Mám tam prasácky udělaný LPG tak se na ně ani nedostanu ....
Tohle je klasika u M62 s lpg. Spatne nastavena smes lpg , tim padem zmatene adaptace a potom spatne studene starty na benzin. Vymaz adaptace a vyzkousej studeny start, nebo najezdi neco jen na benzin.
Dalsi chronicka zavada u tehle V8 je praskla membrana vzadu na sani. A projevuje se taky spatnym chodem za studena...
Mám tam prasácky udělaný LPG tak se na ně ani nedostanu ....
Tohle je klasika u M62 s lpg. Spatne nastavena smes lpg , tim padem zmatene adaptace a potom spatne studene starty na benzin. Vymaz adaptace a vyzkousej studeny start, nebo najezdi neco jen na benzin.
Dalsi chronicka zavada u tehle V8 je praskla membrana vzadu na sani. A projevuje se taky spatnym chodem za studena...
Dal jsem to teď na přetěsnění a seřízení LPG + načtení Live dat při studeném startu. Tak snad se na něco příjde.... A k té membráně, myslel jsem, že když je špatná, tak auto kouří ? Ale mě to právě nekouří
Máš pravdu Honzo, je to netěstnost, ale zjistili jen, že to je netěstnost a že to je na 5 válci. Navíc díky tomu, je prý rozhašený i vstřikovýní a pak je to cele v prde....
Interier ještě nemám ... nemám teď vůbec na nic čas . Navíc jsem sháněl to těsnění na sání, ale nejak se mi nedaří, prý ho nemají ani v německu. Interier dodělám, až bude motor, vrnět tak jak má . Ale i tak mám v plánu se zastavit, si aspoň představíme ty naše e34
Tak to dopadlo tak, že nikdo z mích známích automechaniků neměl čas a všichni mi řikali že si musím minimálně měsíc počkat a to já nechci .
Začal jsem shánět těsnění ( za rozumnou cenu ) v ČR ho nemá nikdo skladem, tak jsem si ho objednal z USA a motor si kuchnu sám na zahradě .
Snad to dopadne dobře
Tak jsem to kuchnul a všechny těsnění byly tvrdý (vyhřátý), že to praskalo v ruce. Navíc hadice na vodu co vedou k topení jsou na tom uplně stejně, tak je musím také sehnat a vyměnit.
Přidám pár obrázků, jsou trochu větší tak si upravte okno prohlížeče (ctrl + kolečko myši ) http://hellboy1.rajce.idnes.cz/740i_vym ... 06-679.jpg