal ja kolik jsem dal hotovych penez do vsech sedmicek co jsem mel at uz dlouhodobe nebo kratkodobe, tak jsem jezdil asi v hromade rzi ... proste si udelam vsechno sam a dily jsem mel po ruce z x aut a nevim proc bych mel vyhazovat treba tlumice z vraku, ktere maji najete 2tkm a kupovat nove. Ale taky nikde nebudu troubit jako vychozi hodnotu, ze jezdim se sedmama skoro zadarmo a vsichni co do toho davaji penize jsou kokoti ...
LIKE !! ;)
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
magnum

Příspěvek od magnum »

Taky bych si přál abych měl dostatek finanací jako např. Anthony Wave a mohl vymýšlet překopání automatu na manual (ne že bych o to stál), 20" Alpiny, celolak apod. !! Bohužel mi nebylo přáno a musím si na všechno těžce vydělat na pile (tim nechci říct že se někdo jen kope do prdele a vydělá balík) tím pádem cokoliv na auto koupím bude bud použitý díl nebo značková druhovýroba, do Inveltu půjdu jen velmi nerad . Některé věci třeba nejsou cenově toliko rozdílné ale vadí mi přístup :( lidi co jsou fandové značky a milujou vše kolem pro ně nejsou nic protože neutráci tolik jako lidi pro který je BMW jen spotřebák :( Miluju E38 ale nejsem padlej na hlavu a je to furt jenom auto takže servis ano ale rozumně jen co je potřeba pro bezpečnou jízdu. Kde kdo by na sedmu zanevřel prožít si to co já s tou první a ani druhá nebyla kdoví co... Prostě pokud přijde chvíle kdy výdaje budou neúnosné klidně přesednu do E39 po FL v M-Paketu. Auto mě stálo 84 000.- což je podle mě velmi pěkná cena, s tím že jsem udělal STK, vyměnil nádrž, olej, filtry ještě mě čekají zadní brzdy komplet, jiný budíky (nečitelné) čep řízení a servis klimy. Snad dá pánbů a nevysere se automat ;)
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
hacker

Příspěvek od hacker »

Ale já zdaleka nepoužívám jen nové nebo origo díly a už vůbec nejezdím do značkového servisu, jezdím ke Snejkovi a k Libovkovi... ke každé závadě se stavím individuálně, něco snese jetý díl, něco snese druhovýrobu... něco je lepší koupit v BMW... a hodně věcí si dokážu udělat i sám... přesto jsou ty náklady takové jak jsem psal. A tím nechci říct, že kdo je má řádově nižší, jezdí ve vraku, spíš má asi víc štěstí než já.
Píšu to jen proto, aby si někdo nemyslel, že si koupí sedmu za 50k (nebo za 200k) a servis ho bude stát pár tisíc jednou za rok. Není to vyloučené, ale je to míň pravděpodobné než náklady v tisícech měsíčně, pokud nechce vzniklé problémy přehlížet.
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět