Hacker, ale ty máš diesel a ja chcem benzín.hacker píše:Píšu to jen proto, aby si někdo nemyslel, že si koupí sedmu za 50k (nebo za 200k) a servis ho bude stát pár tisíc jednou za rok. Není to vyloučené, ale je to míň pravděpodobné než náklady v tisícech měsíčně, pokud nechce vzniklé problémy přehlížet.
e38 full výbava - identifikačné znaky
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
littleB
Re: e38 full výbava - identifikačné znaky
- oxik
Má tu někdo zkušenosti jaký jsou průměrný naklady třeba měsíční e38/e65?
To by mohlo být docela zajímavý srovnání od majitelů obou modelů..
To by mohlo být docela zajímavý srovnání od majitelů obou modelů..
-
littleB
Podľa mňa dosť záleží od motorizácie, typu paliva a od stavu, v akom vozidlo kúpiš... 
- Rostik
Já nevím jestli mám smůlu ale rozhodně tohle nejsou auta levná na servis a udržbu .... i když pokud člověku stačí udržovat auto v origo stavu nepřidělává výbavu a neupravuje dle svého vkusu hodně ušetří ale to málo kdo vydrží ...
- P3RF3KT
Myslim že víc není k tomu co napsatlittleB píše:Podľa mňa dosť záleží od motorizácie, typu paliva a od stavu, v akom vozidlo kúpiš...
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
-
Final-man
A někdo si auto ničí sám, zcela dobrovolně a ještě za to utrácí peníze 
- P3RF3KT
Ano i taci jsou mez nami 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
- Spooner
Naštěstí jsou zde výjimky, které mají dostatek soudnosti na to, aby si pro své autosadomasochistické úchylárny zvolili jiné auto než E38
.
Jinak jsem rád, že zde vzniklo zase téma, ve kterém se řeší úplně jiné sračky než pro které bylo vytvořeno. Asi bych si nezvykl, kdyby se to změnilo
.
Co se týče výbavy
Jak zde zaznělo, spousta věcí není volitelná výbava, ale je součástí faceliftu. Např. podsvícené kliky, 16:9 (není pravidlem). Taktéž masážní přední sedačky byly až v po faceliftu.
Jiná výbava se týká zase 750i/iL: kožená palubní deska, celokožené tapece. Obecně, když koupíš V12, tak budeš mít ve výbavě spoustu věcí, které si místní dodělávají, protože v jejich autech není.
Třeba nedávno jsem se dozvěděl, že servotronic nebyl ve všech E38
.
Tady je odkaz, který je na foru už asi 100x, ale opakování je matka moudrosti: http://www.7-forum.com/modelle/e38/prei ... attung.php
Jak už někteří psali, plná výbava u 7er neexistuje, protože to není škodovka, kde máš klimatizaci, elektrické přední okna a už máš plnou výbavu. Tady je nekonečně mnoho kombinací, kdy se mnohé prvky výbavy navzájem vylučují, takže logicky nikdy nemůžeš mít všechno.
Kdybych znova hledal E38, tak bych hledal znova 750iL, protože mám jistotu, že bude mít slušně vybavený interiér (všude bude kůže a roletky budou určitě taky, ale maličkosti jako dřevěná stropní madla atd. se dají dodělat vždy). Je to long, takže bude mít nivo tlumiče. A určitě bych požadoval EDC, protože je to znatelně pohodlnější. Další užitečné věci, které je lepší mít hned ať potom neplatíš spoustu peněz za jejich nákup a dodělání jsou určitě webasto a hydrokufr. Víc mě toho teď nenapadá.
Kdyžtak kontaktuj člena T613, kup si od něj nějaké katalogy a určitě se v tom za chvíli zorientuješ
Jinak jsem rád, že zde vzniklo zase téma, ve kterém se řeší úplně jiné sračky než pro které bylo vytvořeno. Asi bych si nezvykl, kdyby se to změnilo
Co se týče výbavy
Jak zde zaznělo, spousta věcí není volitelná výbava, ale je součástí faceliftu. Např. podsvícené kliky, 16:9 (není pravidlem). Taktéž masážní přední sedačky byly až v po faceliftu.
Jiná výbava se týká zase 750i/iL: kožená palubní deska, celokožené tapece. Obecně, když koupíš V12, tak budeš mít ve výbavě spoustu věcí, které si místní dodělávají, protože v jejich autech není.
Třeba nedávno jsem se dozvěděl, že servotronic nebyl ve všech E38
Tady je odkaz, který je na foru už asi 100x, ale opakování je matka moudrosti: http://www.7-forum.com/modelle/e38/prei ... attung.php
Jak už někteří psali, plná výbava u 7er neexistuje, protože to není škodovka, kde máš klimatizaci, elektrické přední okna a už máš plnou výbavu. Tady je nekonečně mnoho kombinací, kdy se mnohé prvky výbavy navzájem vylučují, takže logicky nikdy nemůžeš mít všechno.
Kdybych znova hledal E38, tak bych hledal znova 750iL, protože mám jistotu, že bude mít slušně vybavený interiér (všude bude kůže a roletky budou určitě taky, ale maličkosti jako dřevěná stropní madla atd. se dají dodělat vždy). Je to long, takže bude mít nivo tlumiče. A určitě bych požadoval EDC, protože je to znatelně pohodlnější. Další užitečné věci, které je lepší mít hned ať potom neplatíš spoustu peněz za jejich nákup a dodělání jsou určitě webasto a hydrokufr. Víc mě toho teď nenapadá.
Kdyžtak kontaktuj člena T613, kup si od něj nějaké katalogy a určitě se v tom za chvíli zorientuješ
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
-
littleB
Ďakujem veľmi pekne za rady!
Ešte by som sa chcel opýtať - aké veci sa vzájomne vylučujú? Týka sa to aj nejakých systémov (EDC, DSP)? 
- Spooner
Ne, takové věci můžeš mít všechny. EDC, PDC, DSC, DSP, TV, CD a všechny možné zkratky
.
Týká se to např:
skivak vs. lednice
zadní MF opěrka vs. výklopné stolečky z opěrky
aj.
Týká se to např:
skivak vs. lednice
zadní MF opěrka vs. výklopné stolečky z opěrky
aj.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio