Auto alespon povrchne vetsina lidi zna a to puvodne odtud: http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=73
Stafetu jsem po Fishovi prebral v prosinci proto, abych si splnil dalsi detsky sen...jako asi hodne lidi tady. Prez zimu sem moc nenajezdil a dalsi zimu asi vubec nic a bude to spis vikendovka.
Asi nema smysl popisovat vymeny oleju, filtru a podobnych kravin, takze asi spis budu zminovat jen "zajimavejsi" veci.
Auto bylo (a je) celkove v rozumnem stavu na rok vyroby, ale samozrejme par much a par masarek melo a ma
Prvni vetsi problem byl s tim, kdyz sem chtel puvodne opravit jeden rezavy roh na lemu, ale kdyz clovek sunda par plastu a mrkne tam, kam neni normalne uplne videt, prijde na to, ze je to auto potreba vyvarit skoro cele
Jak uz sem psal kdysi davno tady, muj velky konicek je muzika, takze i sedma se musi prispusobit potrebam majitele. Vymysleno vse je, komponenty a material taky, ale cas zase moc ne, takze se zatim stihla jen natahat kabelaz a pripravit dvere a A-sloupky. Doufam, ze behem dvou tydnu to nejak dam dokupy. Chtel jsem maximalne zachovat puvodni vzhled interieru, takze mimo upravenych A sloupku a dalsiho ovladace pod volantem je a bude interier puvodni.
Kvuli plynu a v budoucnu muzice je spadly zadek auta niz nez predek a nevypada to moc hezky, takze se poridily kratsi pruziny, at je to opticky alespon podobne, kdyz uz ne stejne. Spolu s tim se udelaly tycky rizeni a silentbloky na ramenech, protoze mezi 100-150 byl volant posledni dobou ponekud neposedny. Po nalezeni pneuservisu kde maji vyvazovacku opravdu funkcni a taky serizeni geometrie je to ted uz o necem jinem.
Jinak snizeni ma byt 4cm...zatim to je cca 2.5 (snad si to jeste sedne).
Po vycisteni a impregnaci interieru me dost vadila odlepena zadni cast stropnice a stejne bylo potreba ocalounit Asloupky...takze se objednala origo cerna Alcantara z Porsche a sup k calounikovi spolu s B a C sloupky. Cast uz je hotova a cast bude co nevidet.
A to je vlastne asi tak vse. Jeste je hodne co vychytat, nez se ukazu nekde na srazu, ale pomalu ale jiste se mi to zacina libit
Ted uz jen par fotek. Az bude nejaky zajimavy upgrade, urcite se rad podelim