No hoši co se kol týče tak sem měl původně sjednané alpiny v údajně A1+ stavu za docela slušný peníz ale nakonec z toho sešlo protože se prý rozhodl časem stavět E24 a použít je na ně. Tyhle kola mi nabídl známý za velmi dobrou cenu a jelikož mi ještě kamarád nabídl ty gumy zadarmo tak sem to vůbec neřešil. Já osobně bych si taková kola taky nikdy nekoupil ale vzhledem k tomu že ty debilní 17ky co na tom byli dřeli o tlumiče kvůli vysokému ET tak to bylo i urgentní. Není to trvalý stav ale teď jiný kola fakt řešit nebudu. Vypadá to 1000× líp než před tím a to je podstatné
Ty alpiny bych si jednou rád pořídil ale vzhledem k ceně tak sou momentálně důležitější věci.
Také se mi moc líbí Styling 5 ale na ty sem nenarazil.
Za oleje díky
Můžete mi poradit s těmi budíky? Chci je měnit vlastně jen kvůli pixelům a nevím jestli se spíš vyplatí koupit je celý nebo to opravit. Ještě než sem měl 7mu tak sem našel stránku firmy myslím z děčína která do toho nahrává češtinu a mimo jiné opravuje i pixely. Ale kde a za kolik to už nevím
Alfa Romeo 166 3,0
BMW E38 750i V12
Škoda 110R
Mercedes Benz W124
Hledej na bmw klubu clen ze slovenska je za 2000,- opravuje, ma na to vlastni patent a dava na ne dozivotni zaruku. Menit za jine je nesmysl. Za pul roku ti zase chcipnou. Navic musis je nakodovat, prehrat v nich vin aby si vubec nastartoval atd.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
Pokud vím tohle auto je rok 1995 a nic kódovat nemusíš fungovat ti jiné budou bez problémů nevim akorat jaký se v nich zobrazí VIN jinak mám dvoje budíky s dobrými pixely a za 500 je nechám...
styling 5 tu zrovna ted někdo nabízel, resp. oznamoval, že jsou na bazoši a navíc za super cenu, kdybych je už neměl, okamžitě bych do nich šel!
zkus najít kdo opravuje ty pixely v DC, prosím....
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw